Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

QUOTE(laiminga pora @ 2015 03 04, 11:14)
Sveikos mamos,
norejau paklausti ar yra kas is gruodinuku kuris draugauja su puodu?
gal mamos su patirtim galetu papasakot kaip pratinti prie puoduko? kokiu klaidu nedaryt? aciu smile.gif

mes nedraugaujam biggrin.gif NESUKU GALVOS biggrin.gif nes daryk ka nori, kol neateis laikas nieko nepadarysi, sunui tas laikas buvo 1.8/9 men. kai tiieisog atrodo nieko nedarei o zino kad daryt puodukan reikia. o iki tol sodindavau , gaudydavau.. tai pries meiga tai po meigo .. vien zo.. o kai atejo laikas tieisog savaime.

Raganaite aciu uz komplimentus biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis uzvakar pats atsisedo ant puodo ir pasisiojo biggrin.gif Nezinau kodel, savaime pats. Bet jis supranta, kad kazka i pampi padaro, nes pasisako, kad kaka. Kai paleidziu plika dupce, pasakau eik ant puodo kaka daryt, tai atsisedes ten steni ir visaip kaip bando sisiu padaryt lotuliukas.gif Nezinau kaip cia taip, gal kad daugkartinius pampius daznai dedu ir nepatinka jam, kad slapia. Plius puodas visada matomoj vietoj ir nuolat rodau sakau, kad sisiu kaku ten daryt reikia.
Taip visai sava eiga man nepatinka palikti, rodyt ir sakyt manau reikia, pasodinti reikia, tik aisku ne per jega. Kai atsils orai, planuoju dienom visiskai nebedet pampersu, o naktim daugkartinius ir bandysiu kelt nakti ir sodint ant puodo. Esu beveik tikra, kad vasara jau pilnai ant puodo sedes.

Aplamai sitas mano vaikas nesveikai pasiutes ir daro nesamones. Visur jo pilna, istisai viska ima, visur lipa, lenda. Nei sekundes ramiai nepasedi. Jei kur neuzlipa, nusitempia kede arba bent jau puoda dideli apvertes pasistato ir uzlipa, kad auksciau butu doh.gif

Vakar nuejau skalbinius pasiimt, tai nuvare is siuksliu maiso prikakinta pampi issitrauke ir nunese i toleta iskratyt, tai visa klozeta ismozojo. Kol sutvarkiau viska, nuleke prie skalbykles, o uz jos zemiu maisas, tai turbut trecdalu zemiu i skalbykle sukrove ir visas vel issimozojo iki ausu. Vienzo neliudna su juo cool.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Oho kiek jau nuotykių... biggrin.gif
mūsiškis irgi visur nori užlipt, o pro langą žiūrėti į važiuojančias mašinas galėtų valandų valandas.
Kai kažko negauna, tai dažniausiai rėkia, kritimų dar nebuvo smile.gif
Su puodu nedraugauja, matau, kad dar nesupranta, ką padarė, kai po miego pasodinu ir pasiusioja g.gif taigi labai ir neskubinu, puodas stovi ant akių, tai kartais atsisėda, bet daugiau reaguoja kaip į žaislą. Sakiau rimčiau vasarą užsiimsim šiuo reikalu.
Kalba irgi tik savo kalba, atskiriam tik mama, tete, atia, mam mam (valgyt)... mirksiukas.gif
Labai mėgsta lauke būti, nepraleidžia nė vienos mašinos, net apsisuka aplink, kad palydėti, kur nuvažiavo lotuliukas.gif grįžtam namo su skandalais doh.gif
Atsakyti
Alekto skiriasi berniuka auginti nuo mergaiciu? biggrin.gif
Maniskis, tai i puoda ziuri tik kaip zaisla.... Prideda zaislu i ji ir zaidzia. Isvis jo megstamiausias zaidimas visur prikaisioti zaislu, tai pilnus batus ir visas pakampias randam smile.gif
Maniskis irgi labai megsta eiti i lauka, tik gaila, kad l. retai mum iseina. Bet kai jau aprengiu ji ejimui i lauka, tai tik prie duru stovi ir vis ate ate sako biggrin.gif

O manes jau beveik 100proc laukia dar vienas bachuriukas smile.gif Busiu pagerbta tarp vyru biggrin.gif Ech namuose bus dar vienas padauziukas smile.gif
Atsakyti
Alekto,o kaip daznai reikia nakti zadinti?
mes diena be pampiu gyvenam,tik kai iseinam i miesta ar i lauka miegot tai dedu,bet ji ne sysioja i ji. diena avariju mazai pasitaiko.
maniske nakti dar daug kartu prie papo prasosi tai ir pampersas pilnas buna. jauciu nakti prie puodo mums dar anksti pratintis.
Atsakyti
Del sisiojimu nakti, yra vienas svarbus dalykas. Kai pamatai, kad bent pora naktu sausas pampis, tuomet ir reikia ji suvisam nuimti is nakti bent karta ant puodo sodinti. Praleidus si momenta, paskui ilgokai naktim pampersu neis nuimti.

Rasa man labai jauciasi skirtumas tarp mergaiciu ir berniuko. Visada galvojau, kad mano panos buvo judrios. Nu bet sitas fruktas pranoksta viska judrumu ir drasumu. Tai va cia ir yra pagrindinis skirtumas. Siaip gal, kad 4 vaikasjau, tai daug ka zinau ir zymiai paprasciau su puodu, maistu ir pan. Tik buvau isitikinus, kad berniukai viska veliau daro, bet musu atveju sis dalykas nepasitvirtino, nes viska daro, kaip ir mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 03 05, 11:27)
Del sisiojimu nakti, yra vienas svarbus dalykas. Kai pamatai, kad bent pora naktu sausas pampis, tuomet ir reikia ji suvisam nuimti is nakti bent karta ant puodo sodinti. Praleidus si momenta, paskui ilgokai naktim pampersu neis nuimti.

Rasa man labai jauciasi skirtumas tarp mergaiciu ir berniuko. Visada galvojau, kad mano panos buvo judrios. Nu bet sitas fruktas pranoksta viska judrumu ir drasumu. Tai va cia ir yra pagrindinis skirtumas. Siaip gal, kad 4 vaikasjau, tai daug ka zinau ir zymiai paprasciau su puodu, maistu ir pan. Tik buvau isitikinus, kad berniukai viska veliau daro, bet musu atveju sis dalykas nepasitvirtino, nes viska daro, kaip ir mergaites smile.gif

Na as tiek patirties su vaikais neturiu, bet esu girdejus, kad pagrindinis skirtumas tarp mergaiciu ir berniuku yra tas, kad jie neturiu baimes jausmo biggrin.gif Na aisku visur buna issimciu smile.gif As jau parduodu musu tv staliuka, nes jau nebeturiu nervu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 03 05, 09:15)

Aplamai sitas mano vaikas nesveikai pasiutes ir daro nesamones. Visur jo pilna, istisai viska ima, visur lipa, lenda. Nei sekundes ramiai nepasedi. Jei kur neuzlipa, nusitempia kede arba bent jau puoda dideli apvertes pasistato ir uzlipa, kad auksciau butu doh.gif

QUOTE(Alekto @ 2015 03 05, 12:27)

Rasa man labai jauciasi skirtumas tarp mergaiciu ir berniuko. Visada galvojau, kad mano panos buvo judrios. Nu bet sitas fruktas pranoksta viska judrumu ir drasumu. Tai va cia ir yra pagrindinis skirtumas.
Tik buvau isitikinus, kad berniukai viska veliau daro, bet musu atveju sis dalykas nepasitvirtino, nes viska daro, kaip ir mergaites smile.gif

norėjau skayti, tau po mergaičių čia taip atrodo, nes nu tikrai reta mergiatė pranksta bernus. aiskš būna ir bernu kur padėsi ten rasi.. bet aš dar tokio negirdėjau biggrin.gif MAN IRGI po pirmo berno dabar mergaitei esant tai net juoakuju kad jei btu pirma mergyte o dbr bernas tai jau buciau isprotejus biggrin.gif BUTU MORALISKAI SUNKIAU.

QUOTE(Rasaa123 @ 2015 03 05, 12:43)
Na as tiek patirties su vaikais neturiu, bet esu girdejus, kad pagrindinis skirtumas tarp mergaiciu ir berniuku yra tas, kad jie neturiu baimes jausmo biggrin.gif

NETURI. bernas neturi jokio atsragumo baimes jausmo. o mergina dar ne karto nenukrito nei nuo lovos nei fotleiu , lipa atsargiai, net isusdama pasitikrina ar gerai bus jei lips. kardinaliai skirias.
Atsakyti
Maniškis ką tik juodo guašo atidarytą indelį nugvelbė doh.gif Brolis mat Kaziuko mugei ruošiasi, nespėjau net pamatyt, žiūriu jau mažylis visas patenkintas juodom rankom vaikšto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2015 02 20, 07:27)
Nieko kol kas nepirksiu, esam dovanų Clarks batukus pavasarinius gavę, tai su tai ir vaikščios, nes dydis kaip tik geras bus. Dabar vos vos didoki. Be žieminių apsiėjom, vežime nebūtini, kieme nevaikšto kol kas. Tai artimiausias pirkinys bus basutės, bet dar dėl firmos negalvojau. Vyresnėliam lyg ir pirmuosius Bartek pirkau  g.gif 

Paskutiniu laiku turim problemą su užmigimu. Jei su manim - migdosi iki pusantros valandos  doh.gif Jei migdo kitas žmogus - užmiega per 5 minutes. Esu skaičius,kad tokio amžiaus vaikams būna baimė, kad mama dings, užtai bijo užmigti. Tai gal čia tame ir problema  g.gif  Na laukiu, praeis tas etapas kažkada  doh.gif

pas mus irgi problemos su uzmigimu, apie 1 valanda, atrodo uzmiega, nueini nusiprausti, ar eini namu apsitvarkyti, tai ziurek ir ji jau islipa is lovos. Visa nakti irgi prisispaudus miega, tai uz rankos laiko biggrin.gif

O kaip jus apsejot be vaiksciojimu g.gif maniske tai ir centre lipa is vezimo pasivaikscioti ir kai griztam prie namu vaiksto, buna ir taip einam be vezimo, jei neleisciau vakscioti tai nezinau kas nutiktu, butu klyksmai didziausi.
QUOTE(zaliuke13 @ 2015 02 27, 21:22)

ar daug plepa jūsų vaikučiai? kaip į kitus vaikučius reaguoja?  smile.gif

plepa labai daug, su vaikais irgi gerai sutaria, na tik nenori dalintis zaislu, bet siaip tai zaidzia, laksto, gaudo vienas kita.
Telefonu kai duodi kalbeti, tai plepa savo kalba kaip turi buti, eina ir rodo viska. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2015 03 05, 20:40)
O kaip jus apsejot be vaiksciojimu g.gif  maniske tai ir centre lipa is vezimo pasivaikscioti ir kai griztam prie namu vaiksto, buna ir taip einam be vezimo, jei neleisciau vakscioti tai nezinau kas nutiktu, butu klyksmai didziausi.

tai kad maniškis dar tik mėnuo geras kaip vaikšto, nieks jam nerodė, kad ir kieme galima vaikščiot biggrin.gif NA, dabar jau ir kieme vaikšto ax.gif
Atsakyti
Rasa, melyni sveikinimai wub.gif
Man irgi po mergaiciu, pacanas atrodo daug judresnis, drasesnis, lipa, krenta ir vel lipa nespejus asaroms nudziuti biggrin.gif Bet labai faina, dziaugiuosi, kad turiu tris vaikus wub.gif
Atsakyti