Miegapele, tai jus man parasete, ne as. Man visiskai neidomu, kad mes "krastietes",tai nera ir mano krastas. Draugauti jums pasiuliau vien is mandagumo, taip supratau, kad to norite, nes parasete man zinute. Ar man turi but labai svarbu, kad kazkur uz 10 km gyvena jusu pusbrolis? Man visiskai vienodai.
Jei nenorejote susipazinti, ko man pirma emete rasyti asmenines zinutes? Kad apie savo pusbroli papasakoti, kuris gyvena kazkur salia Kaip tai susije su manimi? Ar jis irgi veganas, o gal paleolietis? Meluoti labai negrazu. Labai labai. O sitaip, dar ir negarbinga.
mėnuli, mažiau kaišiok visur nosį, mažiau aiškink savo tiesas, kurių net ginti tinkamai nemoki, tai nereikės po to ir bėdavot, kai kas nors išviešins
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 04, 07:17)
mėnuli, mažiau kaišiok visur nosį, mažiau aiškink savo tiesas, kurių net ginti tinkamai nemoki, tai nereikės po to ir bėdavot, kai kas nors išviešins
Ka isviesins? Tau palinkesiu to paties. Uzsimerkti, kai grudamos absurdo teorijos ne neketinu.
QUOTE(mėnulis @ 2015 08 04, 08:58)
Ka isviesins? Tau palinkesiu to paties. Uzsimerkti, kai grudamos absurdo teorijos ne neketinu.
tavo neišblyškusį veidą
QUOTE(mėnulis @ 2015 08 03, 23:18)
Miegapele, tai jus man parasete, ne as. Man visiskai neidomu, kad mes "krastietes",tai nera ir mano krastas. Draugauti jums pasiuliau vien is mandagumo, taip supratau, kad to norite, nes parasete man zinute. Ar man turi but labai svarbu, kad kazkur uz 10 km gyvena jusu pusbrolis? Man visiskai vienodai.
Jei nenorejote susipazinti, ko man pirma emete rasyti asmenines zinutes? Kad apie savo pusbroli papasakoti, kuris gyvena kazkur salia Kaip tai susije su manimi? Ar jis irgi veganas, o gal paleolietis? Meluoti labai negrazu. Labai labai. O sitaip, dar ir negarbinga.
Taip, meluoti negrazu, tai kam meluoji? Pasikartoju, tave atradau FB ir parasiau cia mergoms, ar matet kaip menulis buvo pastatytas i vieta. Tu visoms cia MELAVAI, kad ten buvai ne tu. Tad as, is tiesu pirma, tau parasiau i privata, kur tu gyveni, kaip irodyma, kad tikrai as kalbu apie ta pati zmogu. Butu buve negrazu tavo FB paskyra cia viesai paviesinti, ko ir nepadariau.
Pusbrolis susijes su tuo, kad jis gyvena netoli taves ir per ji greiciausiai as galeciau issiaiskinti dar daugiau apie tave. Jis neivardija savo mitybos kaip paleo, bet man ji atrodo labai labai jau artima tam paleo.
Beje, mergos, menulis greitu laiku mus aplankys kitu niku.
QUOTE(miegapele @ 2015 08 04, 10:54)
Beje, mergos, menulis greitu laiku mus aplankys kitu niku.
Tai kad jinai kas savaitę išsiregina, nepastovi kaip jaunas mėnulis Kada tik nueisi į SM pagrindinį puslapį, taip ir kaba jos prašymas išregistruoti
Pažiūrėkit kokia meilybė, kaip mylėčiau http://www.gismeteo....jo-internautus/ garantuotai buvo žmogus aname gyvenime.
Moralas: valgysit paukščiukus, kitame gyvenime vištom pavirsit
Sveikos
Matau, kad čia vyksta kažkokia diskusija aštri, tai mano postas bus ne į temą: gal kuri nors domėjotės ir žinote ne internetines parduotuves, kuriose galima įsigyti prekių be gliuteno, be gmo ir t.t.? Išanksto dėkoju už atsakymus
Matau, kad čia vyksta kažkokia diskusija aštri, tai mano postas bus ne į temą: gal kuri nors domėjotės ir žinote ne internetines parduotuves, kuriose galima įsigyti prekių be gliuteno, be gmo ir t.t.? Išanksto dėkoju už atsakymus
QUOTE(Elsker @ 2015 08 04, 11:00)
Sveikos
Duonos be gliuteno ar kitų gaminių aš perku Rimi, makaronų be gliuteno galima rasti visose didžiosiose parduotuvėse, arba sveiko maisto krautuvėlėse, tokiose kaip Livin, ar bio sala. Šiaip iš lenkijos , jeigu važiuojam kartais parsivežu gaminių be gliuteno, ten jie gerokai pigesni paskutinį kartą parsivežiau lavašo ir miltų mišinį biskvitui, sakiau tortą darysiu kokia proga Dėl GMO nežinau, man regis jei nenurodyta , tai ne GMO. Šiaip ekologiškuose produktuose negali būti GMO.
QUOTE(Radmile @ 2015 08 04, 10:11)
Duonos be gliuteno ar kitų gaminių aš perku Rimi, makaronų be gliuteno galima rasti visose didžiosiose parduotuvėse, arba sveiko maisto krautuvėlėse, tokiose kaip Livin, ar bio sala. Šiaip iš lenkijos , jeigu važiuojam kartais parsivežu gaminių be gliuteno, ten jie gerokai pigesni pakitinį kartą parsivežiau lavašo ir miltų mišinį biskvitui, sakiau tortą darysiu kokia proga Dėl GMO nežinau, man regis jei nenurodyta , tai ne GMO. Šiaip ekologiškuose produktuose negali būti GMO.
ačiū labai aš dar visai "žalia" šiuo klausimu, senokai nevartoju pieno produktų, alergiška jiems esu, ir šiaip, neskanu, mėsa ir jos riebalai man irgi nepatinka, blogai jaučiuos po tokio maisto. po truputį keičiau, keičiau mitybą, ir vis labiau pastebiu, kad ji panašėja į veganų. tikrai neesu 100procentinė, tai nebuvo kažkoks sprendimas kaip kirviu nukirstas, tiesiog metams bėgant klausiaus savo skrandžio kas jam patinka, o dabar domiuosi labiau veganyste, produktais, gal atrasiu kažką, kas dar labiau patiks organizmui tik labai sunku pradėt kai lyg ir nieko nežinau, o domintis pliūpteli info lavina ir tada nežinią keičia per daug informacijos
QUOTE(Elsker @ 2015 08 04, 11:18)
tik labai sunku pradėt kai lyg ir nieko nežinau, o domintis pliūpteli info lavina ir tada nežinią keičia per daug informacijos
Kad čia nieko nereikia žinoti, viskas taip paprasta, bent jau man Valgai viską iš augalų ir derini juos taip, kaip mėgsti ir pagal logiškumo principus kas su kuo dera. Taip pat atsižvelgi į sezoniškumą, į kainas, jei nesinori bankrutuoti Tarkime žiemą daugiau gaunasi ankštinių valgymas, o dabar labai cukinijos eina į trąsą, viskas su jomis.
Viena taisyklė, nors aišku daug kas jos ir nesilaiko - vaisiai geriausia tik su vaisiais. Išimtys kokie ledai, pyragai, kur jau visko pridedama. Nors iš pradžių, stengiantis prisipratinti visokius lapiokus, tai žmonės daro tuos žalius kokteilius, kur bananus, citrusus derina su žalia lapija, bet bent jau mano šeimoje tai praeitis. Jei kokteilis, tai tik vaisių, jei žali lapiokai, tai tik jie - šimtgramis šviežiai spausto "augalų kraujo"
Taip pat žiūriu į organizmo poreikį. Pvz. vakar taip man iš kaimynų pakvipo šviežios virtos bulvės, mmmm tai ir reiškia, kad vakarienei ne kruopos su kažkuo, o bulvės su kažkuo, pvz. su soja
QUOTE(Elsker @ 2015 08 04, 11:18)
ačiū labai aš dar visai "žalia" šiuo klausimu, senokai nevartoju pieno produktų, alergiška jiems esu, ir šiaip, neskanu, mėsa ir jos riebalai man irgi nepatinka, blogai jaučiuos po tokio maisto. po truputį keičiau, keičiau mitybą, ir vis labiau pastebiu, kad ji panašėja į veganų. tikrai neesu 100procentinė, tai nebuvo kažkoks sprendimas kaip kirviu nukirstas, tiesiog metams bėgant klausiaus savo skrandžio kas jam patinka, o dabar domiuosi labiau veganyste, produktais, gal atrasiu kažką, kas dar labiau patiks organizmui tik labai sunku pradėt kai lyg ir nieko nežinau, o domintis pliūpteli info lavina ir tada nežinią keičia per daug informacijos
Aš irgi nesu 100 proc. veganė Bet dažniausiai maitinuosi veganiškai,taip jau 1,5 metų. Didžiausias perversmas mano galvoje įvyko po šios knygos perskaitymo http://www.knyguklub...Mdc6RoC91fw_wcB
Ir žinau ne vieną žmogų, kurį ši knyga paveikė taip pat kaip mane Jeigu neskaitėt, rekomenduoju
Taip pat papildomai vengiu gliuteno, nes jis man sukelia daugybę sveikatos problemų Vis planuoju celiakijos testą pasidaryti
O aplamai apie mitybą turiu savo teoriją, kuria vadovaujuosiu Manau kad žmogus racioną 90 proc. turi sudaryti augalinis maistas, o guvūninio maisto gali būti max 10-15 proc. Čia ir dėl vitamino B12 (manau jeigu mums jo reikia, reiškia gamta taip sukūrė žmogų, kad jį gautų su maistu, o ne pappildų pavidalu, ir dėl dantų struktūros- pas žmogų iltinių dantų yra viso labo 4 iš 32
QUOTE(Radmile @ 2015 08 04, 11:31)
O aplamai apie mitybą turiu savo teoriją, kuria vadovaujuosiu Manau kad žmogus racioną 90 proc. turi sudaryti augalinis maistas, o guvūninio maisto gali būti max 10-15 proc. Čia ir dėl vitamino B12 (manau jeigu mums jo reikia, reiškia gamta taip sukūrė žmogų, kad jį gautų su maistu, o ne pappildų pavidalu, ir dėl dantų struktūros- pas žmogų iltinių dantų yra viso labo 4 iš 32
Teigiama, kad nesugadinus skrandžio, jei vaikas veganiukas nuo vaikystės, vit. B12 trūkumo neatsiranda.
Arba dar variantas. Kas geriau: ar žudymas, ar papildo vartojimas.
Kiekvienas gali pasirinkti.