Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

aneee...viešbutukai ir patalynė....į fifą man niekad nebuvai panaši..... g.gif o grybaut uogaut, miškai....mėgsti?
aš nieko prieš normalias sąlygas... lotuliukas.gif indijoj būtent tokiose ir gyvename....geriau nei namie...nes mano draugai turi nuosavus namus ar namukus, o jų soduose auga bananai/mangai, apelsinmedžiai....ech .... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 09 26, 20:46)
aneee...viešbutukai ir patalynė....į fifą man niekad nebuvai panaši..... g.gif o grybaut uogaut, miškai....mėgsti?
aš nieko prieš normalias sąlygas... lotuliukas.gif  indijoj būtent tokiose ir gyvename....geriau nei namie...nes mano draugai turi nuosavus namus ar namukus, o jų soduose auga bananai/mangai, apelsinmedžiai....ech .... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Prabangą mes mėgstam, mėgstam biggrin.gif
Tada suprantama, kad patinka. Bet šiasip bendrai visą šalį imant, tai baisu, ne? smile.gif
Atsakyti
Atnešu iš kitos temos, mūsų kolegytė įdėjo į kitą temą http://www.delfi.lt/...s.d?id=72335122
Atsakyti
Monteverte, kaip manai...kodel Paleo visad pirmoj vietoj šioj temoj.....(nuolat Paleo nr.1) o mes čia tarsi išmirę...ar mes per sveiki? ar idėjų net receptams nepritrūkstam...?

p.s. indija labai graži ir labai įvairi...kaip dvi europos...na ką tu pasakytum apie vilniaus užkaborius?...pas draugę atvarau prie stoties gyvena, tai nuolat švirkštai, tokios murzinos vietos, kokių net, rodos, kaune nerasi....ka noriu pasakyt? man visai akių nebado joks skurdas, nes jo yra visur... indai kaip tik stebėjosi mumis, kai pasakiau, kad žiemos pas mus - minus 10. jie tuomet klausia: o kur jūsų vargšai tuomet miega? vamzdziuose, sakau. jie pasibaisėjo nuoširdžiai. lotuliukas.gif biggrin.gif tuomet mūsų situacija geresnė, pasakė. biggrin.gif nes jie - po atviru dangumi, kartu su vienu kitu buliumi gatvėje. ten rimtai šilta, faina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 rugsėjo 2016 - 08:57
QUOTE(given444 @ 2016 09 28, 09:56)
Monteverte, kaip manai...kodel Paleo visad pirmoj vietoj šioj temoj.....(nuolat Paleo nr.1) o mes čia tarsi išmirę...ar mes per sveiki? ar idėjų net receptams nepritrūkstam...?

nors ir ne manes klausėt, bet galiu pasakyti, mums jau taip viskas aišku savom mityboj, kad neleidžiam laiko tuštiems plepalams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 09 28, 09:56)

p.s. indija labai graži ir labai įvairi...kaip dvi europos...na ką tu pasakytum apie vilniaus užkaborius?...pas draugę atvarau prie stoties gyvena, tai nuolat švirkštai, tokios murzinos vietos, kokių net, rodos, kaune nerasi....ka noriu pasakyt? man visai akių nebado joks skurdas, nes jo yra visur... indai kaip tik stebėjosi mumis, kai pasakiau, kad žiemos pas mus - minus 10. jie tuomet klausia: o kur jūsų vargšai tuomet miega? vamzdziuose, sakau. jie pasibaisėjo nuoširdžiai.  lotuliukas.gif  biggrin.gif tuomet mūsų situacija geresnė, pasakė.  biggrin.gif nes jie - po atviru dangumi, kartu su vienu kitu buliumi gatvėje. ten rimtai šilta, faina.

Nes jos vis negaluoja ir serga, tai ateina pasitarti ką čia daryti, ką čia išmesti, ką čia pridėti gal, ar tai normalu pasitarti ir pan. biggrin.gif Be to, reikia daaugti iki paties savęs ir būti arčiau dieviškumo, kad sugebėti atsisakyti mėsos smile.gif Mums tai lengva, o visokiems žemės kirminams ar kaip ten juos multike vadino, misija labai sunki. Čia kaip mano anytėlė sako: nu negaliu, aš noriu, noriu labai ir viskas. Gaila gyvūniuko, bet labai noriu cool.gif

Bet tai įdomu kodėl taip tendencingai vis rodo tuos prastus užkabarius įvairiose laidose apie Indiją g.gif

Pamenat kaip apie mėsėdą draugų kalytę pasakojau? Kad tokia visa nelaiminga ir hormonuota buvo? Tai sakė, kad dabar net naktį pasikelia ir viena su savimi pažaidžia thumbup.gif Svoris susinormalizavo, aktyvi, pagražėjo. O juk šuo nejaunėja, tik sensta, bet rezultatai stulbinami. Aišku, nepradėjo jos maitinti žolėmis, nes tai šuo, plėšrūnas. Pervedė ant gero sauso maisto pagrinde. Bet esmė gaunasi ta, kad gryna mėsa neturi absoliučiai nieko gero (tik pripumpuotus hormonus šiais laikais), jei specialiai nėra privitaminizuota (kaip kad sausuose maistuose šunims). O dar kalbama, kad mėsoje tiek vitaminų, rūgščių ir pan. cool.gif Tai įdomu kodėl draugų kalytės ta natūrali mėsa neaprūpindavo viskuo. Jie jau taip atsidavę buvo, taip tikėjo ta natūralios mėsos mityba, kad šiuo tai vilkas ir t.t. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 09 26, 10:02)
Zalvoj peivele, turiu ten draugu, tai ir varau pas juos...
Monteverte, patebejau, jog netoleruoju sojos ir tiek...
nebent sojos pupeles man tik tikdavo anksciau...
sojos pienas - fee
sojos kepsneliai - isvis nekalbu, bijau valgyt...(anksciau studentavimo laikais valgydavau - tai gal primena skurduma)
sojos desrele vienasyk bandziau - tai kakla susmauge, nu idomus pojuciai...visur kur soja, imu baisiai jaustis, paskui, aisku, praeina...
merginos, norejau paklaust, kaip dar sveikatinates:
kiek skiriate laiko miegui, masazui, sportu, gamtai?
ar pajegiat atsijungti nuo elektromagnetines tarsos?
wifi pastoviai su jumis?
Ir svarbiausias: KAIP DOROJATES SU STRESU??
tongue.gif  4u.gif

Nežinau, kaip su sojos produktais LT, bet Vokietijoje vis daugiau atsiranda valgomų: thumbup.gif
sojos grietinė, tepama varškė. Prieš porą metų net praryt negalėjau, o dabar jau skaniai gamina. Tiesa sojos faršas irgi dažnai pas mane naudojamas...
Pradėjus sveikai maitintis - mažiau streso biggrin.gif , nes viduriai neužkietėja, svoris krenta, o valgau 3 kartus didesnius kiekius. Vienintelis stresas, kad reikia visada gaminti, nu ir mieste užknisa, kai negali greitai surasti ką pavalgyti.

Didžiausia problema man, ką imti į darbą?
Atsakyti
Kadangi myliu žalią maistą ir esu bandžiusi vegetarizmą (tik kraujui tai nepatiko), tai retsykiais paskaitau šią temą, pasisemiu įvairių idėjų. Užkliuvo jūsų diskusija apie Indiją: ten tikrai ŽIAURIAI daug skurdo, baikit galvot, kad televizija tendencingai rodo! Galbūt jūs buvote ir tuose turtingesniuose rajonuose, taip, yra ir tokių, bet kiek mes matėme Kalkutą, Varanasį, Delį, tai žmonių vargingumas ir miegojimas/šlapinimasis/maisto gaminimas/higiena vykstanti tiesiog gatvėse sukrečia. Po šios kelionės aš supratau kaip nuostabiai mes gyvename Europoje ir kaip užmirštame už daug ką būti dėkingi. Monteverte, beje, mes miegojome viešbutukuose, hm, gal po 20 litų žmogui kambarys, patalynė buvo, ir lovos, bet turbūt tarakonai ir driežiukai jūsų nebūtų pradžiuginę;) Bet, aišku, jei gali sau leisti brangesnius viešbučius arba turi draugų, kurie gyvena gražiuose namuose, tai tikrai rasite komfortąsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 30 rugsėjo 2016 - 08:11
QUOTE(Kristi_na @ 2016 09 30, 08:10)
Kadangi myliu žalią maistą ir esu bandžiusi vegetarizmą (tik kraujui tai nepatiko), tai retsykiais paskaitau šią temą, pasisemiu įvairių idėjų.

O kuo kraujui tai negerai buvo?
Atsakyti
Hemoglobinas buvo tik netoli 70..siuo metu esu atradusi, kad balti miltai su tuom susije, todel man tokia pusiau paleo dieta labiausiai tinka. Valgau daug vaisiu ir darzoviu, bet be mesos jauciuosi alkana..nei pupeles nei kokie kt baltymai nesuteikia sotumo jausmo. O va cukrus, pienas, balti miltai tikrai blogai veikia. Nzn. Gal visu organizmai skirtingi..gi skaitau kaip zmones grikius su salotom valgo ir jiems viskas ok.

quote=s2002m,2016 09 30, 10:23]
[/quote]
Atsakyti
Kristina, manau, kad čia bėda giliau g.gif Pačiai greičiausiai trūksta įvairių makro/mikro elementų, vitaminų, todėl organizmas jaučia alkį net nuo pupelių wacko.gif nes realiai jos yra labai sočios, labai. Gerai pavalgius ryte pupelių, galima laisviausiai energingai išgyventi kažkur iki 16 val. dienos ir tik tada pajausti kažkokį tai alkį, norą pavalgyti.
Jei cžmogus turi didelį apetitą, jam vis norisi valgyti, užkandžiauti, tai anaiptol nėra kaip seniau sakydavo - sveikas žmogus, turi apetitą doh.gif dar ir raudonžandžius sveikais labai laikydavo biggrin.gif (dabar gi visic tokie procedūras lazeriais darosi, nes atsikando to "sveikumo"), tik kažkodėl daugelis dar nesuvokia, kad pastoviu maisto norėjimu bando užkišti savo organizmo trūkumus.
Situaciją išspręstų maisto papildai + sveikas maistas, daug ankštinių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 09 30, 10:23)

O daržoves valgėte, kuriose yra daug geležies?
Mano mama tapo vegetare, kai išėjo į pensiją. Kadangi visą gyvenimą prasikankino su mažakraujyste, tai negalėjo net patikėti kai hemoglobinas iki 120 pakilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s2002m: 30 rugsėjo 2016 - 13:49