Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(TuDa @ 2015 03 24, 15:37)

Apie retro įrangą tylim- be komentarų tongue.gif

user posted image

hah.gif

Rombu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 03 24, 14:37)
Sveikos 4u.gif noriu pasitarti biggrin.gif
kaip šioje virtuvėje klijuoti plyteles- rombu ar tiesiai g.gif pasirinktos plytelės susilieja su sienų spalva, kuri matoma kairėje pusėje. Jų formatas 20*20 ir yra visiškai lygios, be jokio raštelio.

Rombu wub.gif
Atsakyti
kaip šioje virtuvėje klijuoti plyteles- rombu ar tiesiai g.gif

user posted image

user posted image

Man lyg rombu geriau atrodytų, nes tiesiai gaunas nuobodokai...
Bet šaldytuvo rankena kaip aukštai blink.gif ... turbūt, kad vaikai nepasiektų lotuliukas.gif
Atsakyti

rombu ar tiesiai

rombu, nes spinteliu langiukai jau tiesiai
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 03 24, 14:52)
deriniai su žalia:

deriniai su raudona:

tas su zalia jauciu labai tiktu wub.gif
pas mane maziaus kambarys bus is tos su raudona paletes wub.gif

man isvis cia noretusi metro kaip musu tokiu glazuriniu plyteliu 4u.gif bet jei is situ dvieju variantu tai rombu, nes paprastai baisiai languota gaunasi 4u.gif
Atsakyti
dėkui Femme drinks_cheers.gif mano merga aišku nori tamsiai mėlynos komodos doh.gif

TuDa, man irgi rombu plytelės čia labai žiūrėsis smile.gif

šian radau užklotą lovai bigsmile.gif ... labai patenkinta wub.gif

user posted image

ir valgomojo stalą susirinkom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 24 kovo 2015 - 17:35
QUOTE(Juodai @ 2015 03 24, 16:28)
user posted image

Bet šaldytuvo rankena kaip aukštai  blink.gif ... turbūt, kad vaikai nepasiektų  lotuliukas.gif

na, nebūtinai. Gal tiesiog žmonės atidavė prioritetą fizikos, o ne grožio, dėsnių diktuojamam sprendimui g.gif Tik gaila, kad orkaitės pasirinkimas negali būti pavaldus jokiems fizikos dėsniams lotuliukas.gif , priešingu atveju, manau, pasirinkimas būtų buvęs kur kas labiau vykęs nei dabartinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 03 24, 14:56)

Krizenk, krizenk lotuliukas.gif tik šioje virtuvėje aš nesisukiosiu ir renkantis įrangą manęs nepaklausė.... unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 03 24, 15:28)
Bet šaldytuvo rankena kaip aukštai  blink.gif ... turbūt, kad vaikai nepasiektų  lotuliukas.gif

Ačiū už vizulkas 4u.gif Pagal sumanymą šaldytuvo rankenos turėtų būti masyvesnės. Čia ateičiai, nes jų reikia intensyviai paieškoti.
Apie kinderius nieks nepagalvojo doh.gif nes jų dar nėra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Latifa @ 2015 03 24, 18:17)
na, nebūtinai. Gal tiesiog žmonės atidavė prioritetą fizikos, o ne grožio, dėsnių diktuojamam sprendimui  g.gif Tik gaila, kad  orkaitės pasirinkimas negali būti pavaldus jokiems fizikos dėsniams  lotuliukas.gif , priešingu atveju, manau, pasirinkimas būtų buvęs kur kas labiau vykęs nei dabartinis  biggrin.gif

Kadangi už fizikos mokslus mokykloje turėjau trejetuką, tai nesuprantu apie ką Jūs čia kalbat ax.gif

Papildyta:
Ačiū visoms pasisakiusioms 4u.gif Ryt meistrelį "nudžiuginsiu" savo sprendimu klijuoti plyteles rombu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 03 24, 19:40)

Kadangi už fizikos mokslus mokykloje turėjau trejetuką, tai nesuprantu apie ką Jūs čia kalbat ax.gif

Na, tiksliai moksliškai aš jau irgi nepaaiškinsiu, nes kai mokiausi fiziką ir jau net neatsimenu kiek ten turėjau, buvo dar praeitas tūkstantmetis, bet esmė tame, kad šaldytuvo durys yra gana didelė ir sunki plokštuma. Todėl įveikti šaldytuvo durų pasipriešinimą (t.y. joms būdingą automatinį prisitraukimą) ir jas atidaryti yra žymiai lengviau kai rankena yra įdėta taip, kaip jūsų įkeltam pvz., negu kad ji būtų standartiškai horizontaliai kairiam apatiniam kampe. Žodžiu, jei nieko nepainioju tai yra susiję su jėgos vektorių pasiskirstymu. Bet... išskyrus tą atvejį, kurį paminėjo Juodai. Nes vaikams, jei jie nedideli, tos šaldytuvo durys gali tapti neįveikiamos.

o su ta orkaite, tai spėju, jum nutiko kaip ir daugeliui dizainerių - klientas visada yra teisus, nes tai yra jo namai, ir jo grožio supratimas yra lemiamas jam priimant sprendimus. Tik man visada kyla klausimas, kur yra ta riba, kai dizaineris pasako, kad jau viskas, visos ribos yra peržengtos ir aš neprisiimu šito galutinio produkto autorystės g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2015 03 24, 20:04)
o su ta orkaite, tai spėju, jum nutiko kaip ir daugeliui dizainerių - klientas visada yra teisus, nes tai yra jo namai, ir jo grožio supratimas yra lemiamas jam priimant sprendimus. Tik man visada kyla klausimas, kur yra ta riba, kai dizaineris  pasako, kad jau viskas, visos ribos yra peržengtos ir aš neprisiimu šito galutinio produkto autorystės  g.gif  unsure.gif

o kodėl čia orkaitė jau taip ne vietoj? aš tai tik kaip pašalinis asmuo klausiu, nes neturiu supratimo kaip turi būt pagal reikalavimus, beto ir pas mane pačią taip, neįsivaizduoju kur ją įkišt reiktų kitur g.gif, na šitoj foto, tai galbūt koloną galima dar vieną padaryt, o pas mane tai-vienoj pusėj šaldytuvas, kitoj dujų katilas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 24 kovo 2015 - 19:17
QUOTE(dives @ 2015 03 24, 20:15)
o kodėl čia orkaitė jau taip ne vietoj? aš tai tik kaip pašalinis asmuo klausiu, nes neturiu supratimo kaip turi būt pagal reikalavimus, beto ir pas mane pačią taip, neįsivaizduoju kur ją įkišt reiktų kitur g.gif

orkaitė tai kaip tik labai vietoj. Daugumai užkliuvo konkretus, pasirinktas retro orkaitės modelis mirksiukas.gif
Atsakyti
ai, o aš pagalvojau apie techninius dalykus, kad rašot ax.gif

ot apsijuokiau, skaitau nedaskaitau, nepagalvoju ir rašau nesamones blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 24 kovo 2015 - 19:27