Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

QUOTE(zigri @ 2015 07 08, 18:17)
raidos sutrikimas. daugiau nieko nesako. su dukryte dirbti dirbti ir dirbti. nebent ka MRT parodys nauja..

O kas čia per tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(vaiduciukas @ 2015 07 08, 18:26)
O kas čia per tyrimas?

Magnetinis rezonansas jei tiksliai atsimenu. Bet kiek zn, tai tokius maziukus migdo...? Nes ten net biski sujudeti negalima. O katra vieta sviesti nori? As atsimenu man dare, kai itare menisko plysima, tai as panevezyje dariausi ir eilej laukiau 1,5men (mazesnis miestas mazesnes eiles). Realiai jei darysite mokamai, tai jau kita diena man atrodo priimtu, bet man atrodo kainos tai ten nemenkos...
Atsakyti
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 08, 20:16)
Magnetinis rezonansas jei tiksliai atsimenu. Bet kiek zn, tai tokius maziukus migdo...? Nes ten net biski sujudeti negalima. O katra vieta sviesti nori? As atsimenu man dare, kai itare menisko plysima, tai as panevezyje dariausi ir eilej laukiau 1,5men (mazesnis miestas mazesnes eiles). Realiai jei darysite mokamai, tai jau kita diena man atrodo priimtu, bet man atrodo kainos tai ten nemenkos...

taip, su migdymu vaikams daro. Galvos smegenu darys tyrima. kadangi tyrimas su narkoze, tai Kaune isskyrus Kauno klinikas su migdymu niekas daugiau nedaro. pati skambinausi visur. verysad.gif
Atsakyti
Na, bet reik manyt, kad paaiškės kažkas daugiau.
Mes toliau ieškom priežasties, kodėl mažiuko imunitetas toks silpnas ir nuolat serga. Rudenį važiuosim į Vilnių darytis dar tyrimų.
Rasa123, o kaip tu? Gal jau supuoji leliuką?
Atsakyti
zigri 4u.gif o jjus kokiasnors mankstas/uzsiemimus lankot? ar moka ji ropot,atsisest,isikibus atsistot? jei tiek daro tai manau kad anksciau ar veliau vistiek prades ir vaiksciot g.gif zaisliukais juk irgi domisi bent kazkiek... tai jau irgi neblogai ax.gif tik kazkas nenormalaus kad vaikui tiek lailo reikia tyrimu laukt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2015 07 09, 08:42)
taip, su migdymu vaikams daro. Galvos smegenu darys tyrima. kadangi tyrimas su narkoze, tai Kaune isskyrus Kauno klinikas su migdymu niekas daugiau nedaro. pati skambinausi visur.  verysad.gif

AAaa vat kaip. O kituose miestuose skambinaisi? ar nelabai turetumet galimybes nuvaziuoti. Ar isviso tik kaunas vaikams daro si tyrima g.gif Na siaip vaikai gi skirtingai vystosi, svarbu vaikas laimingas, o su problemelemis susigyvenama smile.gif

QUOTE(vaiduciukas @ 2015 07 09, 09:31)
Na, bet reik manyt, kad paaiškės kažkas daugiau.
Mes toliau ieškom priežasties, kodėl mažiuko imunitetas toks silpnas ir nuolat serga. Rudenį važiuosim į Vilnių darytis dar tyrimų.
Rasa123, o kaip tu? Gal jau supuoji leliuką?

As kai pradedu skaityti apie visokias ligas, tai ziuriu kuo gilyn eini tuo daugiau medziu buna.... Kaip mamai reikia dometis, nes daznai uztenka kazkopkio paprasto tyrimo, kuris net nekainuoja daug, o kartais yra komponsuojamas vaikuciams, bet turi reikalauti gydytoju, turi vos ne pats viska issiaiskinti, susiziureti... doh.gif Kazkokios tragedijos kai kasnors prasideda su ligomis...

O as tai dar nesupuoju smile.gif Dar dvi savaites turiu pilvui nesioti biggrin.gif Nors jau noreciau, kad greiciau viskas ivyktu smile.gif Nes pilvas atrodo auga ne dienom, o valandom, nors kg panasiai kaip ir su Toniu, bet pilvas kur kas didesnis db, net strijom pasidabinau smile.gif o siaip sake neleis man pernesioti, nes l.noriu naturaliai gimdyti. Kad vaikutis neuzsiaugintu riebaliuko per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 07 09, 12:04)
zigri  4u.gif  o jjus kokiasnors mankstas/uzsiemimus lankot? ar moka ji ropot,atsisest,isikibus atsistot? jei tiek daro tai manau kad anksciau ar veliau vistiek prades ir vaiksciot  g.gif zaisliukais juk irgi domisi bent kazkiek... tai jau irgi neblogai  ax.gif tik kazkas nenormalaus kad vaikui tiek lailo reikia tyrimu laukt  blink.gif

mes "lopselyje" kova-geguze atlankem uzsiemimus. dabar namuose dirbam. dukryte sedi. atsisesti pati galetu, bet neseda. pastaciusi stovi isikibus i atrama. daugiau nieko nedaro nei ropoja nei isikibus stojasi. nors pasisodinus ant keliu ir laikant uz pazastuku atsistoja.
Papildyta:
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 09, 13:53)
AAaa vat kaip. O kituose miestuose skambinaisi? ar nelabai turetumet galimybes nuvaziuoti. Ar isviso tik kaunas vaikams daro si tyrima  g.gif  Na siaip vaikai gi skirtingai vystosi, svarbu vaikas laimingas, o su problemelemis susigyvenama smile.gif

tik didieji miestai daro vaikams MRT. nemanau, kad Vilniuje ar Klaipedoje per puse trumpesnes eiles butu..
Atsakyti
Sveiki gyvi 4u.gif

Seniai jau čia buvau smile.gif Kad vis ne namie, o telefonu vis paskaitinėju, bet parašyti patingiu blush2.gif

Gal dar yra mp maitinančių? Mes vis dar. Bet gal ir norėčiau uižbaigti. Tik va nesugalvoju KAIP doh.gif Su vyresnėliu kažkaip buvo visai paprastai: nusprendžiau, nebedaviau, turėjo žinduką, patiko buteliukas ir viskas.
O mažius nei tūūūūtę turi, nei buteliuko nori. Jau buvau nusipirkusi nuo 1 metų pieno miltelių - neįkišau. Daviau Dobilo pieno - neįkišau g.gif Vandens ir arbatėlių iš buteliuko su žinduku negeria g.gif Kaip reiks nuraminti naktį, kai pradės rėkti? blink.gif Gal man keletui dienų iš namų išnykti? unsure.gif Mamičiukas totalus. Kartais net į vonią negaliu nueiti ir užsidaryti. Tėtis netinka. Styovi prie durų ir rėkia.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2015 07 23, 13:49)
Sveiki gyvi  4u.gif

Seniai jau čia buvau  smile.gif Kad vis ne namie, o telefonu vis paskaitinėju, bet parašyti patingiu  blush2.gif

Gal dar yra mp maitinančių? Mes vis dar. Bet gal ir norėčiau uižbaigti. Tik va nesugalvoju KAIP  doh.gif Su vyresnėliu kažkaip buvo visai paprastai: nusprendžiau, nebedaviau, turėjo žinduką, patiko buteliukas ir viskas.
O mažius nei tūūūūtę turi, nei buteliuko nori. Jau buvau nusipirkusi nuo 1 metų pieno miltelių - neįkišau. Daviau Dobilo pieno - neįkišau  g.gif Vandens ir arbatėlių iš buteliuko su žinduku negeria  g.gif Kaip reiks nuraminti naktį, kai pradės rėkti?  blink.gif Gal man keletui dienų iš namų išnykti?  unsure.gif Mamičiukas totalus. Kartais net į vonią negaliu nueiti ir užsidaryti. Tėtis netinka. Styovi prie durų ir rėkia.

pas mus tas pats. maitinsiu turbut iki 2 metu.
Atsakyti
Sveikos,
Niekaip neberandu laiko net prisiduoti jums smile.gif 2015 07 19 3.57 pasauli isvydo 51cm ir 3314g musu Denis smile.gif pagimdziau pati. Ir zn tikrai pajutau koks yra skirtumas tarp CP ir NG smile.gif db jauciuosi kupina jegu, kuriu l.reikia su dviem leliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 24, 16:25)
Sveikos,
Niekaip neberandu laiko net prisiduoti jums smile.gif  2015 07 19 3.57 pasauli isvydo 51cm ir 3314g musu Denis smile.gif  pagimdziau pati. Ir zn tikrai pajutau koks yra skirtumas tarp CP ir NG smile.gif db jauciuosi kupina jegu, kuriu l.reikia su dviem leliukais biggrin.gif

Sveikinimai didžiausi.. Ramių naktelių, skanaus pienelio 4u.gif
Atsakyti
As irgi nezinau kaip nuo MP atpratint doh.gif

QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 24, 15:25)
Sveikos,
Niekaip neberandu laiko net prisiduoti jums smile.gif  2015 07 19 3.57 pasauli isvydo 51cm ir 3314g musu Denis smile.gif  pagimdziau pati. Ir zn tikrai pajutau koks yra skirtumas tarp CP ir NG smile.gif db jauciuosi kupina jegu, kuriu l.reikia su dviem leliukais biggrin.gif

Sveikinimai wub.gif 4u.gif
kas dabar sekanti? bigsmile.gif negi nebeturim nestukiu g.gif
Atsakyti