Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

QUOTE(given444 @ 2016 11 16, 12:37)
monteverte, mes nesusikalbam...
viskas ok, papildai ir yra papildai, bet nereikia saujomis visko ryti...esmė vistiek - įvairaus spektro maistas...ir miegas, ir mokėjimas stresą valdyti...
tad ir klausiu, kaip vartoji papildus? viską iš eilės, kas ant galvos užeina, ar tyreis, kad trūksta, ar tiesiog šiaip, jauties nervinga, dirgli, ir varai viską iš eilės į burną....

Atleisk. Tiesiog gal pamenu iš anksčiau, kad tu priešiška tam buvai, todėl ir nesupratau ko tiksliai klausi, maniau, kad vėl ant jų varai mirksiukas.gif
Šiuo metu vartoju: ne kasdien, bet kartais pasiimu gerą multi+mineral+žolės viename, t.y. kompleksą, skirtą sportininkams. Tiesiog profilaktikai, kad ko nors nepritrūktų. Bet jame nėra didelis D kiekis ir dar priedo juk ne kasdien geriu kaip minėjau, tai papildomai turiu D ir geriu kasdien šiuo metu ir gersiu iki pavasario tai tikrai. Turiu dar skystą B12. Irgi ne kasdien geriu, o tada, kai didesnis stresas, įtampa, prastai miegota naktis ar pan.
Ir dar šiuo metu turiu tuos minėtus nuo parazitų. T.y. kompleksas su juod. riešutu, gvazdikėliais ir dar ten pora žolių, nepamenu kaip lietuviškai. Tuos šiuo metu geriu kasdien, išvien, kad išsivalyčiau.
Dieną prieš mėnesines bei per jas išgeriu kažką skirto moterims. Šiuo metu turiu sojos izoflavonus miltukais į vandenį. Man tiek pakanka, nereikia visą mėnesį gerti, kad mot. dienos būtų normalios, nebūtų pms ir panašiai.
Viskas.
Tikrai nemanau, kad tai daug. Nes realiai kasdien dabar tik valausi ir vartoju D. Visa kita ne kasdien, pagal nuotaiką, kai nepamirštu.

Be abejo, po kiek laiko "meniu" keisis. Gal pirksiu ką tiesiog profilaktiškai akims, gal atminčiai, gal šiaip kokį cirkuliacijai. Tiesiog tikiu koncentruotais daiktais, neužsiimu arbatėlėmis.
Atsakyti
aičū už paaiškinimus... biggrin.gif

mūsų tema vis tiek mirusi...stumiasi vos 40psl....paleo ohoho kokia rotacija sukasi...meniu meniu meniu....

taigi merginos, ko tylit...nepatinka kompanija? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=IDkhdXfTx9s
ziurejot nuo...iki laida? Nuo 25 min ekspaertas ir Ukrainos pasakoja, kaip teisingai valgyti... Reikia lasiniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo falso: 20 lapkričio 2016 - 16:33
QUOTE(falso @ 2016 11 20, 16:33)
https://www.youtube....h?v=IDkhdXfTx9s
ziurejot nuo...iki laida? Nuo 25 min ekspaertas ir Ukrainos pasakoja, kaip teisingai valgyti... Reikia lasiniu  biggrin.gif

tai jau jo, ko gi dar iš ukrainiečių ekspertų tikėtis biggrin.gif seleno galima gauti ir kitaip ax.gif
Atsakyti
merginos, ar jus neturite problemu su svoriu, ta prasme, kad jis per mazas... as visada buvau plona, bet dabar visai skeletas... kaip priaugti svorio be miltu ir pieno roduktu man nesuvokiama smile.gif valgau visa diena non stop, bet nieko... ka cia tokio itraukus i meniu?
Atsakyti
QUOTE(falso @ 2016 11 21, 12:08)
merginos, ar jus neturite problemu su svoriu, ta prasme, kad jis per mazas... as visada buvau plona, bet dabar visai skeletas... kaip priaugti svorio be miltu ir pieno roduktu man nesuvokiama  smile.gif valgau visa diena non stop, bet nieko... ka cia tokio itraukus i meniu?

Iš mano patirties - svorį pagrinde lemia metabolizmas, jei mityba normali. O metabolizmo sutrikimus sutvarkyti be galo sunku. Tau reiktų naudoti fermentuotą gliutaminą gal? Nebent jis per laiką kiek padės. Bet reikės kantrybės. Nesusitvarko tai per porą mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 14:19)
Iš mano patirties - svorį pagrinde lemia metabolizmas, jei mityba normali. O metabolizmo sutrikimus sutvarkyti be galo sunku. Tau reiktų naudoti fermentuotą gliutaminą gal? Nebent jis per laiką kiek padės. Bet reikės kantrybės. Nesusitvarko tai per porą mėnesių.

http://www.frey.lt/p...inpur-500g.html kazka tokio? Nuo kito menesio keliauju i sporto sale, cia po treniruotes gal butu gerai visai, kai nors biski sportuoju tai dar puse velnio, bet jet nieko nedarau tai viskas, svoris nukrenta... Su pieno produktais tai dar galima kokius 2 kg priaugti, bet nenoriu... Snd dar pas gydytoja buvau, bilirubinas virsija norma dvigubai unsure.gif ir jis paminejo, kad ploniems zmonems taip buna...
Atsakyti
QUOTE(falso @ 2016 11 21, 13:11)
http://www.frey.lt/p...inpur-500g.html kazka tokio? Nuo kito menesio keliauju i sporto sale, cia po treniruotes gal butu gerai visai, kai nors biski sportuoju tai dar puse velnio, bet jet nieko nedarau tai viskas, svoris nukrenta... Su pieno produktais tai dar galima kokius 2 kg priaugti, bet nenoriu... Snd dar pas gydytoja buvau, bilirubinas virsija norma dvigubai  unsure.gif ir jis paminejo, kad ploniems zmonems taip buna...

Taip, šis. Ypač, jei sportuoji, tai tikrai reikia smile.gif
Aš tai atvirkščiai - sunkaus kaulo esu, oda stora, tai, kad ir esu liekna, tai tikrai nenukūdau kažkaip, nesudžiūvau nuo šios mitybos, taigi absoliuti nesąmonė, kad visi veganai perkarę ar sudžiūvę biggrin.gif Tiesiog, jei kas itin lieknutis, jis toks ir būtų, kad ir mėsą valgytų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 15:20)
Taip, šis. Ypač, jei sportuoji, tai tikrai reikia smile.gif
Aš tai atvirkščiai - sunkaus kaulo esu, oda stora, tai, kad ir esu liekna, tai tikrai nenukūdau kažkaip, nesudžiūvau nuo šios mitybos, taigi absoliuti nesąmonė, kad visi veganai perkarę ar sudžiūvę biggrin.gif Tiesiog, jei kas itin lieknutis, jis toks ir būtų, kad ir mėsą valgytų.

mano kaulai ploni, oda irgi, tai kiek 16 sveriau, tiek ir dabar 32 biggrin.gif jeigu sportuoju, tai puse bedos dar, bet tik, tarkim, gripas koks ir savaite namie paguli, viskas vel kaip dviratis atrodau biggrin.gif pastovaus darbo reikalaujantis dalykas... Bet zaliavalgiai tai pastebejau visi kudi, kaip as, tai man nepatinka, kazkaip nelabai sveikai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(falso @ 2016 11 21, 14:14)
mano kaulai ploni, oda irgi, tai kiek 16 sveriau, tiek ir dabar 32  biggrin.gif jeigu sportuoju, tai puse bedos dar, bet tik, tarkim, gripas koks ir savaite namie paguli, viskas vel kaip dviratis atrodau  biggrin.gif pastovaus darbo reikalaujantis dalykas... Bet zaliavalgiai tai pastebejau visi kudi, kaip as, tai man nepatinka, kazkaip nelabai sveikai atrodo  ax.gif

nes tai jau sakyčiau kraštutinumas. Kaip neleisti sau šilto maisto? Ypač mūsų klimato sąlygomis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 21, 16:25)
nes tai jau sakyčiau kraštutinumas. Kaip neleisti sau šilto maisto? Ypač mūsų klimato sąlygomis? unsure.gif

na pagal juos tai prieskoniai sildo...nzn, man tai svoris nuo vien tik zalio maisto isvis kosminiu greiciu krenta...
Atsakyti
žinok, domėjausi...dėl parazitų...žmonės būdavo valgo, ir vis alkani, alkani, kibirais maistą valgo...liesi...reiktų ir tai sutvarkyt....nuo kirmėlių profilaktiškai prasivalyti...
visų jų turi, net žaliavalgiai....
Atsakyti