Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

sveikos, ko visos nutilę/
Kaip jūsų meniu - kokie pastebėjimai, atradimai? ar visos tokiu metu valgot vaisius pusryčiams, ar norit kažko stipresnio - košių ar duonos su avokadu?

kokie nukrypimai? ką snackams gaminatės?
aš lb myliu Caif cafe - nes sojos pieno labai netoleruoju, o jie vieninteliai - priešingai kitoms kavinėms - turi ryžių pieno wub.gif wub.gif ir veganams skirtą avižinį raspberry ir apple batonėlį... wub.gif tai mano ėdrumas pasotintas su kaupu...

ar reaguojate į rugsėjį vilniuje organizuojamą vegfest.lt? aš tai labai netgi ketinu dalyvauti....

mano draugai - sėkmingam tam pačiam "mirkimo" lygyje... aš tau neaiškinu ką lapnoti (suprask, augalus), tu man neaiškint ką maumoti(suprask, mėsą...)

penktadienio naktis - STALO ŽAIDIMŲ NAKTIS, surašiau draugams žinute rekomenduojamą suneštinį meniu (mano namuose jokios lavonienos), TAI VĖL iš kai kurių girdisi pašaipėlės... (bet turbūt tai vadinamoji pereinamoji stadija....smile.gif )
pvz: "mainau 1kg daržovių į 200gr kepsniuko", ir tt.

p.s. kad tik toji "pereinamoji stadija" kai kam iki mirties nesitęstų...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 06 15, 17:07)
sveikos, ko visos nutilę/

Kaip jūsų meniu - kokie pastebėjimai, atradimai? ar visos tokiu metu valgot vaisius pusryčiams, ar norit kažko stipresnio - košių ar duonos su avokadu?

ar reaguojate į rugsėjį vilniuje organizuojamą vegfest.lt? aš tai labai netgi ketinu dalyvauti....

mano draugai - sėkmingam tam pačiam "mirkimo" lygyje... aš tau neaiškinu ką lapnoti (suprask, augalus), tu man neaiškint ką maumoti(suprask, mėsą...)
bet turbūt tai vadinamoji pereinamoji stadija....smile.gif )

Va-sa-ra, va-sa-ra smile.gif Mūsų laikas 59.gif

Iš viso nebevalgau, nesinori kažkaip biggrin.gif

smagu thumbup.gif tik kadangi dar daug laiko iki to, tai niekas ir neaišku ar galėsiu nuvykti

optimistė tu su savo draugais biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Beje, ar skaitėte kaip dėjo veganas visiems ir nosis nušluostė? Gaila, kad tik delfi pasirinko, nes tas vieną dieną veganus pašlovina, kitą dieną mėsėdas lotuliukas.gif prakeikti prisitaikėliai dėl pinigo biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...i.d?id=70029030
Atsakyti
Man tai irgi keista tiek organizaciju pasisako jau uz veganizma ir kad tai gali buti pilnaverte metyba, o musu dietologai vis dar kalba, kad taip galima sugadinti sveikata. Zmones valgo veganiskai, dziaugiasi pagerejusia sveikata, o kiti bando jiems irodyti, kad jie save zaloja:-) juokinga tiesiog:-)
Taip smagu, kad vyks ta veggo muge, taip noreciau sudalyvauti, bet rugsejo pradzioje turbut gimdysiu, tai nezinau kaip bus.
Atsakyti
Monteverte, kodėl optimistė? čia sarkazmas - ne? bigsmile.gif ar tu jau savo gimine nusivyle, todėl tad tai kalbi....

kodėl, mieloji, nevalgai? o kaip pasportuosi, kap gras pakilnosi? nu nu nu, negalima...

vat ir aš ėjau duot kraujo...neleido...neišėjo man, eogistei, padaryt gero anonimino darbo...geležis pakritus, 117, o jaučiuos super energingai puikiai...
kai lapkritį daviau, buvo 126 (riba yra 125, nuo kurios galima duoti kraują; šiaip apatinė riba moterims -120, bet duodant kraujo -reikia čiut aukštesnės, 125 ribos smile.gif ), taigi duodant lapkritįį buvo 126, bet savijauta buvo tragiška, liūdna, nuo stresų...
dievaži, nesuprantu savo organizmo... biggrin.gif biggrin.gif

p.s. beje panos ką galvojat apie FB ngos Vegan virtuvėlę? Jauna mama, gyvenant Jonavoj, dalinas, kaip maitina vaikus, ką valgot ir pati..na man jos pavyzdys, ypač auginant atžalas - superinis; juolab kuomet man draugės kiša saldainius, bandeles saviems... bet jos valgomi kiekiai man toookie maži:) nors, sako ji, išsivalius, norsi valgyt db mažiau, prieš pusantrų metų ji kaip arklys valgė...(aš, pasirodo, vis dar tebesu kartas arklys, nors jau ilgaaaai valgau kitaip, nekai nenušoku nuo junk foodo, lb picas su grybais veganiškas mėgstu...) vat ir db grįžau iš Cancan, ten pasiprašau visad didelę picą su grybais be sūrio, 2e 19ct - su naminiu atsineštiniu kopūstu sau taršau smagiausiai:)
Taluttyje svogūnų žiedus dievinu, bulvytes ir keptą duoną.... junk food nors tu ką...žinoma, ne nuolat...bet man periodais taip užplaukia, nors žolių visad kimšuos į save...i am broken by default kaip sakoma biggrin.gif biggrin.gif
taigi, prisijunkit prie Ingos Vegan Fb virtuvėlės...superinė mamytė...matytumėt, kaip atrodė ji, kaip atrodo dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 07 05, 16:04)
Monteverte, kodėl optimistė? čia sarkazmas - ne?  bigsmile.gif ar tu jau savo gimine nusivyle, todėl tad tai kalbi....

kodėl, mieloji, nevalgai? o kaip pasportuosi, kap gras pakilnosi? nu nu nu, negalima...
vat ir aš ėjau duot kraujo...neleido...neišėjo man, eogistei, padaryt gero anonimino darbo...geležis pakritus, 117, o jaučiuos super energingai puikiai...
kai lapkritį daviau, buvo 126 (riba yra 125, nuo kurios galima duoti kraują; šiaip apatinė riba moterims -120, bet duodant kraujo -reikia čiut aukštesnės, 125 ribos smile.gif ), taigi duodant lapkritįį buvo 126, bet savijauta buvo tragiška, liūdna, nuo stresų...
dievaži, nesuprantu savo organizmo... biggrin.gif  biggrin.gif
p.s. beje panos ką galvojat apie FB ngos Vegan virtuvėlę? Jauna mama, gyvenant Jonavoj, dalinas, kaip maitina vaikus, ką valgot ir pati..na man jos pavyzdys, ypač auginant atžalas - superinis; juolab kuomet man draugės kiša saldainius, bandeles saviems... bet jos valgomi kiekiai man toookie maži:) nors, sako ji, išsivalius, norsi valgyt db mažiau, prieš pusantrų metų ji kaip arklys valgė...(aš, pasirodo, vis dar tebesu kartas arklys, nors jau ilgaaaai valgau kitaip, nekai nenušoku nuo junk foodo, lb picas su grybais veganiškas mėgstu...) vat ir db grįžau iš Cancan, ten pasiprašau visad didelę picą su grybais be sūrio, 2e 19ct - su naminiu atsineštiniu kopūstu sau taršau smagiausiai:)
Taluttyje svogūnų žiedus dievinu, bulvytes ir keptą duoną.... junk food nors tu ką...žinoma, ne nuolat...bet man periodais taip užplaukia, nors žolių visad kimšuos į save...i am broken by default kaip sakoma  biggrin.gif  biggrin.gif
taigi, prisijunkit prie Ingos Vegan Fb virtuvėlės...superinė mamytė...matytumėt, kaip atrodė ji, kaip atrodo dabar  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laba.
Net nežinau, gal šiaip, ne sarkazmas smile.gif
Pas mane irgi šviesa tunelio gale. Mano tėvukas nebesako, kad be mėsos svyruoja bigsmile.gif Vyriokas nusipirko sojos, verdasi avinžirnius, sako kaip sotu, suvalgau kelis ir porą valandų sotus, o po mėsos sako po pusvalandžio alkanas. Tik lęšių netoleruoja, bijo, nes pilvą jam paleidžia labai. Spiruliną geria, neleidžia ji jam kažkaip g.gif

A, žinai, nebesinori, pasipildė matyt organizmas. Nebejaučiu nei uogų bado, nieko. Anksčiau dėl uogų užmušt galėčiau ir atimt biggrin.gif O dabar ramiai, ypač į braškes ramiai žiūriu.

Įdomiai čia tau su tuo krauju smile.gif

O dėl to junk foodo, nu užkapok tu mane, aš galvoju, kad vitaminų tau trūksta, nes vien tik maistas, kurį sukiši į pilvą visko tau nesuteikia. Ypač jei sportuoji, pastresuoji kada ne kada. Manai, kad kiti sportininkai tokie kvaili, kad geria papildomai? ax.gif

Pas mane facebookas Vegana išmeta ir jos gražuolį vaikiuką mulatuką. Jokios Ingos nepastebėjau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 05, 15:18)
Pas mane facebookas Vegana išmeta ir jos gražuolį vaikiuką mulatuką. Jokios Ingos nepastebėjau

Ingos vegan virtuvėlė
Atsakyti
Inga tikra šaunuolė. Man taip patinka, kai jie visi valgo. Kad netingi vaikams gaminti ir neša į darželius, mokyklas. Tiek reikia kantrybės ir darbo įdėti. Man iš pradžių irgi atrodė, kad ji mažai valgo, bet pagalvojau, kad ji tokia mažutė, kad jai ir reikia gal nedaug. Be to, man susidarė toks įspūdis, kad kai ilgai maitiniesi žaliu maistu, organizmas matyt, pripranta ir paima daug maistingų medžiagų iš tokio maisto. Bet aš taip negalėčiau, ji pietums 4 niktarinus suvalgo, o man tiek tik užkast ir po pusvalandžio vėl noriu est. Mane tai nervina, galėčiau vien vaisiais ir salotomis maitintis, kaip man patinka. Prisivalgau jų iki negalėjimo, o po pusvalanžio-valandos, jau valgyti noriu. O jus ilgai būnate sotūs nuo vaisių (išskyrus bananą)?
Atsakyti
QUOTE(Charizma30 @ 2016 07 14, 16:52)
O jus ilgai būnate sotūs nuo vaisių (išskyrus bananą)?

Ne, neilgai. Aš valgi moteris, nuo vaikystės tokia buvau smile.gif Ilgiau sotu tik nuo ankštinių.
Atsakyti
Vien salotos man irgi nėra sotu, todėl pabarstau sėklų mišiniu ir su duona valgau. Arba visai mažai virtų ar keptų daržovių idedu pvz. bulvių, pupelių, bulgariškų pipirų ar džiovintų pomidorų.
Atsakyti
Labas, kaip gyvos? cool30x30.png
Noriu labai išpeikti ir parašyti antirekomendaciją sushiexpress.lt Juokinga aišku, labai, bet vistiek biggrin30x30.png Įkrovė man 3 koldūnus su mėsa vietoje su daržovėmis blink30x30.png Prakandau, kaip spjoviau, fui kaip bjauru mad.png
Net netikėjau žinokit, ka man taip bus bjauru ir neskanu. Vadinasi, organizmas labai jau išsivalęs ir atpratęs, nes iš pradžių nė nesupratau, galvoju ko čia taip neskanu, kas per skonis? Žiūriu - mėsa fear.png
Tai va, neikite vaikai į sushiexpress biggrin30x30.png
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Monteverte @ 2016 08 15, 11:06)
Labas, kaip gyvos? cool30x30.png
Noriu labai išpeikti ir parašyti antirekomendaciją sushiexpress.lt Juokinga aišku, labai, bet vistiek biggrin30x30.png Įkrovė man 3 koldūnus su mėsa vietoje su daržovėmis blink30x30.png Prakandau, kaip spjoviau, fui kaip bjauru  mad.png
Net netikėjau žinokit, ka man taip bus bjauru ir neskanu. Vadinasi, organizmas labai jau išsivalęs ir atpratęs, nes iš pradžių nė nesupratau, galvoju ko čia taip neskanu, kas per skonis? Žiūriu - mėsa fear.png
Tai va, neikite vaikai į sushiexpress biggrin30x30.png

Tai nieko baisaus, gal sumaišė smile30x30.png, reikėjo kreiptis, manau būtų klaidą ištaisę smile30x30.png Aš kažkada buvau užsakius į namus tik iš kiniečių , Juodo baro, tai atvežė man vištienos vietoj baklažanų, tai irgi iš pradžjų pasipiktinau iki širdies gelmių biggrin30x30.png paskambinau, labai atsiprašė, ir atvežė gan greitai tuos baklažanus ir dar sausainiukų pridėjo kompensacijai smile30x30.png
Atsakyti