Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

Rasa sveikinimai wub.gif

As pagaliau atrpratinau nuo mp karsta.gif Pirmiausiai diena nebedaviau. Tai kazkaip lengvai sitas praslydo, bent normaliai valgyt pradejo. Nakti kazkaip irgi lengvai, gal kokias dvi naktis piktas pabuvo ir viskas. Na o vakarinis maitinimas koki menesi truko, nes buvo iprates uzmigt nakciai ant kruties. Tai pasitaike silti vakarai ir tiesiog gerai nuvargusi lauke vezime uzmigdydavau. Dar dabar paciupina papulius ir sako paputes baba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 24, 15:25)
Sveikos,
Niekaip neberandu laiko net prisiduoti jums smile.gif  2015 07 19 3.57 pasauli isvydo 51cm ir 3314g musu Denis smile.gif  pagimdziau pati. Ir zn tikrai pajutau koks yra skirtumas tarp CP ir NG smile.gif db jauciuosi kupina jegu, kuriu l.reikia su dviem leliukais biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2015 07 26, 17:03)
Rasa sveikinimai wub.gif

As pagaliau atrpratinau nuo mp karsta.gif Pirmiausiai diena nebedaviau. Tai kazkaip lengvai sitas praslydo, bent normaliai valgyt pradejo. Nakti kazkaip irgi lengvai, gal kokias dvi naktis piktas pabuvo ir viskas. Na o vakarinis maitinimas koki menesi truko, nes buvo iprates uzmigt nakciai ant kruties. Tai pasitaike silti vakarai ir tiesiog gerai nuvargusi lauke vezime uzmigdydavau. Dar dabar paciupina papulius ir sako paputes baba lotuliukas.gif

O ką naktį darai, kai pabunda?

Papildyta:
Maniškis dabar sirguliuoja (tempa antra diena pakilusi), tai ir dieną, ir naktį nuo mp nenulipa doh.gif o nuo kito maisto purtosi doh.gif
Atsakyti
Mes diena irgi lengvai atsisakem,vat nakti sunkiau bus. Nors nakti kartais pavyksta paglostyt,padainuot ir uzmiega.o vat pries miega tai bus sunku atsisakyt papuliu. Pries miega atsigula ir laukia,rodo pirstu ko nori.jauciu bus rekimo kai ateis laikas neduoti.
Bet tas naktinis maitinimas tai sakes kaip miegot trukdo.anksciau kas 2-3val prabusdavo,o dabar kas valanda.sakes,nezinau kas pasidare.
Papildyta:
Ice,sveikatos jums. O kaip su kalbejimu pas jus? Atsimenu rasei kad mazai kalba.
Atsakyti
Sis mazius kazkaip ganetinai lengvai nakti atsisake. Gal pora naktu paniurzgejo, bet jokiu problemu nekilo. Vat treciaja dukra kai atpratinejau, tai ojojoj kas dares, bet kadangi jau tris men su Tomuku nescia buvau, tai nebebuvo iseities. Tai tris naktis praktiskai ant ranku pranesiojau, nes reke, verke, o po tu 3 naktu persilauze ir baiges viskas. Svarbiausia paciai nebenusileist. Bet dukra valgydavo naktim kas kokias 30min, tai jau buvo atsibode ziauriai. O sis vyrukas tik paryciais daugiau prasydavo, gal todel lengvai ir atprato.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 07 31, 18:17)
Sis mazius kazkaip ganetinai lengvai nakti atsisake. Gal pora naktu paniurzgejo, bet jokiu problemu nekilo. Vat treciaja dukra kai atpratinejau, tai ojojoj kas dares, bet kadangi jau tris men su Tomuku nescia buvau, tai nebebuvo iseities. Tai tris naktis praktiskai ant ranku pranesiojau, nes reke, verke, o po tu 3 naktu persilauze ir baiges viskas. Svarbiausia paciai nebenusileist. Bet dukra valgydavo naktim kas kokias 30min, tai jau buvo atsibode ziauriai. O sis vyrukas tik paryciais daugiau prasydavo, gal todel lengvai ir atprato.

Vat vat reikia kai apsisprendei nenusileisti. As dar pati nepasiruosus baigti,todel papinames.
Na dar ir mmm nera,tai didelis pliusas man smile.gif naktim nors ir kelia daznai vistiek issimiegu. Pripratau turbut.
Atsakyti
Pas mane tai sprogsta papuliai jei ilgiau nepamaitinu blink.gif jau po pusdienio tempt pradeda o po to ir teket pienas doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif oho kiek dar maitinanciu MP yra smile.gif as nebeisivaizduoju maitinant savo DYDELIIII Jona biggrin.gif o mazoji va papautoja tai tokia nekokia dienomis. malasi duodasi cool.gif ikelsiu i fotki nuotraukuuuu kaip seniai ten buvau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2015 07 31, 17:04)
Mes diena irgi lengvai atsisakem,vat nakti sunkiau bus. Nors nakti kartais pavyksta paglostyt,padainuot ir uzmiega.o vat pries miega tai bus sunku atsisakyt papuliu. Pries miega atsigula ir laukia,rodo pirstu ko nori.jauciu bus rekimo kai ateis laikas neduoti.
Bet tas naktinis maitinimas tai sakes kaip miegot trukdo.anksciau kas 2-3val prabusdavo,o dabar kas valanda.sakes,nezinau kas pasidare.
Papildyta:
Ice,sveikatos jums. O kaip su kalbejimu pas jus? Atsimenu rasei kad mazai kalba.

Pas mus ir dieną, ir naktį pilnu tempu mp. Ypač kai dabar atostogos ir kelionės. Kai dirbu ir būna su močiute - tai išbūna ir visą dieną be mp. Kelionių metu man ir jam kolkas labai patogu, net mašinoje, kai jau neišsėdi kėdutėje paimu, duodu, užmiega ir atgal keliauja į kėdę. Atostogavome Latvijoje, tai atstumai kelionės ilgesni buvo. O ir prie jūros - išsimaudė, atvėso, prie mamukės po pleduku ir jau gerai blush2.gif

Dėl kalbos. Na, mažokai jos g.gif Gestikuliuoja, kalba savo kalba. Pagrindinis žodis "teteeee". Bet čia ir tetė, ir mama, ir brolis, ir šiaip tuo žodžiu šaukia, jei ką pamato ir pirštu rodo. Pasyvus žodynas lyg ir nemažas, atrodo, kad nemažai žino ir supranta g.gif "Nia nia" dar sako, kai valgyt nori, ypač kai mato picą ir papukus lotuliukas.gif "Mama" nesako. Dar dėkoja "at", tipo ačiū, na ir telefonas "te". "Abuo" yra ir obuolys, ir persikas, ir kriaušė. Kartą pamatęs arbūzą, pasakė "arbūūūū". Jei nori gerti, šaukia tą patį "teteeee". Geria tik vandenį (be mp) ir paprasto vandens butelio (net pats didelį butelį atsisuka ir užsiverčia), kartais tinka ir puodelis smile.gif Kažkodėl labai nori mineralionio "Vytautas", dėl jo net dreba, kaip nori, bet bijau daug duoti, vis dėlto jo mineralizacija nemaža, plius jis gazuotas. Dažniausia geriame Neptūną arba Akvilė.
Atsakyti
Panda, sunshine kaip jusu vyresneliai mazuosius priima? Nebuna pykciu? Mano tai biski pavyduolis, nel.nori mamos dalintis, o tecio tai isvis nesidalina... atrodo myli broli, ateina pabuciuoja, paglosto, bet kartais ta meile l.skaudi buna...

Maniskis tai jau kazkaip vis daugiau sneka. Sako ate, tete, kas cia, kose, karsta, ane ir dar visokiu zodelyciu smile.gif o mama sako kai nori gerti arba valgyti. Nors kaip dabar atostogaujam pas mano tevus, tai cia susimedzioja maista. Tai is spinteles duonos ar bandeliu pasiima, kieme uogu pasirasko, obuoliu pasiima. Visi juokiasi, kad badu tikrai nemirs vaikas biggrin.gif bet svoris visai jam neauga, o valgo tikrai daug. Jau nzn kiek laiko kaip sverem 11kg, taip ir tebesveriam. Nzn ar reikia cia sunerimti g.gif

Dar man didziausias klausimas koki kraiteli susipirkti i darzeli? smile.gif gal kas gali patarti kokie yra butiniausi daiktai, kokie drabuziai, kiek komplektu ju reikia tureti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip sekasi maziukams darziukus lankyt? smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Keliauja jau mažasis į darželį. Kol kas kaip ir normaliai viskas. Tik ryte būna ašarėlių, kai reikia mamą paleist. Bet kalbėjausu auklėtoja, sakė labai greit nurimsta. Valgo pats, užmiega gerai ir išmiega ilgokai. Penktadienį nuėjus pasiimt buvo lauke, tai man rodo ate-ate, aš dar noriu žaist. Tai kol išviliojau važiuot namo. Tai dabar svarbiausia, kad nepradėtų sirgt.
Bet pasidarė ir mamyčiukas didelis, nesitraukia namie nei per žingsnį nuo manęs, pavydi ir tėčiui, ir broliui. Pyksta, jei su kuriuo nors ilgiau kalbu, būtinai ir jis turi tada dalyvaut kartu ir man ant rankų būt.
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2015 09 07, 11:11)
Sveikos,kaip sekasi maziukams darziukus lankyt? smile.gif

Sveikos, maniski ir norm.darzelyje sekasi. Verkia kai palieka tetis, bet greit nusiramina ir kaip aukletojos sako, kad per diena labai gerai elgiasi. Tik pietuku sunku uzmigdyti. O siaip su tuo verkimu, tai ir namie jis verkia, kai tetis iseina. Gi tetis yra linksmybes, o mama tik sedi su kazkokiu mazu zyzenciu smile.gif
O del ligu, tai jau trecia diena sloga parnese, bet jam kaip ir nebera, dar tik biski pakoso. Bet vat maziukui perdave sloga... aciu D dar nera didele..
Atsakyti