Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(femme @ 2015 03 23, 06:27)
Gal kas Kauno senturgy buvo šį savaitgalį? Mes sulaužėm tradiciją ir nevažiavom, toks oras, brrr.

as buvau 5dieni mirksiukas.gif oras buvo super wink.gif ir man si syki labai patiko. nes pernai paskutinis rudens senturgis labai nuvyle, tad daug lukesciu neturedama buvau maloniai nustebinta ir geromis kainomis ir graziu daiktu ivairove wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 03 22, 14:22)
Pakabinom sviestuva virtuveje...na kaip man patinka  wub.gif tik lempuciu dar nera blush2.gif

man tai kazko nelabai dera prie tapetu verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 03 23, 11:36)
Įdomu dėl spintos durų. Drabužinė bus įeinama?

Taip, įeini į normalią patalpą. nenorėjau siaurų standartinių durų, nes jos labai arti lovos gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2015 03 23, 15:06)
Taip, įeini į normalią patalpą. nenorėjau siaurų standartinių durų, nes jos labai arti lovos gaunasi.

O kaip montuosit duris? Ta prasme vyriai į ką suksis? Pas Jus mūras, medis, gipsokartonas?
Ieškau išeičių sau.
Atsakyti
O i klasikine kremine virtuve detumet paprasta orkaite ar klasikine retro.
As noriu retro juodos, o vyras sako pjausis su rusvu stalvirsiu doh.gif
O kremine labai sunku atspalvi toki pat atitaikyti
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2015 03 23, 20:52)
O i klasikine kremine virtuve detumet paprasta orkaite ar klasikine retro.
As noriu retro juodos, o vyras sako pjausis su rusvu stalvirsiu doh.gif
O kremine labai sunku atspalvi toki pat atitaikyti

Pas mane kreminė virtuvė ir paprasta orkaitė. Buvau įdėjus kelis psl atgal foto.

Mano mergos mėlynas kambarys turi lovą.. spintą užsakiau baltą bet man knieti dar kokios nors kitokios spalvos baldą pastatyt..any ideas? Komoda, rašomas stalas gal..

user posted image

Kol kas nežinau kodėl bet man tamsiai mėlyna atrodo dar žiūrėtus ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 23 kovo 2015 - 21:41
QUOTE(Cererakennel @ 2015 03 23, 22:38)
Pas mane kreminė virtuvė ir paprasta orkaitė. Buvau įdėjus kelis psl atgal foto.

Mano mergos mėlynas kambarys turi lovą.. spintą užsakiau baltą bet man knieti dar kokios nors kitokios  spalvos baldą pastatyt..any ideas? Komoda, rašomas stalas gal..

foto gan tamsi ta melyna atrodo, bet jei tai duck egg spalva tai papildomai derinciau svelniai ruzava
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 03 23, 22:53)
foto gan tamsi ta melyna atrodo, bet jei tai duck egg spalva tai papildomai derinciau svelniai ruzava

nu ne su rausva neišeis čia niekaip smile.gif sunku su šia spalva mano mergučiai smile.gif

dar kažkaip pamąsčiau kad tokia spalva turėtų visai žiūrėtis g.gif

user posted image
Atsakyti
Cererakennel , o gal pabandykit pasiieskot uzuolaidu audinio kokio idomesnio ir pagal ten ivesta spalva ka nors sugalvosit .
Atsakyti
Merginos, gal kuri galite pasidalinti stogo siltintojo kontaktais, labai skubiai reikia, vieta Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 03 23, 22:38)

Mano mergos mėlynas kambarys turi lovą.. spintą užsakiau baltą bet man knieti dar kokios nors kitokios  spalvos baldą pastatyt..any ideas? Komoda, rašomas stalas gal..

user posted image

Aš vaikų kambario tokį spalvų derinį išsisaugojus wub.gif man labai skanus wub.gif
user posted image

o kai reikia priderinti kitas spalvas prie dominuojančios, tai ieškau palečių.
deriniai su žalia:
user posted image
user posted image

tokie baldai, kaip mąstot, irgi gražiai žiūrėtųsi:
user posted image

deriniai su raudona:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu pasitarti biggrin.gif
kaip šioje virtuvėje klijuoti plyteles- rombu ar tiesiai g.gif pasirinktos plytelės susilieja su sienų spalva, kuri matoma kairėje pusėje. Jų formatas 20*20 ir yra visiškai lygios, be jokio raštelio.
Apie retro įrangą tylim- be komentarų tongue.gif

user posted image
Atsakyti