Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

Sveikos,
Sun_shine, tai jau greit smile.gif
Mes jau nuo rudens į lopšiuką bandysim keliaut. Buvom nuėję, tai patiko vaikui, kad žaislų daug. Kai geras oras vakarais laiką kieme leidžiam. Tai pagrindinis užsiėmimas-kamuolys. Nu jau galėtų spardyt ir spardyt kamuolį.
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2015 04 28, 12:43)
Sveika, man rodo visa info. Jei taip raso, vadinasi  neirasyti vakai i eile visai. Manau paprasciau nueiti i savivaldybe, nei priskambinti, ten prie registracijos galima uzsirezervuoti patogu laika. O uzraset internetu ar neset prasymus i pati darzeli, gali buti kokia klaida, reikia aiskintis g.gif

Kur ten vietoj ta laika uzsirezervuot? g.gif Kad tik taloneliu aparatas stovi g.gif net su kuom pasneket nera doh.gif
Mes nesem pas direktore prasyma...
Bet tai man tam savivaldybes psl ir Tauro nerodo kaip lankancio darzeli doh.gif tik kazkaip mokescius tai paskaiciuoja jie uz Taura nors anot ju nieko nelanko tongue.gif tik Dziugas tvarkingai irasytas

SUNSHINE tu ka begai maratona? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 04 28, 16:15)
Kur ten vietoj ta laika uzsirezervuot?  g.gif  Kad tik taloneliu aparatas stovi  g.gif  net su kuom pasneket nera  doh.gif
Mes nesem pas direktore prasyma...
Bet tai man tam savivaldybes psl ir Tauro nerodo kaip lankancio darzeli  doh.gif tik kazkaip mokescius tai paskaiciuoja jie uz Taura nors anot ju nieko nelanko  tongue.gif  tik Dziugas tvarkingai irasytas

SUNSHINE tu ka begai maratona?  blink.gif

Taloneliai cia http://darzeliai.klaipeda.lt
Veliau ides dar tolimesnem dienoms.
Tada tikrai turi pataisyti ir itraukti kaip turi buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 7sense: 28 balandžio 2015 - 16:07
SVEIKOS.
Seniai uzsukus buvau cia bigsmile.gif

QUOTE(sun_shine @ 2015 04 28, 14:32)
Prisiduodu: dar esu 2in1 smile.gif
Nu bet po Vilties bėgimo gal jau išsipakuosiu smile.gif smile.gif

Kaip greitai laikas bega bigsmile.gif Kai paciai nereikia su arbuzu vaiksciuoti lotuliukas.gif Jau greit laikysi gleby savo antra klecki wub.gif

Del darzelio...
vaidosius - tau gi kaip daugiavaikei pirmenybe turi buti g.gif
Mano kleckis patektu siais metais. Bet... nusprendziau dar metus namie palaikyti biggrin.gif Pagailo kazkaip vaiko rolleyes.gif O ir su aukle jis labai gerai jauciasi. Laukia jos ateinant kiekviena diena. Zo, tegul dar namie pabuna. O ir dvyniai prades rugseji eiti i mokykla. Jiems adaptacija, ir jei dar maziuka rytais vezioti (verks gi pradzioj, kai palikinesiu, kol adaptuosis), tai sudetinga kazkaip.

O augam puikiai thumbup.gif Toooks fainuolis jis pas mane wub.gif Be galo dziaugiuosi juo. Musu seimos lepunelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 balandžio 2015 - 16:11
QUOTE(7sense @ 2015 04 28, 16:05)
Taloneliai cia http://darzeliai.klaipeda.lt
Veliau ides dar tolimesnem dienoms.
Tada tikrai turi pataisyti ir itraukti kaip turi buti.

Didelis aciu bigsmile.gif vat kaip paprasta viskas... Kodel pati sito neradau doh.gif uzsirasiau. Eisiu ryt aiskintis cool.gif

Daugiavaikems man rodos nebera pirmenybes g.gif bet bet kokiu atveju mums priklauso pirmenybe kaip lankanciu darzeli broliu/sesiu ax.gif
Na maziukai jie dar bus rugseji unsure.gif bet ka padarysi... As tai planuojujau vesti ax.gif
Atsakyti
Kaip idomiai mes dabar i darzeli irasyti biggrin.gif abu 16 numeriu biggrin.gif a gali taip but? g.gif Nu logiskai mastant tai turetu vienas 16 kitas 17 buti g.gif
Papildyta:
FEBI o kelinta Aukse eileje? bigsmile.gif Sake siais metais tik viena lopselio grupe rinks...tai grupiokai bus musu vaikuciai bigsmile.gif ( jei jus vis dar i Bitute zadat eit ) ax.gif
Na tik kad mes kolkas kaip ir nepatenkam doh.gif pirmi uz ribos atsidurem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 04 gegužės 2015 - 11:54
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 04, 12:53)
Kaip idomiai mes dabar i darzeli irasyti  biggrin.gif  abu 16 numeriu  biggrin.gif a gali taip but?  g.gif  Nu logiskai mastant tai turetu vienas 16 kitas 17 buti  g.gif
Papildyta:
FEBI o kelinta Aukse eileje? bigsmile.gif  Sake siais metais tik viena lopselio grupe rinks...tai grupiokai bus musu vaikuciai  bigsmile.gif  ( jei jus vis dar i Bitute zadat eit )  ax.gif
Na tik kad mes kolkas kaip ir nepatenkam  doh.gif  pirmi uz ribos atsidurem  doh.gif

Esu ir aš į Bitutę užrašiusi. 32 eilėj. Kaip ir patektumėm pastumdžius kažkiek, bet kad jau renka tik 1 grupę šiemet, tai ne kas ne kas.
Papildyta:
Katee, taaaaip, laikas bėga labai greitai smile.gif liko geros 3 savaitės smile.gif

Vaidosiau, neaaa, maratone nebėgsiu, o greitai eisiu wink.gif jis vyks.gegužės 17d. Dalyvauju kasmet, tai nesiruošiu ir šiemet jo praleisti! wink.gif

O aš vis dar 2in1. Jaučiuosi normaliai, tik naktimis sunku vartytis ir nemiga jau pradėjo kankinti. Bet bendrai paėmus, tai viskas ok. Priaugau apie 18kg - viskas tik ant pilvo ir krūtinės, o pačiai - nė gramo - tuo labai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Nu va reik dar kad SUNSHINE Viliukas sulauktu savo eiles - ot faina hebryte susirinks cool.gif thumbup.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 04, 13:29)
Nu va reik dar kad SUNSHINE Viliukas sulauktu savo eiles - ot faina hebryte susirinks  cool.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

būtų FEBI ciuocė ir trys jos vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Jomajo blink.gif dabar jau manieji 22 ir 23 numeriais eileje doh.gif
Ilgai cia jie neapsisprendzia doh.gif ketvirtadieni rode 22 ir 24, po to rode 16 ir 24, po to rode 16 ir 16, o dabar jau 22 ir 23 g.gif bet Tauras visdar neirasytas kaip lankantis darzeli g.gif
Eisiu ryt vel aiskintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 04, 21:40)
Jomajo  blink.gif  dabar jau manieji 22 ir 23 numeriais eileje  doh.gif
Ilgai cia jie neapsisprendzia  doh.gif  ketvirtadieni rode 22 ir 24, po to rode 16 ir 24, po to rode 16 ir 16, o dabar jau 22 ir 23  g.gif bet Tauras visdar neirasytas kaip lankantis darzeli  g.gif
Eisiu ryt vel aiskintis  cool.gif

Eilės dydis yra kintamas proporcingai nuo įnešamų kyšių kiekio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 04, 18:40)
Jomajo  blink.gif  dabar jau manieji 22 ir 23 numeriais eileje  doh.gif
Ilgai cia jie neapsisprendzia  doh.gif  ketvirtadieni rode 22 ir 24, po to rode 16 ir 24, po to rode 16 ir 16, o dabar jau 22 ir 23  g.gif bet Tauras visdar neirasytas kaip lankantis darzeli  g.gif
Eisiu ryt vel aiskintis  cool.gif

Kaip gera, kai man nereikia galvos sukti del darzeliu. Dar neplanuoju, bent jau iki kito rudenio. Galiu ir iki 5 metu niekur neleisti, o tik paskui i mokykla smile.gif
Atsakyti