Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

QUOTE(=Lapė= @ 2017 08 01, 15:49)
Sveikos,

Apmiręs šitas skyrius, bet gal kas atsakys..

Kokį patarsit B12 pagerti visai šeimynai?  Vyras su vaikais vegetarai tik namie, ta prasme - svečiuose, ugdymo įstaigose ir pan. visavalgiai, o namie kadangi aš gaminu valgo vegetarinį maistą smile.gif  B12 nesityrėm nei vienas, bet dėl visa ko galvoju reikia bent kurį laiką pagerti.

Labas. Rinkitės methyl- formą, ne ciano-
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 01, 18:29)
Labas. Rinkitės methyl- formą, ne ciano-

Ieškosiu.
O čia pas mus LT yra tokia forma? Kolkas tik feroglobin B12 peržiūrėjau, tai sudėtyje radau cianokobalamino formą ir želatiną rolleyes.gif Bandau ieškot toliau.
Atsakyti
QUOTE(=Lapė= @ 2017 08 01, 21:04)
Ieškosiu.
O čia pas mus LT yra tokia forma? Kolkas tik feroglobin B12 peržiūrėjau, tai sudėtyje radau cianokobalamino formą ir želatiną rolleyes.gif Bandau ieškot toliau.

Nesidomėjau dėl Lietuvos, nes čia papildų praktiškai neperku. Viską Amerikoje perku.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 02, 13:24)
Nesidomėjau dėl Lietuvos, nes čia papildų praktiškai neperku. Viską Amerikoje perku.

Siuntiesi? Jei taip, iš kur?
Atsakyti
veggo.lt
methyl forma 4u.gif 4u.gif 15e su centais.
purškiamas.

kur dingo veganės? 4u.gif
kiek dar pritraukėt žmonių?
Atsakyti
Laba,
QUOTE(=Lapė= @ 2017 08 02, 20:35)
Siuntiesi? Jei taip, iš kur?

nepastebėjau matyt žinutės, atsiprašau.
www.iherb.com
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2017 09 14, 00:03)
kur dingo veganės?  4u.gif

aš vietoje, registruojuos smile.gif
Nežinau ar skaitei, vienas narys buvo įdėjęs kitoje temoje man nuorodą kaip gyvena mūsų žinomas buvęs Kalifornijos kardiochirurgas. Aš ir pamiršusi jį buvau, maniau, kad gal visgi jau mirė, senas gi žmogus. Bet ne smile.gif Jam 103 dabar, sodą sau prižiūri, sportuoja ir toliau sau gyvuoja smile.gif Kaip faina jam, įsivaizduok, gyvena elitiniame kvartale, kur šašlo tvaiko nėra, ten praktiškai vieni ilgaamžiai vegetarai.
Daugiau naujienų kaip ir neturiu, viskas normos ribose. Turiu visokių reikalų tai net neturiu kada liūdėti, kad vasara baigėsi. Paprastai liūdėdavau. O gal jau priprato organizmas, nes ta vasara buvo tokia, kad unsure.gif tas lietus Lietuvoj... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 rugsėjo 2017 - 10:06
QUOTE(given444 @ 2017 09 14, 00:03)
veggo.lt
methyl forma  4u.gif  4u.gif 15e su centais.
purškiamas.

kur dingo veganės?  4u.gif

dabar visi tyliai su pasimėgavimu graužia sultingas nuo lietuviško lietučio morkas ir šlamčia saldžias slyvas ir kriaušes ką tik nuo medžio bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū Monteverte.
Tam veganui vegetarui pavydžiu...
bet aš tokia sociali..man senatvėje labai norėtųsi draugų, ir ne lovose gulinčių ...(aišku, ir pačiai po kokios avarijos gulėt nesinorėtų)
blyn, iškeips visi po prastos mitybos, teks su minus 30metų jaunesniais bendraut.... biggrin.gif

kas dar geresnio?
kokia fizinė veikla pas jus?
aš nuolat ant dvirkos, jogą daryt pradėjau, gerai išsitampau, nes vinijasa joga - aktyvioji, aišku, aštanga dar labiau kraują pravarinėja, bet man vinijasos užtenka.

stengiuos db gliuteno atsisakyt, nes blyn nosis užgulus...užalergizavo nuo kažko (įtariu nuo tų kvietkų bandelių iš lidl), matomai su žarnynu kapec, kepenys brudo nebeperdirba. unsure.gif
kažkoks sausas apsunkintas kvėpavimas pro nosį, slogos nėra, bet...
o jetus kaip nemalonu.
visi sako, jog atrodau kaip šakalys, ir jei jau kviečių nebevalgysiu, visai sukūsiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 rugsėjo 2017 - 10:42
Nu o ką, mokysi jaunus kaip gyvent, o gal likimas irgi į kokią Kaliforniją nuneš, niekada nežinai smile.gif
Aš irgi joginuos. Senstu matyt, nes kažkaip nebeatrodo nejudru, ėmė ir patiko biggrin.gif Gerai man gaunasi, lankstumas genetikoje matyt programuotas.
Kas čia per vienodumo sindromas? Aš irgi nukūdau, kaip nulieta dabar ax.gif
Nosis gal nuo ateinančio šaltuko dar? Tiesiog gal adaptacija? Man tai žiauriai netinka šaltas oras, aš toks Saulės vaikas. Nežinau už kokius griekus Lietuvoje gimiau. Gal kokiam Hitleriui padėjau biggrin.gif
Atsakyti
Geras, joginies.
Geeras, pakūdai.
Vau. wub.gif wub.gif
sutapimai.

na, nosis tikrai ne nuo šaltuko.
Atsakyti
Bet tas "pakūdai", tai žinok toks įdomus. Kai užlipau ant svarstyklių, tai buvo toks WTF blink.gif biggrin.gif Svarstyklės rodo kažkur beveik kilu daugiau nei įprastai. O ką tai reiškia? Tai manau reiškia, kad raumuo sutankėjo, jis toks tikras, o ne šiaip baltyminiškai dirbtinai išpūstas ax.gif
Atsakyti
Žinau, kad pilnas internetas blog'ų su receptais ir pan., bet prašau rekomenduokit, kur semiatės patiekalų idėjų - paprastai ir aiškiai (nemėgstu gaminti). Aš ne veganė ir nesiruošiu ja tapti, tiesiog noriu įtraukti į mitybą daugiau augalinio maisto.
Atsakyti