Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

Mes su vyru atsisakėm druskos jau kuris laikas, apie du metus jau turbūt bus g.gif Kol kas tik geriausi atsiliepimai dėl to, o toliau - bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 23, 00:36)
Mes su vyru atsisakėm druskos jau kuris laikas, apie du metus jau turbūt bus g.gif Kol kas tik geriausi atsiliepimai dėl to, o toliau - bus matyt.

Šaunuoliai wink.gif
O kaip dėl valgymo kažkur out ? Turėtų būti viskas žiauriai per sūru, ar prašot kad gamintų be druskos ?
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 12 23, 08:48)
Šaunuoliai wink.gif
O kaip dėl valgymo kažkur out ? Turėtų būti viskas žiauriai per sūru, ar prašot kad gamintų be druskos ?

Paprašom, kad bent sumažintų, o jei pamirštam, tai nieko kažkaip g.gif Gal dar nuo nusiteikimo priklauso, nes žinai, kad valgysi kažką naujo, ne taip, kaip namie, tai ir tikiesi tada kitokių skonių.
Atsakyti
Ačiū už padažiuko receptą.

Su artėjančiomis šventėmis jus visas smile.gif
Atsakyti
Sunkaus, didelio ir pilno Jums, mielosios, Senio maišo, pripildyto saulės, šviesos, šilumos, džiaugsmo, kantrybės, meilės, sveikatos, draugystės, džiaugsmo ir sėkmės wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikinu visus su praėjusiomis Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais! Linkiu jums daug sveikatos, storos piniginės bei pilną šaldytuvą skanaus veganiško (vegetariško) maisto. Tegul naujieji metai atneš jums daug šypsenų, naujų draugų ir įdomių įvykiųsmile.gif
aš čia esu tikrai retas svečias, bet tai yra mano mėgstamiausia grupė, nuo čia aš padėjau ir sulaukiau iš jūsų daug patarimų ir palaikymų pradžioje, o dabar ir pati esu patyrusi veganė.
Atsakyti
Labas mielosios, su Naujaisiais Jus bis.gif gathering.gif
Kaip laikotės, kaip šalčius tveriate? Aš tai žiūriu, kad morkų racione nestigtų, nes kai pagaliau grįš pas mus saulutė, nenoriu visa baltai pamėlusi išlysti po to į pasaulį biggrin.gif Ir žinot dar ką pasatebėjau? Kokie netikšos žmonės aplink... Kai šis šaltis paspaudė, tai per vakarinį pasivaikščiojimą nebesutinkam šunininkų visai doh.gif Vakar, užvakar tik po vieną! Kai buvo tie nemalonūs lietūs, irgi buvo apmažėję, bet vistiek sutikdavom daugiau, o dabar kaip išmirę. Nu kokie netikšos žmonės. Tikrai negali būti, kad visi dar iš atostogų negrįžę, nes kiemai tai pilni mašinų kaip anksčiau ax.gif O dar drįsta visokie spaudoje komentuoti, kad veganai pažaliavę, išdžiūvę, paliegę quiet.gif
Atsakyti
man normaliai tie šalčai būtų, jeigu ne rankų egzema kuri kiekvienais metais pašalus užpuola mad.gif šiaip vaikštau su gana lengvais paltukais
Atsakyti
taip, morkos del odos super.
grazus idegis.
Atsakyti
Pasiūlysiu produktą, gal dar kuri nežinot. Mama man rado ir nupirko Iki pūstos burnočio sėklos. Super thumbup.gif Pasidarau vaisių kokteilį, įoilu pusę stiklinės kokteilio, tada tų pūtėsių ir vėl ant viršaus kokteilio. Ir gražiai atrodo, ir maistinga smile.gif
Atsakyti
nezinau pustos ar nepustos tas pats, bet porasyk esu pirkus burnociu seklas si rudeni-ziema. viriau kose.... mhhhhmmmmmm wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 01 10, 09:27)
nezinau pustos ar nepustos tas pats, bet porasyk esu pirkus burnociu seklas si rudeni-ziema. viriau kose.... mhhhhmmmmmm wub.gif  wub.gif

Košė tai košė, bet čia tipo a la popkornas. Ten jau virti nieko nereikia, tik mėgautis prie vaisių ar ledų
Atsakyti