QUOTE(khaleesi @ 2016 11 01, 09:11)
Fui nenorėčiau
bet ačiū, kad daliniesi
o tai iherb viskas yra vegan? kiek kainuoja siuntimas? nusipirkau čia sau tabletėmis jamieson , žinau kad jie yra gaminami iš avikailio
bet dozė normali , suaugusiam. bet vėl žiema ir vėl vaikui reikia profilaktiškai lašiukų gaut
Ne, ne viskas vegan. Ten yra ir 'nešvarių' firmų, pvz. 21st century labai prastus papildus gamina ar e.l.f kosmetika išties prastų sudėčių. Atsirinkti reikia tikrai, kaip ir visur. Kaina tam tikras rodiklis, nes pigiausi produktai dažniausiai blogiausi, nebent akcija pritaikyta, tai jei akcija, tai geras dalykas gali būti ir už pigiai. Be to, ten eina nuolaidinių kodų sistema, gauni įvairius bonusus, tai vėliau kokia viena prekė nemokamai išeina. Smagu. Jei sugalvosi užsakinėti, rašyk, duosiu savo kodą. Gausi iš kartu 5 dolerius nuolaidą. Vėliau gausi savo kodą, jį kam nors perduosi. Kai tas pirks, tau jau nukapsės. Toks tarsi tinklinis marketingas truputį.
Siuntimas anksčiau būdavop fiksuotas, apie 4 dolerius, kartais 6 doleriai, bet dabar padarė nuo svorio, tai tam tikrų dalykų tenka atsisakyti. Pvz. vakar mačiau, kad jau tokio organizmo valiklio kaip Bentonite clay nebeįsidėsiu, nes siuntimas jau tampa virš 7 dolerių, nes pakuotė sunkesnė. Na nebent būtų taip, kad čia vistiek brangiau ir verta ten pirkti. Su visokiais vegan baltymais irgi striuka bus tiems, kas perka, sunkios gi bankės. Gerai, kai aš neperku, aš ir taip daugiau anabolinės struktūros, stambesnio kaulo, tai man nereikia persikačialinti ir persigerti kažko
O jei pirktis tik papildus, geresnį muiliuką, kokią pudrytę, natūralų lūpdažiuką, nagų lakiuką, tai siuntimas maždaug 3,56 dolerio ar panašiai.
Nepergyvenk, avikailis, tai bent ne pati mėsa. Nukirpti nelygu pražudyti
Oi, visai pamiršau, su mūsų diena, Mielos Veganės