Hallo visos!
Mes trecia savaite Vokietijoj jau esam diduke jau ir i mokykla keliauja, tarptautine klase. Viskas daug maz i vietas stoja, tik kalbos barjeras uzknisa, nes vokieciai beveik nei vienas angliskai nekalba
Baisiausia buvo kelione, nes pries pat ja visi vaikai salmonelioze uzsikrete. Savaite laiko veme ir viduriavo ziauriai visi, as visiskai be miego buvau, o reikejo daiktus pakuot ir namus nuomininkam palikt. Nakti pries isvaziavima su mazium ligoninej praleidau, nes visiskai negere skysciu, visas nusivemes ir nusilpes buvo. CRB buvo 175, kai norma iki 5 kazkur, o daktare keista, israse antibu nuo ausu uzdegimo. Susirvarke viskas ir be ju. Atvaziavus cia, po keliu dienu maziukui stomatitas prasidejo, tai dar kosmariska savaite buvo. Vienzo nebenoriu net prisimint to kosmaro, kai kelione turejo but mazdaug 13 val, uzsitese visas 17, nes vidurine visa kelione praveme. Net didziausiam priesui nelinkeciau tokiu isbandymu.
Tai vat taip trumpai Dabar visi sveiki 3*tfu, tai gyvenk ir zvenk
Apie maziu, tai pagaliau pats pilnai pavalgo, man net prisiartinti neleidzia, i puoda daro pilnumoj viska, ciauska daug, jau ir vokiskai viena kita zodi pasako. Pasiutes kaip velniukas, neklauso juodai, judrus be proto ir po ligu mamyciukas nesvietiskas pasidares Visa laime, kad pagaliau teti pripazysta, nes pradzioj vien ji pamates bliove.
laba diena,
Pasirodo tema gyva. Aš galvojau visai tokios net nebėra.
O kiek merginų po dar vieną lelių turi žodžiu nemiegat
Snd važiuodama dičkį pasiimti iš darželio, pažvelgiau į kėdutėje sėdinčią savo paną, jetau kokia ji didelė. Ir pasiilgau SM čia plepalų, tokia nuostalgija
Alekto, smagu už pasikeitimus, kaip aš norėčiau pūsti iš lt, na pajudėjau...nors...į kitą miestą
Mano pana, kaip ir dauguma su kalba ir viskuom kitu kaip visi. Serga daug, net nž kaip į darželį ją išleisti reiks.
Pasirodo tema gyva. Aš galvojau visai tokios net nebėra.
O kiek merginų po dar vieną lelių turi žodžiu nemiegat
Snd važiuodama dičkį pasiimti iš darželio, pažvelgiau į kėdutėje sėdinčią savo paną, jetau kokia ji didelė. Ir pasiilgau SM čia plepalų, tokia nuostalgija
Alekto, smagu už pasikeitimus, kaip aš norėčiau pūsti iš lt, na pajudėjau...nors...į kitą miestą
Mano pana, kaip ir dauguma su kalba ir viskuom kitu kaip visi. Serga daug, net nž kaip į darželį ją išleisti reiks.
QUOTE(vaiduciukas @ 2015 09 16, 20:46)
Sveikos,
Alekto, svarbu, kad vargai jau praeity
FEBI, kur persikraustei? Ech, greit laikas eina ir vaikai auga
Vykintui pradėjo patikt daržely. Jau ir namie sako, kad eis. Bei ir išmandrėjo į darželį pradėjęs eit
Alekto, svarbu, kad vargai jau praeity
FEBI, kur persikraustei? Ech, greit laikas eina ir vaikai auga
Vykintui pradėjo patikt daržely. Jau ir namie sako, kad eis. Bei ir išmandrėjo į darželį pradėjęs eit
dar remontai. gal ant kalėdų į naujus namus Mes čia pat Klaipėdos raj. toli niekur nenupuolėm.
Maniškė nori eiti į darželį, tik dar vietos nagvom. Ji tiesiog atsigauna, kai einam brolį pasiimt
sveikos mamytes, mano dukryte nedidelio ugio. db kokiu 83cm. noriu jai nupirkti staliuka su kedute,kad butu kur pati zaisti ir valgyti. bet beda ta, kad kiek ziuriu, tai visos kedutes ir staliukai mums ganetinai dideli. ismatavau musu maitinimo kedute (transformer) medine, tai kedute 34x34x50cm, o ji kojomis zemes nesiekia. o staliuko ausktis 46cm, tai kai lekste padedi tai ji iki burnytes buna.. gal savo atzaloms pirkote mazesnio dydzio tokus baldelius?
Sveikos, as savo vaikio sia sav.jau nebeleidziu i darza, gal dar ir kita savaite neleisiu (jei neisprotesiu), nes nuo parnestu zarazu tai visa seima jau antra savaite pasveikti negalim... maziukas irgi jau slogom ir kosuleis uzsikrete... jei iki ryt nepageres, tai sake gydytoja teks antibus gerti... Ech viskas pas mus butu super, jei ne tos visos ligos velkamos is darzo. Tonis, tai jau ir valgyt pats pradejo (darzelyje sake apetitu tai tikrai nesiskundzia, kartais net dvi porcijas suvalgo). Su puodu nedraugauja, nors po darzo bentjau su kelnem ant jo atsiseda. O siaip laaabai aktyvus jisai, veiklos jam reikia nuolat. Labiausiai megsta zaisti su masinom, kartais net nesasi miegoti jas
O kaip jus migdom vaikius? nes as zn kad taip blogai, bet kitaip nzn. Mes nusiprausiam ir einam i lovyte, iduodu buteliuka su misinuku ir palieku. Jis isgeria ir uzmiega. Nu jam reikia dar to buteliuko...
Papildyta:
Mano vaikis irgi 83cm. Jam labiausiai patinka prie bendro stalo sedeti. pats uzsiropscia ant kedes ir sedi patenkintas
O kaip jus migdom vaikius? nes as zn kad taip blogai, bet kitaip nzn. Mes nusiprausiam ir einam i lovyte, iduodu buteliuka su misinuku ir palieku. Jis isgeria ir uzmiega. Nu jam reikia dar to buteliuko...
Papildyta:
QUOTE(zigri @ 2015 09 29, 11:27)
sveikos mamytes, mano dukryte nedidelio ugio. db kokiu 83cm. noriu jai nupirkti staliuka su kedute,kad butu kur pati zaisti ir valgyti. bet beda ta, kad kiek ziuriu, tai visos kedutes ir staliukai mums ganetinai dideli. ismatavau musu maitinimo kedute (transformer) medine, tai kedute 34x34x50cm, o ji kojomis zemes nesiekia. o staliuko ausktis 46cm, tai kai lekste padedi tai ji iki burnytes buna.. gal savo atzaloms pirkote mazesnio dydzio tokus baldelius?
Mano vaikis irgi 83cm. Jam labiausiai patinka prie bendro stalo sedeti. pats uzsiropscia ant kedes ir sedi patenkintas
Sveikos,
Rasaa123, sveikit visi
Mano vaikis irgi būtinai turi valgyt kartu su visais, atskirai ne už ką. Tai valgom visi prie bendro stalo
Į darželį eina noriai, patinka su vaikais žaist, bet savo žaislų nei už ką nesineša. Sakė yra judrus, bendrauja su vaikais, pats nepuola muštis, bet ir skriaudžiamas nesileidžia. Slogavom, bet į daržiuką ėjo, nes ta sloga neištisinė, bet tokiais tarpais užeidavo jam. Pasiutimu namie nesiskundžiam, eina,lipa visur, kur tik įmanoma. Bet nebenori dalintis savo žaislais su niekuo (su broliu tik pasidalina, nes brolis nežaidžia). O su pusbroliu (vienmečiu) nei už ką.
Migdomės kol kas su mišinuku, bet jau sakėm, kad paskutinė dėžutė čia jam bus. Bandysim paprastai
Rasaa123, sveikit visi
Mano vaikis irgi būtinai turi valgyt kartu su visais, atskirai ne už ką. Tai valgom visi prie bendro stalo
Į darželį eina noriai, patinka su vaikais žaist, bet savo žaislų nei už ką nesineša. Sakė yra judrus, bendrauja su vaikais, pats nepuola muštis, bet ir skriaudžiamas nesileidžia. Slogavom, bet į daržiuką ėjo, nes ta sloga neištisinė, bet tokiais tarpais užeidavo jam. Pasiutimu namie nesiskundžiam, eina,lipa visur, kur tik įmanoma. Bet nebenori dalintis savo žaislais su niekuo (su broliu tik pasidalina, nes brolis nežaidžia). O su pusbroliu (vienmečiu) nei už ką.
Migdomės kol kas su mišinuku, bet jau sakėm, kad paskutinė dėžutė čia jam bus. Bandysim paprastai
Sveikutės,
Smagu, kad kažkas pasirodė susirašinėjime
Į darželį visą kelią begte bėgam, bet rūbinėje pradedame reikšti pretenzijas ir pasiliekam dar su šiokiomis tokiomis ašaromis, daugiau skirtomis mamą sugraudinti, nes uždarius duris, ašaros baigiasi per trisdešimt sekundžių. Po to, pasak auklėtojų, viskas būna ok, ir valgo, ir greitai užmiega, tik su puodu mums vis nesiseka draugauti, bėga nuo jo kaip nuo maro
Buteliuko jau nebereikia, bet gertuvę į lovą pasiima, vietoj žaislo jam dieną geria iš puodelio...
Kalba sakiniais, bet savo kalba ir labai pyksta kai jo burbuliavimą bandau atkartot...
Daržely išsikrauna nerealiai, pusė devynių vakaro jau miegam...
Mašinytės - geriausi žaislai, daugiau nieko nebereikia
Miega savo kambary, savo didelėje lovoje, užmigti mėgsta įsikibęs man į ranką...
Naktį kartais ateina pas mus, bet būna nuneštas atgal..
Buvo jau ir slogos užpuolę, dar vis kosuliukas kankina, bet į darželį keliaujam...
Smagu, kad kažkas pasirodė susirašinėjime
Į darželį visą kelią begte bėgam, bet rūbinėje pradedame reikšti pretenzijas ir pasiliekam dar su šiokiomis tokiomis ašaromis, daugiau skirtomis mamą sugraudinti, nes uždarius duris, ašaros baigiasi per trisdešimt sekundžių. Po to, pasak auklėtojų, viskas būna ok, ir valgo, ir greitai užmiega, tik su puodu mums vis nesiseka draugauti, bėga nuo jo kaip nuo maro
Buteliuko jau nebereikia, bet gertuvę į lovą pasiima, vietoj žaislo jam dieną geria iš puodelio...
Kalba sakiniais, bet savo kalba ir labai pyksta kai jo burbuliavimą bandau atkartot...
Daržely išsikrauna nerealiai, pusė devynių vakaro jau miegam...
Mašinytės - geriausi žaislai, daugiau nieko nebereikia
Miega savo kambary, savo didelėje lovoje, užmigti mėgsta įsikibęs man į ranką...
Naktį kartais ateina pas mus, bet būna nuneštas atgal..
Buvo jau ir slogos užpuolę, dar vis kosuliukas kankina, bet į darželį keliaujam...
QUOTE(zigri @ 2015 09 29, 11:27)
maniškė irgi panaši. Tai turi žaidimų staliuką savo, kojos nesiekia, bet jai gerai nors valgo irgi prie bendro stalo, arba baro (salelės pas mus), jai ten iš vis patogiai.
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 09 30, 11:05)
Paguldau į lovą, tute (miegutis, jos pledukas) ir viskas. Vartos, šneka, kol užmiega. Niekaip neiškeliu dar į jos kambarį, nes dažnai gerti prašto, tai tingėčiau vaiksčioti
Bet mišinuko ji praktiškai negavus, nes vakare daug košės suvalgo. Būtų per daug.
Sakiau nauji namai, naujos taisyklės bus, eis į savo kambarį ir į didelę lovą jau.
Sveikutės O aš vakar pirmą kartą tapau teta negaliu apsakyt, koks geras jausmas Ryt važiuosim aplankyt naujagimės
Šiaip gyvenam gerai - darže savo daržovių ekologiškų prisiauginom , konservuojuos dabar tai tą tai aną - sulčių prisispaudžiau - mažoji labai mėgsta Darželio nelankom, nes mama namie kol kas. Kalba ne daug, bet užtat su mikrofonu po namus vaikšto ir dainuoja
Papildyta:
Sveikinimai, Pandai, Sunshine ir Rasa123 su naujais mažyliais nors ir pavėluotai, bet nuoširdžiai
Šiaip gyvenam gerai - darže savo daržovių ekologiškų prisiauginom , konservuojuos dabar tai tą tai aną - sulčių prisispaudžiau - mažoji labai mėgsta Darželio nelankom, nes mama namie kol kas. Kalba ne daug, bet užtat su mikrofonu po namus vaikšto ir dainuoja
Papildyta:
QUOTE(Kiparise @ 2015 10 07, 18:14)
Sveikutės O aš vakar pirmą kartą tapau teta negaliu apsakyt, koks geras jausmas Ryt važiuosim aplankyt naujagimės
Sveikinimai, Pandai, Sunshine ir Rasa123 su naujais mažyliais nors ir pavėluotai, bet nuoširdžiai