Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

aš tai dėl receptų seku (nes daugiau idėjų pietums niekada nepamaišys) o ne dėl jos vyro ar dar ko
Papildyta:
QUOTE(Radmile @ 2015 07 30, 21:18)
Ne jau perlenkiam lazda man regis  schmoll.gif  nuo isbalusiu vaiku aptarimo( nors man jie visai neatrodo isbale )

čia laiks nuo laiko provokacijos ...kad išjudint forumietes.. biggrin.gif aš galiu taip nufotkinti kad žmogus mėlynas atrodys ir sakyt kad čia nuo mėsos
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2015 07 30, 19:54)
Man pasižiūrėjus tas nuotraukas tai tik juokas suėmė smile.gif. Vaikai kaip įbauginti daugumoj nuotraukų atrodo, nepanašu kad labai skaniai visuomet minta. Pasižiūrėjus tą maitintoją plačiau, daugiau nuotraukų,  pagalvojau, kad na vis tiek dauguma tokių sveikuolių labai jau įdomūs ir linkę į kraštutinumus. Vegan šeimynėlė, nusistačiusi prieš skiepus, vaikų tėvas - buvęs garsus patvorinis, o kur dar automobilio nuotrauka su užrašais "Lietuvą valdo padugnės"... Na, gal būtent jos ir valdo, bet tie žmonės neatrodo labai išmintingi

pasiziurek i menulio viena fotke facebooke, nu nematau jokio raudonumo ant veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 07 31, 10:38)
pasiziurek i menulio viena fotke facebooke, nu nematau jokio raudonumo ant veido  biggrin.gif

Turbut tik kvailas zmogus galetu sukergti suaugusios labai sviesaus gymio moters fotke ant facebooko nuo zaliavalgiskai maitinamo ir galbut isbalusio vaiko. As neteigiau kad sie vaikai negincytinai isbale, o uzdaviau klausima ar ir jums taip neatrodo. Ir parasiau pastebejima apie veganu vaikus apskritai biggrin.gif Kaip smagu, kad domites ir skaitote, sekate biggrin.gif bigsmile.gif Gaila, kad nematau jusu nuotraukos. Kaip sakete, bijote, kad cia jus kazkas atpazins, tai nededate nuotrauku visai. Tik kazkoki netikra verslo profili turite. Gaila, kad nespejom susipazinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 31 liepos 2015 - 12:42
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 31, 13:37)
Turbut tik kvailas zmogus galetu sukergti suaugusios labai sviesaus gymio moters fotke ant facebooko nuo zaliavalgiskai maitinamo ir galbut isbalusio vaiko. 

Ne, tik labai kvailas žmogus iš viso taip kabinėtųsi ir vertintų žmones iš fotkių. Kai pats taip daro, tai ir gauna atgal smile.gif
Papildyta:
Debilams akys atsivėrė http://www.alfa.lt/s...jimo-tradicijos bet manau gamta vistiek juos dar labai ilgai baus už tai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 31, 12:41)
Ne, tik labai kvailas žmogus iš viso taip kabinėtųsi ir vertintų žmones iš fotkių. Kai pats taip daro, tai ir gauna atgal smile.gif
Papildyta:
Debilams akys atsivėrė http://www.alfa.lt/s...jimo-tradicijos bet manau gamta vistiek juos dar labai ilgai baus už tai.

Taip, gamta yra protinga. Palaukite dar 10 metu, kol dantys ims skilinet. Nors niekam to nelinkiu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 31, 12:37)
Turbut tik kvailas zmogus galetu sukergti suaugusios labai sviesaus gymio moters fotke ant facebooko nuo zaliavalgiskai maitinamo ir galbut isbalusio vaiko.  As neteigiau kad sie vaikai negincytinai isbale, o uzdaviau klausima ar ir jums taip neatrodo. Ir parasiau pastebejima apie veganu vaikus apskritai biggrin.gif Kaip smagu, kad domites ir skaitote, sekate  biggrin.gif  bigsmile.gif Gaila, kad nematau jusu nuotraukos. Kaip sakete, bijote, kad cia jus kazkas atpazins, tai nededate nuotrauku visai. Tik kazkoki netikra verslo profili turite. Gaila, kad nespejom susipazinti. lotuliukas.gif

As saugau savo privatu gyvenima, kiek noriu, tiek pasakau ir nematau reikalo kiekvieno savo pirstelejimo deti savo vardu ir pavarde tiesiai i intiko platybes. Tiesiog baigiau informatika, todel kiek kitaip ziuriu i internete dedama medziaga.

As irgi esu labai sviesaus gymio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 31, 13:43)
Taip, gamta yra protinga. Palaukite dar 10 metu, kol dantys ims skilinet. Nors niekam to nelinkiu.

Prisilinkėsite sau nelinkėdama ax.gif Labai jau jūs nerami dūšia, vis kažkas jums netinka, kažko trūksta, prie kažko kabinatės. Kaži, ne nuo mėsų čia taip? mirksiukas.gif

Ir iš viso, kur moderatoriai? Nusibodo jau čia ta pilnatis pastovi cool.gif Buvo sakyta, kad kai ateis provokuoti, iš karto banas g.gif tai va, atėjo...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 30, 16:33)
Monteverde, tevai turi suvokti, kad jie yra sioks toks nukrypimas nuo normos. Nesvarbu, as pazystu mama, kuri yra ne vegetare, bet mesa pas ja buna retai, nes ji visai nemoka nieko gaminti. Bet ji perka ta mesa, del vaiku. Nors pati ten blynais gyva. Tevai yra atsakingi uz savo vaika. Sitaip jie daro ji stigmatizuota. Bendras supratimas apie sveikata yra visai ne veganine mityba. Ir normalus vaiku gydytojas duotu patarimu kaip maitintis. Ir tikrai neskatins valgyt batono. Mesa, darzoves, grikiai, ryziai. Netgi pasakys apie zalio pieno pavojus. Apie tai, kad bulves nera labai vertingas produktas. Ir saldainiai sakys, kad negerai. (As pati siu nevalgau, bet kitiems isverdu. )

Kaip Nyka Niliūnas sakė, "Normalu? Ar tai kažkokie rėmai į kuriuos aš turėčiau įsisprausti?".
Normalumo kaip bendros sąvokos nėra. Man normalu yra sveikas, nesergantis kūnas, man normalu kai nereikia vaistų, man normalu, kai kiti gyvūnai aplink mane yra gyvi ir sveiki.

Ir kaip James Aspey sakė: "Kodėl tie, kurie pasirenka neatiminėti iš kitų to, kas jiems nepriklauso ir nedalyvauti skerdynėse yra įspraudžiami į kažkokią "vegano" sąvoka, kai tai turėtu būti elementaru, o tie, kurie dalyvauja bereikalingame nekaltų būtybių kankinime yra laikomi savaime suprantamais ir "normaliais"?"
Atsakyti
apie storosios zarnos vezi ir mityba:

http://www.delfi.lt/...e.d?id=68488104
Atsakyti
QUOTE(Domino.aura @ 2015 07 31, 17:45)
Ir kaip James Aspey sakė: "Kodėl tie, kurie pasirenka neatiminėti iš kitų to, kas jiems nepriklauso ir nedalyvauti skerdynėse yra įspraudžiami į kažkokią "vegano" sąvoka, kai tai turėtu būti elementaru, o tie, kurie dalyvauja bereikalingame nekaltų būtybių kankinime yra laikomi savaime suprantamais ir "normaliais"?"

gerai pastebėta thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(miegapele @ 2015 07 31, 14:11)
As saugau savo privatu gyvenima, kiek noriu, tiek pasakau ir nematau reikalo kiekvieno savo pirstelejimo deti savo vardu ir pavarde tiesiai i intiko platybes. Tiesiog baigiau informatika, todel kiek kitaip ziuriu i internete dedama medziaga.

sakykit, kas tarp jūsų ir mėnulio vyksta? kažkokie asmeniniai neišspręsti konfliktai? nes jau ne pirmą kartą matau ją prie tavęs kabinėjantis. beje kiek pastebėjau visi su IT bent kiek susiję žmonės neskuba atskeisti tapatybės internete, turbūt dėl to jog daugiau žino apie visas neapdairaus viešumo pasekmes
Atsakyti
QUOTE(khaleesi @ 2015 08 03, 15:02)
gerai pastebėta thumbup.gif

Papildyta:
sakykit, kas tarp jūsų ir mėnulio vyksta? kažkokie asmeniniai neišspręsti konfliktai? nes jau ne pirmą kartą matau ją prie tavęs kabinėjantis. beje kiek pastebėjau visi su IT bent kiek susiję žmonės neskuba atskeisti tapatybės internete, turbūt dėl to jog daugiau žino apie visas neapdairaus viešumo pasekmes

nieko nevyksta, as jos nei pazistu nei ka. Vienoj veganu temoj FB ja atpazinau, na kad cia musu neramusis menuliukas ir tiek. Ten ja pastate i vieta. Kai cia pradejo vaikus aptarinet, parasiau, kad i savo fotkes paziuretu ir tiek. Na turiu firmini FB profili, ji prasesi i svecius per SM az, as paaiskinau padeti, kad cia ne mano asmeninis puslapis, tai rimta ir man nereikia jokiu ten pasaliniu temu apie mesos reikalinguma. Gal supyko g.gif

Na zinai, nuo siu metu visi sekami esame, tai reikia saugotis. O ir siaip, ka imetei i intika, to jau gali nebeistrinti. Na reikia is tikruju galvoti. Juk galima be problemu dabar gauti zmogaus tel nr ir visa kita per ta negalvojima.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 08 03, 16:22)
nieko nevyksta, as jos nei pazistu nei ka. Vienoj veganu temoj FB ja atpazinau, na kad cia musu neramusis menuliukas ir tiek. Ten ja pastate i vieta.

oi tie ginčia begaliniai.. gerai kažkas pasakė per veganų pikniką, kad visai gerai yra visiem susitikt gyvai pabendraut ir visai nesinori vienas kito debilais vadinti, kitaip negu virtualioj erdvėj biggrin.gif
Atsakyti