Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

QUOTE(Monteverte @ 2016 11 16, 12:57)
Ir dar šiuo metu turiu tuos minėtus nuo parazitų. T.y. kompleksas su juod. riešutu, gvazdikėliais ir dar ten pora žolių, nepamenu kaip lietuviškai. Tuos šiuo metu geriu kasdien, išvien, kad išsivalyčiau.

Būtų įdomu sužinoti, kokius kpnkrečiai naudojat :]
Atsakyti
QUOTE(Miaaaaau @ 2016 11 23, 12:36)
Būtų įdomu sužinoti, kokius kpnkrečiai naudojat :]

https://media.swanso...ster/KRG001.png
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 23, 14:21)

Matau, kad internete atsiliepimai labai geri. O kaip Jums? Ar kažką jau jaučiat, gal anksčiau esat naudojusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaaaaau @ 2016 11 23, 15:06)
Matau, kad internete atsiliepimai labai geri. O kaip Jums? Ar kažką jau jaučiat, gal anksčiau esat naudojusi? smile.gif

pirmus kartus pilve šilta buvo taip maloniai smile.gif po to gal jau pripratau. Nieko tokio su vyru nejautėme ypatingo, sakyčiau gal tik maistą, pvz. ankštinius ar daug vaisių padeda greičiau, geriau suvirškinti.
Bet manau vertingas produktas vistiek, ypač, jei kas turi realių negalavimų, bėdų, candidų ir t.t.
Atsakyti
Labas, dėl įdomumo ieškojau sojos varškės ir Maximoje ir Norfoje. Prie kokių produktų ji stovi? Prie mėsų ir pienų nemačiau. O jūs valgote ją ar skaitote, kad neverta.
Atsakyti
QUOTE(Charizma30 @ 2016 06 29, 19:08)
Man tai irgi keista tiek organizaciju pasisako jau uz veganizma ir kad tai gali buti pilnaverte metyba, o musu dietologai vis dar kalba, kad taip galima sugadinti sveikata. Zmones valgo veganiskai, dziaugiasi pagerejusia sveikata, o  kiti bando jiems irodyti, kad jie save zaloja:-) juokinga tiesiog:-)
Taip smagu, kad vyks ta veggo muge, taip noreciau sudalyvauti, bet rugsejo pradzioje turbut gimdysiu, tai nezinau kaip bus.

Ne kiekvienam tinka vegetarinis maistas ar veganinis...reikia mokėti įsiklausyti į savo organizmą, atsirinkti kas tinka, kas ne. O nebūti vien kažkuo iš idėjos. Čia tikrai ne juokai. Ir susigadinti sveikatą įmanoma.
Nelabai atidžiai skaičiau temą, bet kiek permečiau akimis - nustokit smerkti tuos, kurie valgo ne tą, ką jūs. Palikit ramybėje drauges, duokit joms informaciją, bet tegu sprendžia pačios. Kiti, tai "kiti" smile.gif
Atsakyti
su tuo įsikklausymu į organzimą...kai jis užterštas, tai žmonės ir klausosi dešimtmečius...tai to jiems reikia, tai ano....mėsytės, dešrytės, kad jėgas atgaut...torčiuko savaitgaliais...
tap ir atropoja iki peilio stalo....

bet iki tol kur dar vaikų antsvoriai, diabetas, alergijos, dermatitai ir šiaip nuolatinis persilpęs imunitetas....blogas kvapas rytais iš burnos...
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 27, 10:42)
Labas, dėl įdomumo ieškojau sojos varškės ir Maximoje ir Norfoje. Prie kokių produktų ji stovi? Prie mėsų ir pienų nemačiau. O jūs valgote ją ar skaitote, kad neverta.

Rimi geriausios, Sojalitos
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 11 27, 11:26)
su tuo įsikklausymu į organzimą...kai jis užterštas, tai žmonės ir klausosi dešimtmečius...tai to jiems reikia, tai ano....mėsytės, dešrytės, kad jėgas atgaut...torčiuko savaitgaliais...
tap ir atropoja iki peilio stalo....

bet iki tol kur dar vaikų antsvoriai, diabetas, alergijos, dermatitai ir šiaip nuolatinis persilpęs imunitetas....blogas kvapas rytais iš burnos...

Pritariu, čia kaip mano anyta, su milžinišku viršvoriu bando teigiti, kad klausosi savo organizmo biggrin.gif biggrin.gif
Arba vaikai, neįprtink jų prie daržovių, leisk kokiam nupušusiam giminaičiui primaitinti juos saldainiais ir vaikas sugadintas. Viską spjaus lauk ir norės tik saldainiuko. Ot organizmo klausymasis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 lapkričio 2016 - 12:18
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 27, 12:17)
Rimi geriausios, Sojalitos
Papildyta:

Pritariu, čia kaip mano anyta, su milžinišku viršvoriu bando teigiti, kad klausosi savo organizmo biggrin.gif  biggrin.gif
Arba vaikai, neįprtink jų prie daržovių, leisk kokiam nupušusiam giminaičiui primaitinti juos saldainiais ir vaikas sugadintas. Viską spjaus lauk ir norės tik saldainiuko. Ot organizmo klausymasis biggrin.gif

Bet prie kokių produktų ieškoti, buvau trejose didelėse parduotuvėse. Jaučiu mano mieste išvis nėra. Yra Rimi kelios nedidelės, reiks ten nueiti. Gal reikia kad vegetarinis šaldytuvas būtų smile.gif pabandyti tik norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 27, 13:39)
Bet prie kokių produktų ieškoti, buvau trejose didelėse parduotuvėse. Jaučiu mano mieste išvis nėra. Yra Rimi kelios nedidelės, reiks ten nueiti. Gal reikia kad vegetarinis šaldytuvas būtų smile.gif pabandyti tik norėčiau.

Prie kitų sūrių man regis, tikrai ne atskirame šaldytuve. Atskirame šaldytuve ten visokie kitokie vegan produktai, netgi su visokiais dažikliais. O ta tofu tikrai gera.
Atsakyti
Sveiki. Šiandien parsitempiau nelukštentų kanapių sėklų. Kaip jas valgyti - virti, mirkyti ar papildomo apdorojimo nereikia?
Labai sunku reikalingą baltymų kiekį surinkti. Kaip jums sekasi ir ką valgote?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2016 12 05, 13:51)
Sveiki. Šiandien parsitempiau nelukštentų kanapių sėklų. Kaip jas valgyti - virti, mirkyti ar papildomo apdorojimo nereikia?
Labai sunku reikalingą baltymų kiekį  surinkti. Kaip jums sekasi ir ką valgote?

Labas. Manau, kad teks lukštenti, nes su visais lukštais tai kažin ten kas išeis?
Nemanau, kad verta dėl baltymų pergyventi, jei ankštinius vartojat. Ne vieną veganą sportininką žinau, įskaitant save, tai jei visa mityba kokybiška, negailima ant produktų, prisižiūrima, tai masė nenukenčia nė kiek. Aš netgi drįsčiau sakyti, kad raumuo kaip tik sutankėjo, jis toks tikras, o ne šiaip dirbtinai išpūstas, tirpstantis nuo prakaito kaip būna nuo dirbtino gyvulinio proteino ar jo (drįstu įvardinti) - pertekliaus.
Atsakyti