Zalia ruta, nieko nesupratau. Reikia vaizdines medziagos.
merginos, padiskutuokim kokia kaina reali svetaines minstam kampui ?
tiesiog gobelenas, apie 2500 ilgio, patogus sedeti sedeti. Du issirnkus ir abu apie 1600 eur
sunku pasakyti nemacius, bet geri baldai nera pigus
QUOTE(friske @ 2015 04 09, 20:55)
tiesiog gobelenas, apie 2500 ilgio, patogus sedeti sedeti. Du issirnkus ir abu apie 1600 eur
pasirodykit ka issirinkot
QUOTE(friske @ 2015 04 09, 21:55)
Reali kaina kiekvienam yra labai abstraktus reikalas
Vienam ji ir 2000lt yra daug, kitam 5000lt dar normalu.
Kaip pvz. viena musu sofa pirkta gan senai, kainavo 500lt, kita 3+1 pirkta uz 1700lt (po geros nuolaidos) - mums tai buvo reali kaina, nes tiek galejome tuo metu skirti...bendrame namo irengimo kontekste.
"Tiesiog gobelenas" - taip nebuna, nes tai irgi abstraktu, nes vieno metras gali kainuoti 40lt/m, kito 80lt, trecio 140lt ir t.t. Jei tai "Audejo" gobelenas - sofos kaina bus vienokia, jei Italiskas - visai kita.
O toliau prasideda marketingas - jei perkate is Skelbiu.lt - mokate vienus pinigus, jei LT (+lenkisku, vok.) baldu salone - kaina kita, jei baldu dairotes po Domus galerija - mokate "kosmosa" Nes ten iskaiciuota viskas: patalpu nuoma, gamintojas ir jo vardas, individualus dizainas, transportavimas is uzsienio, prestizas/"lygis" (galima pries kazka pasimaivyti) ) ir t.t.
Labadienis kolegės. Mes jau naujuose namučiuose.. dar daug ko trūksta, bet jausmas jau geras
Noriu Jūsų patarimo. Renku lempą virš valgomojo stalo.. Aš noriu paprastos 6-8 šakų bronzinės spalvos su gaubteliais.. mano vyras užsi.....kojo porcelianinio šviestuvo.. radau internete mūsų abiejų norų miksą ką manot?
lauksiu ir kitokių pasiūlymų dėkui
Noriu Jūsų patarimo. Renku lempą virš valgomojo stalo.. Aš noriu paprastos 6-8 šakų bronzinės spalvos su gaubteliais.. mano vyras užsi.....kojo porcelianinio šviestuvo.. radau internete mūsų abiejų norų miksą ką manot?
QUOTE(Cererakennel @ 2015 04 11, 20:20)
Labadienis kolegės. Mes jau naujuose namučiuose.. dar daug ko trūksta, bet jausmas jau geras
O apie medinį nesvarstėt? Man kažkodėl nesižiūri tos bronzinės-porcelianinės senienos pas jus
QUOTE(femme @ 2015 04 12, 12:01)
O apie medinį nesvarstėt? Man kažkodėl nesižiūri tos bronzinės-porcelianinės senienos pas jus
Nemačiau gyvai medinio . O bronzinis virtuvėj su keramika galvoju ir čia kažkas panašaus žiūrėtųsi.. sunku su tais šviestuvais.. bet kol nerasiu tinkamo gyvensim su iljičium . Dėkui Femme reik paieškot medinių
QUOTE(Cererakennel @ 2015 04 12, 13:08)
Nemačiau gyvai medinio . O bronzinis virtuvėj su keramika galvoju ir čia kažkas panašaus žiūrėtųsi.. sunku su tais šviestuvais.. bet kol nerasiu tinkamo gyvensim su iljičium . Dėkui Femme reik paieškot medinių
Šitas konkretus tai iš ten pat, kur ir jūsų virtuviniai. Dar lyg alan deko mačiau panašių pigiau. O dar seniau skelbiu.lt už 150 lt esu mačiusi. Žodžiu pamedžiot reikia
QUOTE(Cererakennel @ 2015 04 11, 20:20)
Su ikurtuvemis
Gal galit pasidalinti, kokios pas jus pagalveles ant kedziu?