Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunos mamytės ir nėštukės

QUOTE(zhulikele @ 2015 02 20, 09:20)
labu 4u.gif  nu bet jau tavo tortu gražumas... bigsmile.gif  sakau ech,kodel tu ne iš kauno ;DDD

QUOTE(moskelis @ 2015 02 20, 09:24)
sutinku  lb patobulejo buziukas su tortais nuo pirmu pabandymu va kokie sedevrai db gaunas  cool.gif

oj panos dekui, malonu jei matosi pazanga blush2.gif wub.gif

vakar pirma kart buvau geliniam lakavimui, patiko, paciai man yra kancia lakuotis nagus, o cia kokiom 2 savaitem ramybe bus ir grazu thumbup.gif toliau sekantis reikalas uzsirasyt bikini zonos depiliacijai biggrin.gif tada siandien dar po mokslu spet i sporto sale paprakaituot, grizus vel prie tortu knistis. Zodziu veiklos kaip visada netruksta, o ir pagaliau galiu sau daugiau leist nei anksciau, senai jau svajojau apie sporto sale, gelini lakavima ir depiliacija, tik tam atliekamu pinigu neturejau blush2.gif
Atsakyti
Buziuk po kiek laiko salei prabuni?
Atsakyti
QUOTE(moskelis @ 2015 02 20, 09:32)
Buziuk po kiek laiko salei prabuni?

kazkur 1,5-2h su persirengimu visu g.gif apsilimas 10min, tada pratimai ir ant galo 30min cardio
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pas mus vakar buvo darbo baliukas, tai siandien sunku doh.gif Nors ir nedaug isgeriau, bet miego truksta. Tik apie vidurnakti parsiradau namo.
Pagaliau penktadienis, ir dar oras toks grazus Vilniuje bigsmile.gif

QUOTE(moskelis @ 2015 02 20, 08:36)
Sveikos  cool.gif
Dar karta issitikinau kad nemazai lt imoniu ne kas su bendravimu yra telefonu,apskritai rageli pakelia kaip senam pazystamui ...

Welcome to Lithuania biggrin.gif Man su klientais irgi tenka bendrauti, tai niekad neledziu sau but nemandagi ir pati tikiuosi to paties is kitu. Bet tu klientu irgi visokiu buna biggrin.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 02 20, 09:31)
vakar pirma kart buvau geliniam lakavimui, patiko, paciai man yra kancia lakuotis nagus, o cia kokiom 2 savaitem ramybe bus ir grazu thumbup.gif

thumbup.gif As geliniu tik koju nagus lakuojuosi vasara. Ranku nagai man ziauriai greit atauga, tai negraziai atrodo. O ir valymo procesas uzknisantis doh.gif
Atsakyti
Sakiau nieko sian nedarysii,bet kazin ar neteks eit langus plaut tokie apsinesia ...saule pasviete tai ne kazin kaip atrodo:D
Atsakyti
labas rytas, na tikrai, saule pasviete, o langai doh.gif
Atsakyti
Neplaukit, dar gal drebs kokia puga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2015 02 20, 11:36)
Neplaukit, dar gal drebs kokia puga biggrin.gif

Nepradek cia su pugom:D
pas mane jau blizga langai:P
Atsakyti
QUOTE(moskelis @ 2015 02 20, 12:20)
Nepradek cia su pugom:D
pas mane jau blizga langai:P

bis.gif
Atsakyti
Nu ka gali zinoti, kalendorine ziema dar nesibaige biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta merginos 4u.gif siandien as tinginys, vakar B brolis is uzsienio grizo trumpam tai pas mus vakar pasedejo, tai as vynelio prigeriau blush2.gif biggrin.gif
gelini lakavima dabar isvis pigiai darysiuos, sese susipirko visus reikmenis tam, nes pati megsta lakuotis ir jai tai iseina, tai va pati lakuosis ir man, mamai lakuos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,saulute lenda,gal bus silta diena smile.gif mes vakar vaziavom krepsini ziureti,velai grizom,tai jauciasi miego trukumas...
Atsakyti