Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

Su moteru diena mielosios 4u.gif wub.gif flirt.gif
RASA melyni sveikinimai bigsmile.gif
PANELEJ dukrytes grozis wub.gif

As ant puodo daryt dar nemokinu ax.gif Donatas tik jei be pampiu budamas pasisioja tai ima skudura ir " isvalo" ka pridare tongue.gif arba pasisioja vienas ir subega abu pataskyt balutes doh.gif biggrin.gif
Laipioja taivisur ir ant ant visko doh.gif ir butina abiems ten pat prireikia... Tai negana kad karstosi tai dar ir stumdosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 03 08, 13:38)
Su moteru diena mielosios  4u.gif  wub.gif  flirt.gif
RASA melyni sveikinimai  bigsmile.gif

As ant puodo daryt dar nemokinu  ax.gif  Donatas tik jei be pampiu budamas pasisioja tai ima skudura ir " isvalo" ka pridare  tongue.gif arba pasisioja vienas ir subega abu pataskyt balutes  doh.gif  biggrin.gif
Laipioja taivisur ir ant ant visko  doh.gif  ir butina abiems ten pat prireikia... Tai negana kad karstosi tai dar ir stumdosi  doh.gif

oi kaip tau linksma su jais dviems as isivaizduoju biggrin.gif maniskis irgi jei be sauskelniu buna ir pasiusioja, tai kuo greitciau stengiasi istaskyti bala, kol mama neisvale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 03 08, 14:38)

As ant puodo daryt dar nemokinu  ax.gif  Donatas tik jei be pampiu budamas pasisioja tai ima skudura ir " isvalo" ka pridare  tongue.gif arba pasisioja vienas ir subega abu pataskyt balutes  doh.gif  biggrin.gif
Laipioja taivisur ir ant ant visko  doh.gif  ir butina abiems ten pat prireikia... Tai negana kad karstosi tai dar ir stumdosi  doh.gif

Aciu 4u.gif Zinok kartais pagalvoju, kaip tu su is viso 4 bernais.... blink.gif Man atrodo man stogas nuvaziuotu nuo streso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasaa123: 08 kovo 2015 - 21:14
QUOTE(vaidosius @ 2015 03 08, 15:38)

lotuliukas.gif ka kalbet apie du veinodus jei cia 4 ir mazoji ta pati darosi biggrin.gif KAIP AS JIUOKIUOSI KARTU BUT NEGALI IR ATSKIRAI BUTI NEGALI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2015 03 05, 13:03)
norėjau skayti, tau po mergaičių čia taip atrodo, nes nu tikrai reta mergiatė pranksta bernus. aiskš būna ir bernu kur padėsi ten rasi.. bet aš dar tokio negirdėjau biggrin.gif MAN IRGI po pirmo berno dabar mergaitei esant tai net juoakuju kad jei btu pirma mergyte o dbr bernas tai jau buciau isprotejus biggrin.gif BUTU MORALISKAI SUNKIAU.
NETURI. bernas neturi jokio atsragumo baimes jausmo. o mergina dar ne karto nenukrito nei nuo lovos nei fotleiu , lipa atsargiai, net isusdama pasitikrina ar gerai bus jei lips. kardinaliai skirias.

Mano Jonas laaaaaabai ramus. Niekur jis nesikarto, nelandzioja smile.gif mergos ji pranoksta biggrin.gif jam geriau mama apsikabinus gulet biggrin.gif uzsikasiau su pametinuku vezimo paieska doh.gif
Atsakyti
As vis galvoju ar reikia man pametinuku vezimo. Nes kazkaip jauciu, kad vasara niekur toli neteks isvaziuoti, jei dar bute gyvensim, tai viena nikaip neiseiciau su vaikais. O jei name, tai kieme gales lakstyti, o mazasis senajame vezimuke smile.gif Tai vienu zodziu smile.gif o jei kad ir kur vaziuosim, tada teks imti du vezimus. Taip noreciau dar tik suniu atsikratyti... Gal ir esu baisus zmogus, nu bet jau nebenoriu to vargo su juo... Ir taip atrodo sunku bus su vaikais, o dar tas suo.... Kurio visi bijo ir net niekas nepriima i svecius su juo... doh.gif
Atsakyti
Mano trys dukros visos pametinukes, bet issisukau kazkaip be to pametiniu vezimo.
Atsakyti
Mamos, kurios skridot su mazaisiais, ar labai verke del ausyciu uzgulimo kylant ir leidziantis?
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 10, 13:10)
Mamos, kurios skridot su mazaisiais, ar labai verke del ausyciu uzgulimo kylant ir leidziantis?

Ne neverke smile.gif ziurejo filmukus plansetej biggrin.gif ir valge sausainius. O as neisivaizduoju, kaip man reiktu issiverst be to dviviecio vezimo.... Dienos metu as lakstau po parkus ir t.t... Nenoriu leliuko nuolat nesiot nesynej. O Jonas dar labaiazas isstovet dvi ar daugiau valandu...Bunu viena vyras dirba. Tai man jis butinas. Gyvenu bute 3 aukste be lifto tai vezimas musu visada buna masinoj smile.gif ar as netaip mastau? Dar niekada dvieju vaiku neturejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 10, 13:10)

nei kiek neverkė. nusileidimo metu abu kartus miegojo smile.gif
Atsakyti
Kai mano antra gime, pirmai dukrai buvo 1m ir 2men. Gyvenom tada dar bute. Taciau maniske labai sauniai pravaiksciodavo apie pora valandu pati, o mazyle vezime budavo. Na, kazkaip prasisukau biggrin.gif Bet jei vaikas nemegejas daug eiti, tada aisku kita kalba.
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 10, 14:10)

Kur skrendat? As va irgi sito bijau unsure.gif nors mes anksti ryte, tai gal miegos g.gif
Atsakyti