QUOTE(given444 @ 2015 09 21, 08:54)
Aciu, Monteverte, jog nepatingejei pagooglinti del vieno is induizmo dievu, kuriu beje yra 330 mln
ju religijoj...
mano visi draugai ten krikscionys, isskyrus viena - tai net religija mus vienijo
O ko tu aleju taip isimylejus? tai vartok riebalus grynuoju pavidalu, nenori?
nes tas pilvas paskui ir lieka pazeidziamiausia sritis iki dienu galo.
ar visoms, net susilenkus, net sonu pasvirus - pilvukas nekaba?
ar visos cia esancios neturi poreikio kazkiek susimazinti apimtis - man siaip idomu...
vyrams tai visad reikia sociau - net psichologiskai...
norejau paklausit jusu apie garpuoti.
ar turite koki gera; jei taip - ar intensyviai ji naudojate? turbut niekad nesu virusi garuose. bandau isivaizduoti senovini metoda - ipili i puoda vandens, tuomet uzdedi ant puodo samti, imeti darzoviu, ir taip jas verti, bet tuomet nesvietiskai daug duju iseina?
ar be garpuodzio imanoma kazkaip dar kitaip isvirti darzoves?
taip pat dar vienas klausimelis: kas patars? galvoju vietoj savo dujines virykles statytis elektrine. kas turit tokia - ar daug iseina elektros? kazkaip kiek nuvaziuoju i vokietija, daugumoje namu ukiu ten jau nesuvokiamas gaminimas ant duju - nuodinga ir atgyvena. ka manote? keisti del saugumo, tarsos, bet jei ZYMIAI daugiau susinaudos elektros paemus - tai koks cia taupumas ir ekologija?
Geras, nežinojau. Youtubėj keli tie patys dievai
Tai krikščioniškai tave ir vaišina
Kaip suprasti grynu pavidalu riebalus? Bent kartą į dieną didelį daržovių, salotų bliūdą man privalu su aliejum suvalgyti. Kai kurias kruopas verdant, pvz. soras, kukurūzų košę pageidautinas sviestas. Tai ir taip aš aliejaus šlakiuką įpilu tik baigus virti ir gero aliejaus, o ne bet kokio. Kažkaip manęs sprangus maistas nevilioja
Nu ką darysi su tuo pilvu, koks yra toks yra, aš pavalgyti mėgstu, kai jau valgau - porcijos didelės.
Aš turiu garpuodį prie puodų rinkinio. Tai neišeina ilgai virti, normaliai kažkaip. Apačioje galima tarkime bulves ar kruopas virti, o viršuje kaip sakai "ant samčio" - daržoves.
Pas mane elektrinė viryklė jau daug metų, todėl net nesugebėsiu dabar su dujomis kainų palyginti. Šiaip nesiskundžiu, neatrodo kosminės sumos, nors ir paverdu juk. Pupelės tarkm, neišvirs juk per 10 min.