Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

QUOTE(Monteverte @ 2016 10 24, 17:38)
radau, bet tai kainelė blink.gif
http://biovaistine.l...-60-kapsuliu236

tradiciniai tai nerodo, nebent kalbame apie tas kirmėlės išmatose, bet kad žmogus turi ne tik jų

dar turint omeny, kad man per dieną daugiau nei vienos kapsulės reik biggrin.gif
o kodėl nepasitikit ajurvediniais papildais/preparatais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 25 spalio 2016 - 15:58
QUOTE(khaleesi @ 2016 10 25, 16:57)
dar turint omeny, kad man per dieną daugiau nei vienos kapsulės reik biggrin.gif
o kodėl nepasitikit ajurvediniais papildais/preparatais?

Tai va, toks vaizdas, kad vien už žodį 'vegan' pinigus ima smile.gif
Kuriais ajurvediniais? Ta prasme aš pasitikiu tam tikromis kompanijomis, žiūriu sudėtines dalis. Nepasitikėčiau kai kurių šalių gamyba, pvz. Bulgarijos, Moldovos, Rumunijos, Ukrainos, Indijos dėl to, kad jose visko glai būti, per mažai kontrolės ar pan.
Rusiškų šiaip irgi neperku.
Geriausi man Amerikos, Kanados, Naujosios Zelandijos.
Vokietijos, Prancūzijos, Italijos - gaminami bent kiek man teko žiūrinėti su prastomis pridėtinėmis sudėties dalimis. Nesugeba be visokių užpildiklių, dažiklių ir pan.
Atsakyti
Labutis. Gal pasiilgote spirgučių? biggrin.gif
Jei taip, tai jums prireiks: žalių daržovių, kurias susipjaustysite kaip salotoms/mišrainei, užpilsite jas maltomis linų sėmenimis ir užpilsite viską nerafinuotu, šalto spaudimo margainių aliejumi. Vualia spirgučių skonis gausis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 29, 21:08)
Labutis. Gal pasiilgote spirgučių? biggrin.gif
Jei taip, tai jums prireiks: žalių daržovių, kurias susipjaustysite kaip salotoms/mišrainei, užpilsite jas maltomis linų sėmenimis ir užpilsite viską nerafinuotu, šalto spaudimo margainių aliejumi. Vualia  spirgučių skonis gausis doh.gif  biggrin.gif

Fui nenorėčiau unsure.gif bet ačiū, kad daliniesi smile.gif
o tai iherb viskas yra vegan? kiek kainuoja siuntimas? nusipirkau čia sau tabletėmis jamieson , žinau kad jie yra gaminami iš avikailio verysad.gif bet dozė normali , suaugusiam. bet vėl žiema ir vėl vaikui reikia profilaktiškai lašiukų gaut
Atsakyti
QUOTE(khaleesi @ 2016 11 01, 09:11)
Fui nenorėčiau  unsure.gif  bet ačiū, kad daliniesi smile.gif
o tai iherb viskas yra vegan? kiek kainuoja siuntimas? nusipirkau čia sau tabletėmis jamieson , žinau kad jie yra gaminami iš avikailio verysad.gif bet dozė normali , suaugusiam. bet vėl žiema ir vėl vaikui reikia profilaktiškai lašiukų gaut

Ne, ne viskas vegan. Ten yra ir 'nešvarių' firmų, pvz. 21st century labai prastus papildus gamina ar e.l.f kosmetika išties prastų sudėčių. Atsirinkti reikia tikrai, kaip ir visur. Kaina tam tikras rodiklis, nes pigiausi produktai dažniausiai blogiausi, nebent akcija pritaikyta, tai jei akcija, tai geras dalykas gali būti ir už pigiai. Be to, ten eina nuolaidinių kodų sistema, gauni įvairius bonusus, tai vėliau kokia viena prekė nemokamai išeina. Smagu. Jei sugalvosi užsakinėti, rašyk, duosiu savo kodą. Gausi iš kartu 5 dolerius nuolaidą. Vėliau gausi savo kodą, jį kam nors perduosi. Kai tas pirks, tau jau nukapsės. Toks tarsi tinklinis marketingas truputį.
Siuntimas anksčiau būdavop fiksuotas, apie 4 dolerius, kartais 6 doleriai, bet dabar padarė nuo svorio, tai tam tikrų dalykų tenka atsisakyti. Pvz. vakar mačiau, kad jau tokio organizmo valiklio kaip Bentonite clay nebeįsidėsiu, nes siuntimas jau tampa virš 7 dolerių, nes pakuotė sunkesnė. Na nebent būtų taip, kad čia vistiek brangiau ir verta ten pirkti. Su visokiais vegan baltymais irgi striuka bus tiems, kas perka, sunkios gi bankės. Gerai, kai aš neperku, aš ir taip daugiau anabolinės struktūros, stambesnio kaulo, tai man nereikia persikačialinti ir persigerti kažko smile.gif O jei pirktis tik papildus, geresnį muiliuką, kokią pudrytę, natūralų lūpdažiuką, nagų lakiuką, tai siuntimas maždaug 3,56 dolerio ar panašiai.

Nepergyvenk, avikailis, tai bent ne pati mėsa. Nukirpti nelygu pražudyti smile.gif

Oi, visai pamiršau, su mūsų diena, Mielos Veganės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 01 lapkričio 2016 - 10:55
Tarp kitko, radau visai atsitiktinai info, kad pripažįsta, jog B12 yra Chloreloje ir dar šiame: Porphyra yezoensis dumblyje. Jo pirkti yra iherbe: http://www.iherb.com...3-oz-15-g/36407
Atsakyti
merginos, ar naudojate enzimus? Tiek prisiskaiciau apie ju nauda ir uzsisakiau pabandymui, nes jauciu, nors valgau daug zalio maisto kazkas ne taip...
Atsakyti
QUOTE(falso @ 2016 11 09, 13:00)
merginos, ar naudojate enzimus? Tiek prisiskaiciau apie ju nauda ir uzsisakiau pabandymui, nes jauciu, nors valgau daug zalio maisto kazkas ne taip...

Taip, žinoma, tai geras dalykas. Naudokite į sveikatą, jei jaučiate poreikį. Skrandis ne tik į maistą reaguoja, į stresą taip pat, nuo to niekas neapsaugotas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 09, 16:15)
Taip, žinoma, tai geras dalykas. Naudokite į sveikatą, jei jaučiate poreikį. Skrandis ne tik į maistą reaguoja, į stresą taip pat, nuo to niekas neapsaugotas.

man skrandis jau metus laiko atsigauti negali po antibiotiku vartojimo unsure.gif tai jau nebezinau ko griebtis, liko dar enzimus pamegint, blogiau nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(falso @ 2016 11 09, 14:47)
man skrandis jau metus laiko atsigauti negali po antibiotiku vartojimo unsure.gif tai jau nebezinau ko griebtis, liko dar enzimus pamegint, blogiau nebus  biggrin.gif

aaa, antibiotikai? tai tada labiausiai praverstų išsivalymas skrandžio, o tada jau lactobacilus grupės probiotikai ir saccharomyces cerevisiae
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 09, 18:40)
aaa, antibiotikai? tai tada labiausiai praverstų išsivalymas skrandžio, o tada jau lactobacilus grupės probiotikai ir saccharomyces cerevisiae

kaip patartumete skrandi valyti? As jau galvoju gal zarnyna valyti kokioj klinikoj... nes nenormalu sitaip blogai toki ilga laika jaustis... Jau is maisto jokiu miltu, jokio cukraus (vaisius tik) kavos, arbatos (tik ramuneliu ir medetku) nevartoju, pieno produktu jokiu, turetu gi kazkaip atsigauti organizmas, bet kazkaip ne unsure.gif
Atsakyti
vajeeee, Montverte, Amerikos rojaus pabaiga... mano brolis ir kiti veganai abstulbe dalinasi naujienomis...english nuorodomis...
Trumpas sumanes vykdyt tikra veganu genocida...pasigooglnk...uzsimojo senis, uzsimojo, na ir pareme ji lobistai unsure.gif unsure.gif
i kaliuze - veganus verysad.gif anot jo....
jam lomkes jau nuo SAD diet? blink.gif blink.gif blink.gif

Monteverte, kodėl tik toks aliejus tinka?
kur jo gaut?
aliejaus pardoj?

o semenis galiu uzbrinkius sumalti, nes zinau kad malti gatavi parduotuviniai semenis neveiksmingi unsure.gif
del Trump nesamoniu - cray.gif cray.gif del simtai busimu sugadintu sveikatu...
Atsakyti