QUOTE(Radmile @ 2016 08 17, 21:17)
Laba,
Tai nieko baisaus, gal sumaišė , reikėjo kreiptis, manau būtų klaidą ištaisę Aš kažkada buvau užsakius į namus tik iš kiniečių , Juodo baro, tai atvežė man vištienos vietoj baklažanų, tai irgi iš pradžjų pasipiktinau iki širdies gelmių paskambinau, labai atsiprašė, ir atvežė gan greitai tuos baklažanus ir dar sausainiukų pridėjo kompensacijai
Tai nieko baisaus, gal sumaišė , reikėjo kreiptis, manau būtų klaidą ištaisę Aš kažkada buvau užsakius į namus tik iš kiniečių , Juodo baro, tai atvežė man vištienos vietoj baklažanų, tai irgi iš pradžjų pasipiktinau iki širdies gelmių paskambinau, labai atsiprašė, ir atvežė gan greitai tuos baklažanus ir dar sausainiukų pridėjo kompensacijai
Čia neva bonusas buvo, nes porcijos labai numažintos, juokingos tiesiog (pajūryje), lyginant pvz. su Vilniumi. Tai jei būčiau ką pasakiusi, tai būtų jaučiu akis išpūtę ir pasakę, kad net nepriklausė, nes priklausė 5, o atnešė 8. Tai nieko ir nesakiau, tik jums parašiau, kad žinotumėt jų fintus. Vietoje to, kad normalias porcijas su daržovėmis padarytų kaip padoriems žmonėms priklauso, tai jie padaro mažiukus ir daugiau "bonusų" su mėsa įdeda Na bet pajūris čia atskiras reikalas. Mūsų "sveikatos" ministras (beje, 34-ių o taip baisiai atrodo kaip diedas), gi galus atidavinėja, žuvytės gi sumąstė pajūryje užkrimst
Tegyvuoja VEGANAI