miegapele, bet juk bulves -27kcal!!! glikeminis indeksas - zemas. Problema, kuomet bulves apvoliojamos riebaluose, majonezuose ir tt.
niekaip nesuprantu "dejimo" ant bulviu.
jusu ziniai, merginos, bulves veganams - vienas is SUPER FOOD'U. geris sirdziai ir smegenims, o tokioms sportuojancioms kaip mudvi su Monteverte, isvis pasaka
cia daugiau apie pacia bulviu nauda
Kokios geros zinios, jog Lietuvoje yra veganas gydytojas
Ne mano brolis, busimas medikas, vadinasi toks bus
Tik jo, priesingai nei jis siulo, as visus glitimo turincius produktus irgi mesciau laukan, iskaitant kuskusa ir manus...bei visas duonas...kurios ne simtaprocenties rugio, keptos krosny...kam jos isvis??? (netgi nuo rugines man kyla rugstys burnoj - kam tuomet?)
Avokadas - tik sportuojantiems (vyrams -pilnas, moterism - puse i diena), o tie, kurie turi problemu su antsvoriu, nereikia tikrai. Manau, sie gydytojai seka ne tik Esselstynu, bet ir Graham, kuris nepataria virsyt riebalu normos 5-10proc mityboje.
p.s. o seklos visad pranasiau uz riesutus, visom prasmem. Ta teigia ir Graham, ir Fuhrman.
nu jau Fuhrman koks sexualus....mhmmm...ir kokia giedra is jo trykstanti ramybe aiskinant bei kalbant per konferencijas (kad man atsiekt toki romumo lygi aiskinant savo "nesusipratusioms" draugems, kaip kad vakar per gimtadieni)...mergos, suveskit jo pavarde youtube, simtai video....ach.....
given444 tu ką, vajėzau koks baisus jis man visiškas vyro antitipas man, lieku su savo vyru
QUOTE(given444 @ 2016 03 24, 09:12)
miegapele, bet juk bulves -27kcal!!! glikeminis indeksas - zemas. Problema, kuomet bulves apvoliojamos riebaluose, majonezuose ir tt.
jusu ziniai, merginos, bulves veganams - vienas is SUPER FOOD'U. geris sirdziai ir smegenims, o tokioms sportuojancioms kaip mudvi su Monteverte, isvis pasaka
nu jau Fuhrman koks sexualus....mhmmm...
nu jau Fuhrman koks sexualus....mhmmm...
as irgi nesuprantu, kodel deda ant bulviu, bet deda daug kas verdu kasdien
as irgi tikrai nesipesiu su tavim del Fuhrman'o
monteverte, kokius video ziureja?
...siam video, kur dabar siunciu nuoroda jo akys tokios skaidrios...o jau rankos...o jau profesionalus romumas...
va cia visi augalines mitybos sulai susirinke... Esselstynas, Fuhrman, Mcdougal. Fuhrman akys ir rankos - super.
geroji chebryte, lai ir toliau keicia pasauli...
...siam video, kur dabar siunciu nuoroda jo akys tokios skaidrios...o jau rankos...o jau profesionalus romumas...
va cia visi augalines mitybos sulai susirinke... Esselstynas, Fuhrman, Mcdougal. Fuhrman akys ir rankos - super.
QUOTE(given444 @ 2016 03 24, 13:38)
monteverte, kokius video ziureja?
kas tas antras iš kairės? paklaikęs kažkoks, kaip iš siaubo filmų o Fuhrmano kakta per aukšta ir burna labai didelė dantys tokie atkišti, aš jo bijočiau, kad krimstels man kitoks tipažas vyrų patinka tokie ne aukštais, bet labiau į plotį veidais
Kai grazu, ankstu penktadienio ryta pardaveja is kioskelio palinki geru kiausiniu, vat tada ir supranti, jog kai kurie palinkejimai niekuomet neissipildys
ir tai yra taip cooooool
ir tai yra taip cooooool
Kaip švenčiat? Su mediniais kiaušiniais?
Beje, prisimenant tobulų ir nesugadintų vaikų temą. Tai pamenu, kad per Velykas vos vieną mažiausią kiaušinį suvalgydavau ir tai turėdavo man tėvai skonį kažkuo užslėpti, pvz. cukrumi. Taip taip, gerai perskaitėte, valgydavau su cukrumi, nes kitaip niekaip, neskanu ir viskas Vėliau slėpdavau po majonezu, nes vieno ir toliau negalėdavau pakęsti. Kai pagalvoji, kiek tėvai mus kamuodavo iš tos nežinomybės, švietimo nebuvimo
Beje, prisimenant tobulų ir nesugadintų vaikų temą. Tai pamenu, kad per Velykas vos vieną mažiausią kiaušinį suvalgydavau ir tai turėdavo man tėvai skonį kažkuo užslėpti, pvz. cukrumi. Taip taip, gerai perskaitėte, valgydavau su cukrumi, nes kitaip niekaip, neskanu ir viskas Vėliau slėpdavau po majonezu, nes vieno ir toliau negalėdavau pakęsti. Kai pagalvoji, kiek tėvai mus kamuodavo iš tos nežinomybės, švietimo nebuvimo
o tu kaip, mieloji, sventi?
vis keiti ir keiti avatarus....
vis keiti ir keiti avatarus....
niu merginos veganes ir vegetares
kaip praleidot sventes?
as tai kaip visad, saziningai ridendama su visa seimyna kiausinius (ju buvo tevu namuose, gyvenime nebedazysiu kiausiniu, nebent mediniu ), pagal tradicija...
su augaledziais kalbejomes, jog reiktu dekoruoti apelsinus, ridikelius...na bet ju taip paprastai neparidensi...
kaip praleidot sventes?
as tai kaip visad, saziningai ridendama su visa seimyna kiausinius (ju buvo tevu namuose, gyvenime nebedazysiu kiausiniu, nebent mediniu ), pagal tradicija...
su augaledziais kalbejomes, jog reiktu dekoruoti apelsinus, ridikelius...na bet ju taip paprastai neparidensi...
Normaliai tos sventes praejo. Pagaliau be persivalgymu, be apsirijimu. O kiausiniai...tai kad pas mus seimoje apskritai visi pradejo ju maziau valgyti. Anksciau dazyti reikedavo apie 35, dabar 15 per akis. Man kazkaip praejo noras visiems irodyneti, kad ir musu maistas skanus, kad valgom ne tik zole, kad kiausinius kazkuom reikia keisti, tai ir negalvoju apie apelsinu marginima
QUOTE(miegapele @ 2016 03 30, 08:53)
Normaliai tos sventes praejo. Pagaliau be persivalgymu, be apsirijimu. O kiausiniai...tai kad pas mus seimoje apskritai visi pradejo ju maziau valgyti. Anksciau dazyti reikedavo apie 35, dabar 15 per akis. Man kazkaip praejo noras visiems irodyneti, kad ir musu maistas skanus, kad valgom ne tik zole, kad kiausinius kazkuom reikia keisti, tai ir negalvoju apie apelsinu marginima
Dėl kiaušinių, mes irgi marginom, vos kelis, vaikų džiaugsmui. Man tai grynai graži Velykų tradicija, ir nei avokadų nei apelsinų nemarginu
Aš iš tiesų nežinau net istorijos prie ko tie kiaušiniai šioje šventėje tai galvoju, kad gal koks gamtos nubudimas, paukščių perėjimas, ne? Tai idealu, kai tėvas su vaikais nueina į mišką, atsineša šaką, išdrožia pats kelis kiaušinius, o tada jau jie marginami, po to ridenami (kas toliau, o ne kas greičiau sudaužys). Va čia tai aš šventę suprantu