[quote=Pupukas24,2015 03 25, 12:23]
[quote=Idda,2015 03 25, 13:07]
Sveikos, gal kas darėtės tokią sieną?
taip, pas mus metalinis karkasas apsiutas faniera dazyta, gipsas labai lepus lentynoms apie viena gipsa nera net minties
[/quote]
ehh, prisimąstė moteriškė
Gal turite nuotrauku kaip eigoje viskas buvo, pamenu kažkada buvot idėjusi savo lentynas, gal galėtumėt pakartoti?
QUOTE(Idda @ 2015 03 25, 13:29)
ehh, prisimąstė moteriškė
Gal turite nuotrauku kaip eigoje viskas buvo, pamenu kažkada buvot idėjusi savo lentynas, gal galėtumėt pakartoti?
dabar neturiu cia foto, bet cia meta ja, truksta zaliuziniu dureliu apacioje, kurios dar guli nedazytos
QUOTE(Murčikas @ 2015 03 25, 13:38)
jo panaisiai ir dare
QUOTE(Idda @ 2015 03 25, 13:07)
Ziurint ka atlaikyti reikia
Esu darius poroje vietu - gryna gipskartono konstrukcija
Pirmoje foto buvo panaudotos gatavos dureles (pusfrabikaciai is Medzio centro, ju yra pakankamai nemazai skirtingu matmenu) ir pagal jas padarytos nisos, atsizvelgiant, kad ir aukstas koloneles teko paslepti:
Cia antra:
Cia tu paciu namu virtuve su sviesia orkaite - kaip tik i tema
Visai ne i tema, bet Norfoje stintos po 6lt/kg
Patarkit prašau-noriu į virtuvę retro stiliaus krano,būtinai sendinto aukso spalvos.Šalia reikia dėti antrą kraniuką filtruotam vandeniui. Bet mes nerandam tokios spalvos pirkti.Kaip atrodytų jei detume sidabro spalvos?
Mes ir tokia lentyna darem is gipso
Ir sviesi orkaite kaip mano
Ir sviesi orkaite kaip mano
QUOTE(Soni @ 2015 03 25, 23:48)
Patarkit prašau-noriu į virtuvę retro stiliaus krano,būtinai sendinto aukso spalvos.Šalia reikia dėti antrą kraniuką filtruotam vandeniui. Bet mes nerandam tokios spalvos pirkti.Kaip atrodytų jei detume sidabro spalvos?
Nekaip
QUOTE(Soni @ 2015 03 25, 22:48)
taip, kaip vienas batas zalias, kitas - raudonas, darykit isvadas pati .
QUOTE(vida777 @ 2015 03 26, 08:04)
taip, kaip vienas batas zalias, kitas - raudonas, darykit isvadas pati .
Tai dėti geriau sidabrini kraną,nors rankeneles virtuvej ,lempos sendinto aukso spalvos?
aš tai tikrai esu mačius pas kažką auso spalvos muilo dozatorių....bet pas tą žmogų ir vandens kranelis buvo tokios pat spalvos
žiūriu vėl nedaskaičiau, Jūs ieškot kranelio vandeniui, o ne muilui, vienu žodžiu pridėjau ne to...vienu žodžiu, laikas pailsėt nuo SM
femme, kaip palečių ieškot?
gal galit patart, kreipiuos į visas kokios spalvos derėtų naktinės užuolaidos, jei sienos švelniai persikinės(na, man taip apibūdino, pati nemačiau), o baldai juodi ?
žiūriu vėl nedaskaičiau, Jūs ieškot kranelio vandeniui, o ne muilui, vienu žodžiu pridėjau ne to...vienu žodžiu, laikas pailsėt nuo SM
femme, kaip palečių ieškot?
gal galit patart, kreipiuos į visas kokios spalvos derėtų naktinės užuolaidos, jei sienos švelniai persikinės(na, man taip apibūdino, pati nemačiau), o baldai juodi ?
QUOTE(Rasytee @ 2015 03 25, 23:48)
kaip graziai ziurisi sviesi orkaite , tik ar praktiska kaip del valymo ?
QUOTE(Soni @ 2015 03 26, 08:28)
Tai dėti geriau sidabrini kraną,nors rankeneles virtuvej ,lempos sendinto aukso spalvos?
o jusu nuomone svarbiau yra, kad kranas deretu su lempa, nei du kranai, esantys salia vienas kito ?
Tikrai ne. Jei jau kranai ir lempos "turi buti" tos pacios metalo spalvos, tada ir plautuves, skrudintuves, visa buitine technika, puodai, keptuves... turetu buti irgi sendinto aukso .
Tai imanoma tik rumu virtuveje .
Tikrai nemanau, kad ant jusu stalvirsio (kurio plotui priklauso kranai), nebus nei vieno kitokios, nei sendinto aukso, spalvos metalinio daikto.
Surinkti vienos spalvos daiktai nera joks derinimas, tai - rinkinys. Derinimas yra tada, kada taikomos skirtingos spalvos, formos, rastai, fakturos...