mhmmm..žinojau tokią nuomonę...gal yra kitų? suprantu, jog beprasmybė, gelbėj vargšus, bet kaži ar jie išgelbėti dorais pataps?
bet negi ne žiauru, jei tavęs nieks netrauktų iš pelkės, jei pats skęstum, o tavęs praeinantis nepažintų?
any other opinions?
man vaikai vergai yra žiauru. vaikai.
aplamai azijoj pabuvus neįmanoma žvilgsnio ir smegenų susiaurint.
nekenčiu visų lietuvių aimanų, varančių ant lietuvos, kad čia skurdu, baisu.
lietuva dar labai gera ir higieniška šalis.
ir čia gyventi gerai. badaujančių REALIAI vos vienas kitas.jei iš viso tokių yra.
Visur gelbėja tik išrinktuosius, gal tu spaudos neskaitai?
O kodėl žiūrėti į blogiau? Kodėl nežiūrėti kaip turčiai gyvena, mėgaujasi? Niekas juk ir neverkia, kad čia visiškai baudauja ar visai higienos neranda, bet kad dauguma valgo apipuvusias akcijines prekes, prausiasi po drungnu vandeniu dėl taupumu ar dėl vandentiekio korupcinių veiksmų ir po to miršta nuo legionelių, tai irgi faktas.
O kodėl žiūrėti į blogiau? Kodėl nežiūrėti kaip turčiai gyvena, mėgaujasi? Niekas juk ir neverkia, kad čia visiškai baudauja ar visai higienos neranda, bet kad dauguma valgo apipuvusias akcijines prekes, prausiasi po drungnu vandeniu dėl taupumu ar dėl vandentiekio korupcinių veiksmų ir po to miršta nuo legionelių, tai irgi faktas.
Kaip ant delno info, kodėl lietuviai taip serga:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=74081982
http://www.delfi.lt/...i.d?id=74081982
man turčiai ne pavyzdys, turi kiekvienas savo kryžių, turi ir jie. vat visko aptekę, o durstosi, uosto ir irgi žudosi. be to geria, rūko ir gal sau leisti šlamtmaisčius valgyti. žodžiu, jei biedni valgo, nes "neturi" babkių ant gero, graudu, kad turtuoliai, galėdami gyvent ir valgyt sveikiau, valgo tą patį ššh ir paskui turi krūvą chron.problemų.
Tą ir aiškinu savo sūnui. jog būti "žvaigžde" tai nereiškia "turėti laimę."
bet čia aš ne apie tai.
aš apie brolystę, bendruomeniškumą, filantropiškumą....aūū...matyt jau tokių nerasta.
visi džiunglių įstatymais gyvena. jei viskas tik man, tk dėl "savo šeimos", tai nekeista, kad tokį turim malonų klimatą Ltv ir pasaulyje, bei nepasitikim ir kitais, jog jie mums padės, bus geranoriški. jei patys tik už save, tai tikim, kad ir kiti - tik už save.
na, aš tikiu elementaria artimo meile ir sveiku nesavanaudiškumu.
man yra padėję, tad ir aš padedu.
the circle goes on.
Tą ir aiškinu savo sūnui. jog būti "žvaigžde" tai nereiškia "turėti laimę."
bet čia aš ne apie tai.
aš apie brolystę, bendruomeniškumą, filantropiškumą....aūū...matyt jau tokių nerasta.
visi džiunglių įstatymais gyvena. jei viskas tik man, tk dėl "savo šeimos", tai nekeista, kad tokį turim malonų klimatą Ltv ir pasaulyje, bei nepasitikim ir kitais, jog jie mums padės, bus geranoriški. jei patys tik už save, tai tikim, kad ir kiti - tik už save.
na, aš tikiu elementaria artimo meile ir sveiku nesavanaudiškumu.
man yra padėję, tad ir aš padedu.
the circle goes on.
Nerasta, bent jau mano kelyje. Mano mama tokia bandė būti. Organizuodavo viską negailėdama savęs, stengėsi del bendruomenės, pilietiškai, o galiausiai kalta likdavo. Vienas traukia į vieną pusę, kitas į kitą, visiems kas nors negerai ir t.t. Išlošdavo tyliausi, kurie su viskuo sutinka, visiems viską susimoka tylėdami ir šypsodamiesi, nesvarbu naudinga tai bus ar praloš galiausiai. Žodžiu, avinėliai tinka, gerbiami, o tie kas bando imtis iniciatyvos, kažką organizuoti, spręsti kaip geriau - galiausiai neįtiks, priešų ratą tik didinsis.
O apie žmones rimtose pareigose, nė nekalbu, jiems paprastas pilietis žemiau plintuso. Iš kur ir posakis: laimingas žmogus, kol nenuėjo į kokią nors instanciją.
O apie žmones rimtose pareigose, nė nekalbu, jiems paprastas pilietis žemiau plintuso. Iš kur ir posakis: laimingas žmogus, kol nenuėjo į kokią nors instanciją.
come on...tai negi, kritikuodama kitus egoistus, ir tokia pat "nagais į save" patapsi?
kas šiaip geresnio?
kokiais menu gyvenat?
blyn, kiek dviračiu apsuku, garšvų, dlgėlių nėra...tik pelkė, juoda žemė r antys turškiasi....blyyyn....
kas šiaip geresnio?
kokiais menu gyvenat?
blyn, kiek dviračiu apsuku, garšvų, dlgėlių nėra...tik pelkė, juoda žemė r antys turškiasi....blyyyn....
QUOTE(given444 @ 2017 03 29, 11:07)
come on...tai negi, kritikuodama kitus egoistus, ir tokia pat "nagais į save" patapsi?
kas šiaip geresnio?
kokiais menu gyvenat?
kas šiaip geresnio?
kokiais menu gyvenat?
Net kunigo pirštai į save lenkti
Nieka gera, saulės mažai, būdavo jau vasario mėnesį į langus plieskia, o šiemet kaip prieš kokią pasaulio pabaigą - viena pilkuma buvo Todėl gal ir nerandi tų savo garšvų, dilgėlių...
Sėdim dabar kažkaip ant sriubų. Įsivaizduok, moliūgą dar didžiulį turim, tai vis sriubikę padarau: bulvės, morkos, moliūgas, tada baigiantis virti supilu pakepintus pievagrybus su česnaku, užpilu prieskoniais plius dar įmetu arba sezamo sėklų arba pridaigintos ožragės. Galiausiai į blenderį ir vualia piurė, papuošiu petražole, dar tofu galima dadėti, geresnė nei bet kokioje kavinėje gaunasi
Mes dviračius dar tik trauksime, nesame tokie ruoniai kaip tu, mes šilumamėgiai, komforto norime
Ačiū už receptuką...aš ta pradedu virimą nuo ankštinių, kaip sakiau, paskui susdedu daržoves, kaip tavąsias (dar burokėlių kartais), ir tada dėl vyrų pakepintais svogūnais aliejuje pribaigiu...ir žinoma visokie prieskoniai...
ir daiginamės lęšius nuolat ir grikius žalius....mhmmm....
jonavos miške trečiadienį jau garšvų ir dilgėlių radom. ..valiooooo.....
mažėliui sūnui vėjaraupiai šią savatę, neina į daržą, tai kasdien ant dvirkų po visą miestą, parkus išmaišom...saulutė šviečia...paskui kokioj vegan falafeliuose ar picoj nusėdam....ech.....
ir daiginamės lęšius nuolat ir grikius žalius....mhmmm....
jonavos miške trečiadienį jau garšvų ir dilgėlių radom. ..valiooooo.....
mažėliui sūnui vėjaraupiai šią savatę, neina į daržą, tai kasdien ant dvirkų po visą miestą, parkus išmaišom...saulutė šviečia...paskui kokioj vegan falafeliuose ar picoj nusėdam....ech.....
Dar kažkokia "naujiena" http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Bent jau ant viršelio, tai viskas - mūsų
Bent jau ant viršelio, tai viskas - mūsų
Nebuvot nei viena? http://www.alfa.lt/s...os-ir-paskaitos
Sveikutės
Aš nebuvai, gaila buvo gražaus oro, praleidau pas save ant ežero
Sveikutės
Aš nebuvai, gaila buvo gražaus oro, praleidau pas save ant ežero
nebuvom.
kažkaip nebetraukė.
brangu visgi.
kur išmirę visos? kur klestit?
kažkaip nebetraukė.
brangu visgi.
kur išmirę visos? kur klestit?
Sveikos,
Apmiręs šitas skyrius, bet gal kas atsakys..
Kokį patarsit B12 pagerti visai šeimynai? Vyras su vaikais vegetarai tik namie, ta prasme - svečiuose, ugdymo įstaigose ir pan. visavalgiai, o namie kadangi aš gaminu valgo vegetarinį maistą B12 nesityrėm nei vienas, bet dėl visa ko galvoju reikia bent kurį laiką pagerti.
Apmiręs šitas skyrius, bet gal kas atsakys..
Kokį patarsit B12 pagerti visai šeimynai? Vyras su vaikais vegetarai tik namie, ta prasme - svečiuose, ugdymo įstaigose ir pan. visavalgiai, o namie kadangi aš gaminu valgo vegetarinį maistą B12 nesityrėm nei vienas, bet dėl visa ko galvoju reikia bent kurį laiką pagerti.