QUOTE(given444 @ 2015 09 30, 08:45)
Bet velgi pasiskaitau kartas agresyviaja Freelee. ji teigia: "jei man butu f.u.ck ant jusu, jei nerupetumet jus, merginos, bei jusu sveikata - mandagiai tyleciau.
"
labai gerai pasakyta
Aš irgi kartais tyliu nieko nesakau. Bet paskui, pagalvoju, jeigu man rūpi tie žmonės, aš bent pasakysiu. Nes mane sąžinė užgrauš, kad žinau, o tyliu. Tai vat pasakau, atsargiai, pasidalinu taip sakant informacija, kurią žinau, o jūs tą informaciją suvirškinkite kaip jau jums išeina. Jeigu bent keli iš 100 kažką pakeis, jausiuosi daug nuveikusi žmonijos labui
Va brolienė mano. Į mane žiūrėjo kaip į ufonautą
o dabar pieną perka tik augalinį, mėsą renkasi tik paukštieną (bent jau tiek) . Laikau dideliu pasiekimu
Dėl maisto gaminimo, tai visaip gaminu verdu, kepu (vis planuoju nusipirkti keptuvę gerą, kur galima būtų kepti be riebalų- Esselstyno žmonos receptų knygoje ji daug ką kepa, bet be riebalų), troškinu, kepu orkaitėje. Ir kaip ir given, šalia virto maisto visada stengiuosi kažką žalio valgyti
Ragintos daržovės dar labai pas mus einamas dalykas
Ai dar dėl papildų vartojimo. Aš tai gan skeptiškai į tuos papildus žiūriu. Monteverte, siūlau paskaityti Campbelo antrą knygą "Visuma". Jis labai išsamiai aprašė, kaip veikia pramoniniu būdu pagaminti papildai, viena izoliuota medžiaga (tarkim beta karotinas) ne tik kad naudos neduoda, bet netgi žalinga. Papildai naudingi, jeigu jie pagaminti, tarkim iš džiovintų daržovių, neišskiriant kažkokių atskirų medžiagų, arba dar vitaminas D, kurio, mums neįmanoma tiek gauti vient tik iš saulės ir maisto.
Veganų grupėje facebooke, aš esu. Bet apie tą grupę susidariau tokią šiaip sau nuomonę.
Receptų idėjų, ten galima pasisemti tikrai daug, bet bendravimo kultūra ir požiūris į tam tikrus dalykus tai toks nesubrendęs ir egocentriškas, kad kartais man kyla noras iš ten išsiregistruoti. Nemaža dalis iš ten esančių, atsiprašant už kiaulę žmogui gerklę perkastų
Mano supratimu žmogus, kuris netoleruoja smurto prieš gyvūnus, netoleruos ir chamiško elgesio. O tas perdėtas požiūris ,nenešiot vilnonių rūbų, odinių batų, šunis šert veganiškai, man tikrai nesuvokiamas. Na dar dėl kailinių, ok, pritariu, bet visa kita
Todėl ir nevadinu savęs vegane. Kai pasakau, kad nevalgau mėsos ir pieno produktų, man sako, a tai tu veganė
Ne sakau, aš tik renkuosi augalinį maistą
Monteverte, dėl kitų žmonių nuomonės taip jau yra, ir dar mažiausiai 100 metų taip bus. Tokie pokyčiai nevyksta greitai, o besipriešinančių visada bus. Bet iš savo aplinkos aš matau gerų tendencijų, apsišarvuokime kantrybe, ir skleiskime savo žinias aplink