O tai tau: http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
gali maitintis kaip nori, bet jei gyveni tokioje vietoje ir net nesupranti...
todėl aš ir esu už antioksidantus, net papildų formoje, nes šiais laikais nežinosi iš kurios pusės tau kas kenkia, ne negyvenamoje saloje tarp vaisių juk gyvename...
Sveikos, kaip gyvos?
Buvau baliuje, kur buvo pasamdyta šeimininkė, specialiai man ir MB paruošė maisto
Galiu tik pasižiaugti, nes labai skaniai įdarė baklažaną ir paprikytes (mažytes) su juodais ryžiais (kaip karštą patiekalą), tada buvo mums pupelių, duonos ir su cukinija mišrainė, Aguona saldainiai, tada man nerealiai patiko žali, išmirkyti vandenyje brokoliai su pakepintomis siemkėmis ir sakė, kad sveiku majonezu. Kai ant tiek skanūs jie man buvo, tai atleidžiu už majonezą
Esame labai patenkinti, nes tikriausiai ir dar kažko buvo, kas mums tiktų, bet nelabai ilgai buvome, jau nebeaprėme tiesiog daugiau, pilnai visko užteko.
Labai džiugu, kad žmonės mus gerbia ir pagamina tai, kas mums tinka. Jokių blogumų, jokių "baltų tablečių" gėrimo virškinimui kaip būtų po eilinio baliaus
Tikiuosi, kad ir mūsų vokelis pasirodys jubialiatei dosnus
Buvau baliuje, kur buvo pasamdyta šeimininkė, specialiai man ir MB paruošė maisto


Labai džiugu, kad žmonės mus gerbia ir pagamina tai, kas mums tinka. Jokių blogumų, jokių "baltų tablečių" gėrimo virškinimui kaip būtų po eilinio baliaus


Visi turbūt džiauiasi karšta saule ir šviežiais vaisiais:))
Malonu girdėti, kad jus turite tokius draugus. Kartais tikrai pasiilgstu elementarios pagarbos (dėl veganizmo).
Labai daug skanių dalykų buvo prigaminta. Įdomu kaip tuos brokolius padarė? Neseniai galvojau, kaip juos būtų galima žalius valgyti, kad ne kepti..
Malonu girdėti, kad jus turite tokius draugus. Kartais tikrai pasiilgstu elementarios pagarbos (dėl veganizmo).
Labai daug skanių dalykų buvo prigaminta. Įdomu kaip tuos brokolius padarė? Neseniai galvojau, kaip juos būtų galima žalius valgyti, kad ne kepti..
QUOTE(Charizma30 @ 2015 06 29, 13:33)
Visi turbūt džiauiasi karšta saule ir šviežiais vaisiais:))
Malonu girdėti, kad jus turite tokius draugus. Kartais tikrai pasiilgstu elementarios pagarbos (dėl veganizmo).
Labai daug skanių dalykų buvo prigaminta. Įdomu kaip tuos brokolius padarė? Neseniai galvojau, kaip juos būtų galima žalius valgyti, kad ne kepti..
Malonu girdėti, kad jus turite tokius draugus. Kartais tikrai pasiilgstu elementarios pagarbos (dėl veganizmo).
Labai daug skanių dalykų buvo prigaminta. Įdomu kaip tuos brokolius padarė? Neseniai galvojau, kaip juos būtų galima žalius valgyti, kad ne kepti..
Kad jau viską papasakojau, atkartojau kaip man sakė. Vandenyje pamirkyti pjaustyti brokoliai, tada pakepintos siemkutės ir užpilta viskas su šiek tiek majonezo (o jį juk galima vegen pasidaryti). Kažkaip nerealaii man tai buvo skanu, taip trašku, nors nebuvau nei pervargusi, nei peralkusi ar pan. Tokį palyginimą daviau todėl, kad paprastai tokiu atveju maistas atrodo skanesnisnei yra iš tiesų. O čia tuomet gaunasi realus įvertinimas

QUOTE(Charizma30 @ 2015 06 29, 21:18)
niekada negirdėjau tokiu ruošimo būdo. Įdomu, ar ilgai juos reikia mirkyti?
Tai ir man buvo naujiena, o šeimininkė, jei gerai pamenu sakė, kad pati sugalvojo ir jai labai patiko, nes skonis toks traškus, tarsi kažkaip labai sveikai kepti būtų

Laba 
Monteverte , kaip smagu, kad draugai taip pasistengė
Aš darau panašias salotas su brokoliais, man irgi labai skanios, bet brokolius aš ant garų kelias minutes apverdu, labai trumpai, tada jie įgauną tokią nerealiai žalią spalvą
Jei per ilgai pakaitini , patamsėja. Tai vat dedu brokolius, razinas, mėlyną svogūną ir apkepintas saulėgrąžas , maišau su majonezu
Kaip smagu vasara, turgus pilnas gėrybių

valgom pilna burna ir džiaugiamės

Man ant bangos vasarą tadžiki- (Kipre užkabino), tik darau aš jį su eko sojų jogurtu, arba labai mėgstu, padaiginti saulėgražas, sumalti su vandenuku, citrina, druskyte iki grietinės tirštumo, tada tadžiki prieskoniai, tarkuoti agurkai, krapai ir su ant garų virtom šviežiom bulvėm

Monteverte , kaip smagu, kad draugai taip pasistengė

Aš darau panašias salotas su brokoliais, man irgi labai skanios, bet brokolius aš ant garų kelias minutes apverdu, labai trumpai, tada jie įgauną tokią nerealiai žalią spalvą


Kaip smagu vasara, turgus pilnas gėrybių





Man ant bangos vasarą tadžiki- (Kipre užkabino), tik darau aš jį su eko sojų jogurtu, arba labai mėgstu, padaiginti saulėgražas, sumalti su vandenuku, citrina, druskyte iki grietinės tirštumo, tada tadžiki prieskoniai, tarkuoti agurkai, krapai ir su ant garų virtom šviežiom bulvėm

QUOTE(Charizma30 @ 2015 07 01, 22:28)
sveikos,
gal žinote ar galima kviečių želmenis malti su blenderiu ar tik su specialia sulčiaspaude?
gal žinote ar galima kviečių želmenis malti su blenderiu ar tik su specialia sulčiaspaude?
Labas,
manyčiau, kad tik ta sulčiaspaudutė speciali tinka

Lupiausi sau avokadą, žiūriu šuo ateina, sako "duok jį man". Aš
"Avokadą?" Šuo: "taip, tik greit man". Aš: "nu gerai".
Suvarė visą
Vargšai tie mėsėdžiai, apsivalyti mažyčiai vis kartas nuo karto nori. Vakar kažkoks kvapiukas negeras buvo, iš skranduko matyt kažkas, tai šiandien vaikutis valosi
Visus kitus dalykus iš daržovių ar vaisių tai ima, bet avokadų nenorėdavo, o dabar tokie sunokę saulytėje, tai panorėjo
Tikiuosi nepavarys man žaliai namų

Suvarė visą

Vargšai tie mėsėdžiai, apsivalyti mažyčiai vis kartas nuo karto nori. Vakar kažkoks kvapiukas negeras buvo, iš skranduko matyt kažkas, tai šiandien vaikutis valosi



QUOTE(Monteverte @ 2015 07 02, 15:20)
Lupiausi sau avokadą, žiūriu šuo ateina, sako "duok jį man". Aš
"Avokadą?" Šuo: "taip, tik greit man". Aš: "nu gerai".
Suvarė visą
Vargšai tie mėsėdžiai, apsivalyti mažyčiai vis kartas nuo karto nori. Vakar kažkoks kvapiukas negeras buvo, iš skranduko matyt kažkas, tai šiandien vaikutis valosi
Visus kitus dalykus iš daržovių ar vaisių tai ima, bet avokadų nenorėdavo, o dabar tokie sunokę saulytėje, tai panorėjo
Tikiuosi nepavarys man žaliai namų 

Suvarė visą

Vargšai tie mėsėdžiai, apsivalyti mažyčiai vis kartas nuo karto nori. Vakar kažkoks kvapiukas negeras buvo, iš skranduko matyt kažkas, tai šiandien vaikutis valosi



Mano šuo (a'lia Kinų kuoduotoji






jei norit kad jūsų gyvūnai būtų sveiki, nešerkit jų virtais konservais. kažkada teko skaityti apie atliktą įdomų tyrimą, kurio metu buvo šeriamos 2 grupės šunų, vieni šeriami pirktiniu maistu, o kiti tik žalia mėsa. Tai vat, tie kurie buvo šerti žalia mėsa, augo sveiki, o kiti, šerti pusfabrikačiais sirgo vėžiais ir visom kitom baisiom ligom. Va kas gaunasi, kai einame prieš gamtą

Charizma, želmenis, tik sulčiaspaude

Taip taip, mes irgi šeriam kaip gyvūnui priklauso, net ir pieno produktus duodam, nes labai gerai toleruoja, todėl ir varo vaisius, daržoves, nes vistiek nuo to viso "raw" brudo reikia gi apsivalyti. Tiesa, ir košes kruopyčių duodam, žodžiu, viską viską, kas yra sveikas ir natūralus maistas, ošuo jau pats parodo kas jam geriausia. Geriausia visgi mėsa, o visi kiti priedai, pasninkas apsivalyti nuo mėsos. Pats šuo taip pasirinkęs, tai matyt taip ir geriausia jam.