QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 18, 09:15)
Meistras mums gamino dvi spintas - viena su stumdomom veidrodinėm durim, kitą su tokiom žaliuzinėm.
Rekomenduoti meistro negaliu, piktuoju išsiskyrėm
Žaliuzinė spinta kainavo 4050 Lt su viskuo (tame tarpe 8 stalčiai). Dėl kreivumų tarp tarpukų neprimokėjom 1500 Lt, nes nebuvom įspėti, kad taip bus, to nesitikėjom ir t.t. Man iki šiol akis bado
Po "nuolaidos" kaina nebloga išėjo, bet jau geriau būtų buvus normali kaina, bet viskas tvarkingai.
Už veidrodinę stumdomom durim mokėjom 3250 Lt (tame tarpe 2 stalčiai).
Dėl žaliuzinės dar buvau užklausimų padarius įmonėje Alsotana, jie atrašė taip:
Spintos vidus kainuotų 1460Lt
Durys žaliuzinės 2300Lt
Durys iš MDF su veidrodžiu 4010Lt
Aciu labai uz informacija. Kaina didoka, bet ko tik nepadarysi del savo svajoniu spintos
Pabandysiu ir as parasyti i Alsotana, ziuresiu ka sakys.
QUOTE(femme @ 2015 02 18, 09:21)
kreipiantis į firmas, kurios specializuojasi spintų stumdomomis duromis gamyba, natūralu, kad jiems neapsimoka žaisti, todėl taip ir skaičiuoja.
reiktų geriau ieškoti pavienio meistro, kuris užsiima nestandartinių baldų gamyba - tam tai nebūtų jokio skirtumo iš ko ir kaip gamint
deja, kontaktų pasidalinimui neturiu
bet yra gi visokių baldžių, kur daro baldus iš plokštės, tai jiems manau nebūtų sunku sudėt paruošines dureles.
Kalbejau as su tais pavieniais meistrais, bet visi purtosi nuo tokios spintos, net i kalbas nesileidzia. Baigiu ir vilti prarasti, kad kazkas man ja pagamins. Bet kitas dalykas, tarkim, rasiu meistra, kuris sutiktu ta spinta pagaminti, bet velgi, jeigu jis jos niekada nebus dares, tik mazdaug isivaizduoja kokia ji turi buti, arba yra tik foto mates, tai kokia tos spintos kokybe bus? Nebezinau net ka ir daryti. Jau ieskau ne tik savo mieste, bet visos Lietuvos mastu