Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

QUOTE(Vyshnia @ 2015 05 05, 15:32)
Kaip gera, kai man nereikia galvos sukti del darzeliu. Dar neplanuoju, bent jau iki kito rudenio. Galiu ir iki 5 metu niekur neleisti, o tik paskui i mokykla smile.gif

Nu as irgi nebeplanuoju iki kito rudenio... Nebesitikiu tiesiog doh.gif
nesuprantu as tos "genialiosios" savivaldybes skirstymo sistemos schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Prisiduodam smile.gif Ūgis 79cm, svoris 11kg, turim 7 dantukus smile.gif gyd sako, kad augam lb gerai smile.gif Seniai nebuvau - einu paskaitinėt, jei mažoji leis biggrin.gif
Papildyta:
Gal kas galėtų į AŽ fotki.com prisijungimo duomenis įmest.. Seniai buvau, tai nebepamenu..Ačiū wink.gif
Atsakyti
Labuka,
prisiduodam ir mes. Esam 82 cm ir sveriam 11 kg. Auga vyrukas kaip ant mielių. Turim 13 dantukų ir dar vienas baigia išdygt.
Į darželį keliausim, tik va, su tom jo slogom neaišku,kiek pavyks lankyt. Bet reikia jam vaikų, pažaist, pabendraut. Labai daug kalba savo kalba, eina susikalbėt, parodo, ko nori; lipa kur nori, tik spėk gaudyt, kad galvos nenusisuktų.
Atsakyti
KIPARISE, VAIDUCIUK puikiai augat 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su puikiom vaikučių TA visas thumbup.gif
Mūsiškis 1.3m buvo 87cm ir 13.5kg. Sunkus aukselis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Sun-shine, tikras dičkis tavo vyrukas jau smile.gif. Ir sunku turėtų būt nešiot jį. Nes man saviškį užtempt į 5 aukštą jau nelengva būna. Aišku norėtų ir pats lipt laiptais, bet užnešt greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 06, 12:39)
KIPARISE, VAIDUCIUK puikiai augat  4u.gif  thumbup.gif

Ačiū, Vaidošiau smile.gif Jūs irgi puikiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2015 05 06, 13:38)
Su puikiom vaikučių TA visas thumbup.gif
Mūsiškis 1.3m buvo 87cm ir 13.5kg. Sunkus aukselis  lotuliukas.gif

Sunchine, na nieko sau vyrukas.. Kaip susitvarkai?.. g.gif
Papildyta:
Vaiduciuk, ačiū info mirksiukas.gif Šaunuoliai jūs smile.gif
Papildyta:
Apsislogavo šnd mano mergina ir nuo rankų nenulipa.. blink.gif Užvakar skiepas buvom or ir tas oras pavasarinis apgaulingas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiparise: 06 gegužės 2015 - 12:44
Nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Maniskis ir apsislogavo jau sekmadieni, tikriausiai kaime uzsikrete, o sesers vaikas, tai isvis zarasa kazkokia pagavo ir tem virs 39, o mano vaikis tik su sloga issisuko.
Mes vis nepasisveriam, nepasimatuojam, bet jau turetu buti virs 80cm ir virs 11kg smile.gif Islinde jau 9 dantys. Tik vat nzn kaip kovoti su dantu griezimu... VA JE ZAU kaip nervina negaliu... o kai sakai baik, tai jam dar linksmiau buna ir spec. dar daugiau griezia...
Mes ir planuojame leisti rudeni i darzeli, bent pusei dienos, kad man lengviau butu. Aisku jei gausim smile.gif
Del lipimo laiptai, tai kadangi as negaliu nesioti jo is 4 auksto, tai mokinames lipti smile.gif kur mazesni laiptai, tai ten gerai gaunasi, o vat musu laiptiniai tai sunkiau, bet vistiek puse laiptu, tai tikrai l.grazei iveikia, aisku as uz rankytes visalaik laikau smile.gif Dar mokomes graziai vaikscioti uz rankyciu susikibe, vakar net iki gydytoju taip nuejome smile.gif Aisku 10min atkarpa gal 30min einam, bet nieko nepadarysi smile.gif As ir taip dziaugiuosi, kad jau galim ir vieni iseiti i lauka smile.gif
Atsakyti
Na kaip tvarkausi, kažkaip smile.gif ir nešioju, r nenešioju. Nėra lengva, bet kartais nėra kitos išeities. Bet nieko, aš stipri motera esu smile.gif smile.gif

Maniškis jau 16 dantų turi. Lokusius 4 bandys augint - esu jam davusi užduoti užauginti visus 20 dantų iki brolis gims lotuliukas.gif

Einu, įkelsiu kelias nuotraukas į fotki wink.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau foto. Gražūs vaikai biggrin.gif.
Mes ką tik iš kiemo pargrįžom. Ėjom su drauge ir vaikais pasivaikščiot. Tai mokyklos stadione mano kleckui atrakcija buvo draugės šuniuką pavedžiot. Šuniukas mažiukas, tai vaikui laimės buvo smile.gif. Kiek emocijų ir kalbos turėjo. Palakstė po stadioną smagiai
Atsakyti
Labas rytas, musu mazoji nusprende, kad kelsimes siandien anksti biggrin.gif 7 val jau nemazai darbu buvau pasidarius biggrin.gif
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 04, 12:29)
Nu va reik dar kad SUNSHINE Viliukas sulauktu savo eiles - ot faina hebryte susirinks  cool.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif oho kaip fainiai jums butu bigsmile.gif

Planavom ir mes leisti dvynius i darzeli ax.gif vakar buvo 35 ir 36 eilej (priims apie 30 ) ax.gif
05,20 jau bus aisku del darzeliu. Siaip butu neblogai pakliuti, nes maniskiams jau atsibodo namai ir as :-D su lauku mums sunku, oi kaip sunku, tipiski dvyniai lotuliukas.gif
Atsakyti