Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

As buvau pasilikusi zuvi, bet paskutiniu metu jos pavalgius nors ir tikrai nedaug, visa nugara likdavo nuseta spuogais. Na dabar visai nebevartoju tos zuvies.

Kitas dalykas, kas gali trukdyti pasisavinti vitamina c?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 03 liepos 2015 - 06:02
QUOTE(miegapele @ 2015 07 03, 07:00)
Kitas dalykas, kas gali trukdyti pasisavinti vitamina c?

http://www.sulieknek...as-c-vitaminai/

O tiesioginiai antagonistai yra chlorofilas ir askorbinazė, todėl vit.C labai priklausomas nuo oksidacijos (deguonies). Ką pagaminame iš vaisių ar daržovių, tai geriau valgyt iškart (ir dar geriau - kui mažiau apdorotus..be kepimo, virimo ir net pjaustymo ar laikymo pagaminus).

Šiaip labai gera inf-ja čia: http://www.tutkus.co...vitaminai/C.htm , jei netingėsite perskaityti ax.gif
Atsakyti
Įdomiai dėl dantų rašo. Dabar tiek tos prieštaringos info, kad baisu. Vieni teigia, kad su soda valyk, kiti, kad su anglim, treti, kad su C milteliais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 03, 09:47)
Įdomiai dėl dantų rašo. Dabar tiek tos prieštaringos info, kad baisu. Vieni teigia, kad su soda valyk, kiti, kad su anglim, treti, kad su C milteliais? g.gif

na dar yra grynai gamtine priemone džiovintos ir sumaltos ajero šaknys, ir valo ir puikiai dezinfekuoja burną, net patariama kramtyti tiems kieno blogas kvapas iš burnos eina smile.gif

žiuriu netgi inernete apie tai rašo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 liepos 2015 - 08:55
QUOTE(Rasma @ 2015 07 03, 08:32)

ačiū, pas mane grynai nuo streso doh.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 03, 08:53)
na dar yra grynai gamtine priemone džiovintos ir sumaltos ajero šaknys, ir valo ir puikiai dezinfekuoja burną, net patariama kramtyti tiems kieno blogas kvapas iš burnos eina  smile.gif

žiuriu netgi inernete apie tai rašo

bandėt kas nors?

dar ir lauro lapas tinka, gal tikrai reiks išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 07 03, 14:29)
bandėt kas nors?

dar ir lauro lapas tinka, gal tikrai reiks išbandyti smile.gif

taip, bandžiau, valytis dar įmanoma, kramtyti nelabai nes labai aštrus skonis smile.gif, lauro nebandžius
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi degintis? Ar deginatės? smile.gif
Mums puikiai. Po vienos dienos prie ežero atrodėme kaip iš Palangos thumbup.gif Ir jokių per didelių nudegimų ar pan., iš karto ima gera spalva ir net nereikia kažkaip labai specialiai degitnis, kankintis, vartytis. Momentaliai įdegi ir tiek. Jokiais š nesitepliojame, tikime, kad apsauga eina iš vidaus smile.gif
Pagalvojau, kad problematiška būtų norint vasarą išlikti baltiems, pagal kokią nors madą tarkime ar pan. biggrin.gif Nes tik saulutė normaliai išlenda ir kūnas iš karto reaguoja, sirpstam kaip tos uogelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 04, 20:22)
Sveikos, kaip sekasi degintis? Ar deginatės? smile.gif
Mums puikiai. Po vienos dienos prie ežero atrodėme kaip iš Palangos thumbup.gif Ir jokių per didelių nudegimų ar pan., iš karto ima gera spalva ir net nereikia kažkaip labai specialiai degitnis, kankintis, vartytis. Momentaliai įdegi ir tiek.  Jokiais š nesitepliojame, tikime, kad apsauga eina iš vidaus smile.gif
Pagalvojau, kad problematiška būtų norint vasarą išlikti baltiems, pagal kokią nors madą tarkime ar pan. biggrin.gif Nes tik saulutė normaliai išlenda ir kūnas iš karto reaguoja, sirpstam kaip tos uogelės biggrin.gif

Nesideginu, nes vaikysteje vos ne kas vasara turedavau po saules smugi, tai beveik visada kaip suris bunu, tik rankos naturaliai kiek paruduoja tiek.
Atsakyti
Laba smile.gif
Deginames wink.gif Latvijos pajury thumbup.gif seniau visada raudonai degdavau, dabar antra vasara negaliu atsistebet, tiesiog graziai ruduoju wub.gif
Atsakyti
Labas,
mes aišku tai žinome, bet jei kada paskaitys koks mėsėdis, kuris dar dvejoja mesti mėsą ar ne... cool.gif
http://balarama.lt/v...s-ar-kvailyste/
Atsakyti
Sveikos
vakar dariau ryžių pieną, ir prieš sumalant nusisukau sekundei, o netoliese dar pusė avokado buvo ir vaikas staigiai jį įmetė ir aš nepastebėjusi sumaliau. Kol dašuto, kodėl pienas žalias .. doh.gif

mano viena geriausių draugių turi ūkį. Šiaip kilus iš miesto bet pradėjo ūkininkaut. Vištas ir ožkas augina dėl kiaušinių ir pieno, o triušius turėjo ir pardavė, tikriausiai skerdimui ar kailiams nežinau :-/ pati nepjauna bet man vis tiek širdį skauda ..aš nieko nesakau, beje mėsos nelabai valgo, bet tik dėl sveikatos... ką aš ten sakysiu.. schmoll.gif stengiuosi išvis draugams proto "neknisti" dėl jų gyvenimo būdo...gerau dar kad bent jau su medžiotojais nedraugauju ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 11 liepos 2015 - 15:24
QUOTE(khaleesi @ 2015 07 11, 16:20)
Sveikos
vakar dariau ryžių pieną, ir prieš sumalant nusisukau sekundei, o netoliese dar pusė avokado buvo ir vaikas staigiai jį įmetė ir aš nepastebėjusi sumaliau. Kol dašuto, kodėl pienas žalias .. doh.gif

Hehe biggrin.gif ot vaikas pagalbininkas auga thumbup.gif
Atsakyti