Su moteru diena mielosios
RASA melyni sveikinimai
PANELEJ dukrytes grozis
As ant puodo daryt dar nemokinu Donatas tik jei be pampiu budamas pasisioja tai ima skudura ir " isvalo" ka pridare arba pasisioja vienas ir subega abu pataskyt balutes
Laipioja taivisur ir ant ant visko ir butina abiems ten pat prireikia... Tai negana kad karstosi tai dar ir stumdosi
QUOTE(vaidosius @ 2015 03 08, 13:38)
RASA melyni sveikinimai
PANELEJ dukrytes grozis
As ant puodo daryt dar nemokinu Donatas tik jei be pampiu budamas pasisioja tai ima skudura ir " isvalo" ka pridare arba pasisioja vienas ir subega abu pataskyt balutes
Laipioja taivisur ir ant ant visko ir butina abiems ten pat prireikia... Tai negana kad karstosi tai dar ir stumdosi
RASA melyni sveikinimai
PANELEJ dukrytes grozis
oi kaip tau linksma su jais dviems as isivaizduoju maniskis irgi jei be sauskelniu buna ir pasiusioja, tai kuo greitciau stengiasi istaskyti bala, kol mama neisvale
QUOTE(vaidosius @ 2015 03 08, 14:38)
RASA melyni sveikinimai
PANELEJ dukrytes grozis
RASA melyni sveikinimai
PANELEJ dukrytes grozis
Aciu Zinok kartais pagalvoju, kaip tu su is viso 4 bernais.... Man atrodo man stogas nuvaziuotu nuo streso
QUOTE(vaidosius @ 2015 03 08, 15:38)
RASA melyni sveikinimai
PANELEJ dukrytes grozis
RASA melyni sveikinimai
PANELEJ dukrytes grozis
ka kalbet apie du veinodus jei cia 4 ir mazoji ta pati darosi KAIP AS JIUOKIUOSI KARTU BUT NEGALI IR ATSKIRAI BUTI NEGALI
QUOTE(panelė J @ 2015 03 05, 13:03)
norėjau skayti, tau po mergaičių čia taip atrodo, nes nu tikrai reta mergiatė pranksta bernus. aiskš būna ir bernu kur padėsi ten rasi.. bet aš dar tokio negirdėjau MAN IRGI po pirmo berno dabar mergaitei esant tai net juoakuju kad jei btu pirma mergyte o dbr bernas tai jau buciau isprotejus BUTU MORALISKAI SUNKIAU.
NETURI. bernas neturi jokio atsragumo baimes jausmo. o mergina dar ne karto nenukrito nei nuo lovos nei fotleiu , lipa atsargiai, net isusdama pasitikrina ar gerai bus jei lips. kardinaliai skirias.
NETURI. bernas neturi jokio atsragumo baimes jausmo. o mergina dar ne karto nenukrito nei nuo lovos nei fotleiu , lipa atsargiai, net isusdama pasitikrina ar gerai bus jei lips. kardinaliai skirias.
Mano Jonas laaaaaabai ramus. Niekur jis nesikarto, nelandzioja mergos ji pranoksta jam geriau mama apsikabinus gulet uzsikasiau su pametinuku vezimo paieska
As vis galvoju ar reikia man pametinuku vezimo. Nes kazkaip jauciu, kad vasara niekur toli neteks isvaziuoti, jei dar bute gyvensim, tai viena nikaip neiseiciau su vaikais. O jei name, tai kieme gales lakstyti, o mazasis senajame vezimuke Tai vienu zodziu o jei kad ir kur vaziuosim, tada teks imti du vezimus. Taip noreciau dar tik suniu atsikratyti... Gal ir esu baisus zmogus, nu bet jau nebenoriu to vargo su juo... Ir taip atrodo sunku bus su vaikais, o dar tas suo.... Kurio visi bijo ir net niekas nepriima i svecius su juo...
Mano trys dukros visos pametinukes, bet issisukau kazkaip be to pametiniu vezimo.
Mamos, kurios skridot su mazaisiais, ar labai verke del ausyciu uzgulimo kylant ir leidziantis?
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 10, 13:10)
Mamos, kurios skridot su mazaisiais, ar labai verke del ausyciu uzgulimo kylant ir leidziantis?
Ne neverke ziurejo filmukus plansetej ir valge sausainius. O as neisivaizduoju, kaip man reiktu issiverst be to dviviecio vezimo.... Dienos metu as lakstau po parkus ir t.t... Nenoriu leliuko nuolat nesiot nesynej. O Jonas dar labaiazas isstovet dvi ar daugiau valandu...Bunu viena vyras dirba. Tai man jis butinas. Gyvenu bute 3 aukste be lifto tai vezimas musu visada buna masinoj ar as netaip mastau? Dar niekada dvieju vaiku neturejau
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 10, 13:10)
nei kiek neverkė. nusileidimo metu abu kartus miegojo
Kai mano antra gime, pirmai dukrai buvo 1m ir 2men. Gyvenom tada dar bute. Taciau maniske labai sauniai pravaiksciodavo apie pora valandu pati, o mazyle vezime budavo. Na, kazkaip prasisukau Bet jei vaikas nemegejas daug eiti, tada aisku kita kalba.
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 10, 14:10)
Kur skrendat? As va irgi sito bijau nors mes anksti ryte, tai gal miegos