Įkraunama...
Įkraunama...

Augalinė mityba

QUOTE(Radmile @ 2015 08 07, 14:20)
Laba,
Vakar buvom pas draugus. Smagiai pasisėdėjom terasoje. Grįžau žiauriai laiminga, nes , mūsų draugas, perskaitęs Kempbelo knygą,  http://www.pegasas.l...ewflBoCf4zw_wcB
visą vakarą tika pie tai tekalbėjo  thumbup.gif  jau 3 savaitės nevalgo mėsos ir mažina pieno produktus.  Aš tokia laiminga, kad plečiasi ratas žmonių, kurie ima gyventi sveikai. Bendravimas tampa daug paprastesnis, kai požiūris į mitybą sutampa  bigsmile.gif  O tas draugas, toks puikus oratorius, jis negalės išlaikyti tik savyje , to ką sužinojo iš knygos, ir skleis šią svarbią žinią toliau. Aš taip džiaugiuosi  wub.gif

wub.gif thumbup.gif šaunu.

Vakar pirmą kartą prisidariau naminių vegan ledų. Žinau, žinau, kad žiauriai vėluoju biggrin.gif blush2.gif
Šaldžiau bananus, braškių turėjau iš anksčiau šaldytų ir su kokoso drožlėmis.
Nu nerealu. Nebereikia ten jokių pieno miltelių ar grietinėlių, kokie sotūs, nieko netrūksta thumbup.gif Ir svarbiausia, kad netįžta. Palikom, išėjom, grįžom iš lauko, o ledai vietoje, ne taip kaip pieniniai jau būtų vandenėlis cool.gif
O kai pagalvoji kiek dar priedų netingint galima prisidėti, tai oi vaikeli, pirštus prarysi bigsmile.gif

Šiom dienom pas mane eina kukurūzų košė: su pupelėm, su cukinojom. Ji tokia lengva, skani ir vėsesnė, nes tarkime ryžiai man vėsūs neskanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 07 rugpjūčio 2015 - 13:57
QUOTE(Radmile @ 2015 08 07, 13:20)
Laba,
Vakar buvom pas draugus. Smagiai pasisėdėjom terasoje. Grįžau žiauriai laiminga, nes , mūsų draugas, perskaitęs Kempbelo knygą,  http://www.pegasas.l...ewflBoCf4zw_wcB
visą vakarą tika pie tai tekalbėjo  thumbup.gif  jau 3 savaitės nevalgo mėsos ir mažina pieno produktus.  Aš tokia laiminga, kad plečiasi ratas žmonių, kurie ima gyventi sveikai. Bendravimas tampa daug paprastesnis, kai požiūris į mitybą sutampa  bigsmile.gif  O tas draugas, toks puikus oratorius, jis negalės išlaikyti tik savyje , to ką sužinojo iš knygos, ir skleis šią svarbią žinią toliau. Aš taip džiaugiuosi  wub.gif

kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 08 07, 14:20)
Laba,

thumbup.gif
Papildyta:
http://www.kavalgove...ku-pyragas.html
iskepiau kazka panasaus, sakau panasaus, nes dadejau banana ir naudojau zymiai maziau cukraus
Atsakyti
Nacionalinis vėžio institutas (NVI) parengė ir išleido ketvirtosios Europos kovos su vėžiu kodekso redakcijos komentarus – pusantro šimto puslapių apimties leidinį, kuriame išsamiai ir suprantamai aiškinamos sveikos gyvensenos taisyklės, kurias žinoti būtina, o laikytis visai nesunku.

"5. Maitinkitės sveikai:valgykite daug viso grūdo produktų, ankštinių ir kitokių daržovių bei vaisių;ribokite kaloringo maisto (turinčio daug cukraus ir riebalų) vartojimą,venkite saldžių gėrimų; venkite apdorotos mėsos; ribokite raudonos mėsos ir sūraus maisto vartojimą." thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

http://www.delfi.lt/...o.d?id=68716994
Atsakyti
Sveikos,

gal patarsit ar įmanoma koldūnų tešlą gaminti iš kokių nors kitokių miltų ne baltų? bandau jų mažinti
Atsakyti
QUOTE(khaleesi @ 2015 08 14, 15:30)
Sveikos,

gal patarsit ar įmanoma koldūnų tešlą gaminti iš kokių nors kitokių miltų ne baltų? bandau jų mažinti

Galima 4u.gif
Išbandyti kukurūzų miltai ir ryžių miltai (abu begliuteniai ir su abiems gavosi puikūs koldūnai/virtiniai).
Atsakyti
Dar yra pirkti begliuteninių miltų mišiniai koldūnams, blynams ir t.t. - asmeniškai neišbandyta smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 14 rugpjūčio 2015 - 15:03
Įdomu ar sojiniai tiktų.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 08 14, 14:54)
Galima 4u.gif
Išbandyti kukurūzų miltai ir ryžių miltai (abu begliuteniai ir su abiems gavosi puikūs koldūnai/virtiniai).

O tai tik ryziu miltai ir vanduo? g.gif Ryt bandyt noreciau.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 08 14, 16:01)
Dar yra pirkti begliuteninių miltų mišiniai koldūnams, blynams ir t.t. - asmeniškai neišbandyta smile.gif

Cia kur tokiu yra ?

Neseniai prie savo Kaune pirkau sausainius is zirniu miltu. Na jie aisku ne visai vegan, bet ziauriai skanus ir tikrai be kvieciu. Pagooglinus radau recepta, reikes sakiau kazkiek pamodifikavus bandyti issikepti, nes tikrai labai patiko, ir jokio zirniu skonio wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 08 14, 20:14)
Cia kur tokiu yra ?

Neseniai prie savo Kaune pirkau sausainius is zirniu miltu. Na jie aisku ne visai vegan, bet ziauriai skanus ir tikrai be kvieciu. Pagooglinus radau recepta, reikes sakiau kazkiek pamodifikavus bandyti issikepti, nes tikrai labai patiko, ir jokio zirniu skonio wink.gif

eurovaistineje smile.gif

Ei, pasidalink receptu, mes turim uzsipirke avinzirniu miltu daug.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 08 14, 21:49)
eurovaistineje smile.gif

Ei, pasidalink receptu, mes turim uzsipirke avinzirniu miltu daug.

taip pasidalink sudominai! šiandien baigėsi visi miltai tai ir galvoju kokius pirkt rytoj
Atsakyti