Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

Sėklas būtina mirkyti, kaip ir riešutus 8-24val, kad geriau pasisavintų baltymai.

Mergaitės, ar jus domina, Vegan Pipiras FB išleido nemokamą žurnaliuką pdf formatu, atsisiunčiau - Vegan Kalėdos: visi valgiai, saldūs ir nesaldūs.
Šie žmonės kviečia žurnaliuku dalintis su visais.
nežinau, ar čia pavyktų man įkelti nuorodą, jei FB veganuose nerasit 4u.gif 4u.gif

Bent jau visavalgiams draugams pasharinti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pabandyk čia įkelti, kad nereiktų facebooko versti. Čia gi berods yra nuotraukų prisegimas, tai gal ir pdf iš kompo prisisegs
Atsakyti
http://gamta.lrytas....igu-skausma.htm o sako, kad mūsų perkami bananai toks blogis, tokie nebe natūralūs ir pan. Skorpionas turi kitą nuomonę mirksiukas.gif Gyvūnai neklysta.
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...-nuo-depresijos Įdomi info. Ir nemiro ir dar laimingas biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai tą žinom, bet draugutės iš Paleo, kurios užeina, lai paskaito 4u.gif
http://www.alfa.lt/s...aprastai-skanus

Su artėjančiais Naujaisiais metais visus, besirūpinančius savimi, savo šeima ir gamta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 31, 13:56)
Mes tai tą žinom, bet draugutės iš Paleo, kurios užeina, lai paskaito 4u.gif
http://www.alfa.lt/s...aprastai-skanus
<...>
ka ten skaityt, sudu pasaka. nei duonos, nei makaronu paleo nera ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 12 31, 15:41)
ka ten skaityt, sudu pasaka. nei duonos, nei makaronu paleo nera ir nereikia.

Be to 'šūdo' ir neturit grūdo tongue.gif Pasiskaitykit pačios kritiškai, naujomis akimis savo temą - sergat ir sergat popc1.gif
Atsakyti
Monteverte, nu as nesu griezta salininke nei kurios atsakos, bet straipsnis, mano supratimu, labai patvirtina paleo ir augalines idejas:) gi ten siulo daug ka keisti i darzoves. Man tinka, kas ten parasyta! Nesergu:) su naujais metais;) 4u.gif
Atsakyti

Sveiki. Šiandien parsitempiau nelukštentų kanapių sėklų. Kaip jas valgyti - virti, mirkyti ar papildomo apdorojimo nereikia?
Labai sunku reikalingą baltymų kiekį surinkti. Kaip jums sekasi ir ką valgote?

Is kanapiu skanu pasigaminti padaza prie bulviu, kanapiu piena, arba tiesiog taip sauksteli su lukstais suvalgau:)

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2017 01 01, 19:16)
Monteverte, nu as nesu griezta salininke nei kurios atsakos, bet straipsnis, mano supratimu, labai patvirtina paleo ir augalines idejas:) gi ten siulo daug ka keisti i darzoves. Man tinka, kas ten parasyta! Nesergu:) su naujais metais;) 4u.gif

Nelabai ten paleo, nes jei pastebėjote, mėsą siūlo keisti sveikesne jos tarsi atmaina (sotumi prasme) - ankštiniais
Ir kruopos siūlomos, kaip ir vaisiai, o ten toje jūsų temoje kai kam vos ne nuodai blink.gif o dar jei riešutus prirašyčiau, tai tuoj atbėgs ir nušaus mane lam.gif
Ai rašau: niam niam riešutų sviestukas essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 01 sausio 2017 - 22:52
Na, aš apie mėsą nelabai radau, man tai patiko mintis "rafinuotus angliavandenius, pavyzdžiui, duoną, makaronus bei miltus, siūloma dažniau keisti daržovėmis, vaisiais ar ankštinėmis daržovėmis". Ir visi kiti patarimai, kur obuoliai pakeičia duoną, kalafiorai-bulves, pupelės-miltus. Aš nesu labai griežto paleo šalininkė, man labai artima teorija apie baltų miltų, cukraus, pieno produktų atsisakymą ir didinimą racione žalio maisto. Košes kartais valgau, bet stengiuosi jų nepadauginti.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2017 01 02, 11:44)
Na, aš apie mėsą nelabai radau, man tai patiko mintis "rafinuotus angliavandenius, pavyzdžiui, duoną, makaronus bei miltus, siūloma dažniau keisti daržovėmis, vaisiais ar ankštinėmis daržovėmis". Ir visi kiti patarimai, kur obuoliai pakeičia duoną, kalafiorai-bulves, pupelės-miltus. Aš nesu labai griežto paleo šalininkė, man labai artima teorija apie baltų miltų, cukraus, pieno produktų atsisakymą ir didinimą racione žalio maisto. Košes kartais valgau, bet stengiuosi jų nepadauginti.

Salotų lapai su kiaulienos ar vištienos faršu yra kur kas geresnis pasirinkimas nei sumuštiniai ar įprasti kukurūzų traškučiai. Jei norite dar sveikesnės alternatyvos, vietoje mėsos rinkitės baltąsias pupeles su jums patinkančiu padažu.

Tai jei jūs valgote mėsą, kuri yra negyvas ir nenaudingas organizmui maistas, sunkiai virškinasi, tai nenuostabu, kad vengiate gamtos gėrių - kruopų, nes pridėjus jų prie mėsos, virškinsis dar sunkiau, nes šios gamtos gėrybės nedera su mėsa.
Aš kruopas valgau labai dažnai, įvairiausias ir puikiai gyvenu.
Atsakyti