QUOTE(Liolio @ 2015 02 17, 18:50)
Svetaineje ar kazkur kitur tikrai nebijociau, o jei tinka, tai labiausiai noreciau det i koridoriu, kur plytos labai gerai sienas apsaugo. Bet ir virtuveje man grazu, nezinau tik ar mano atvejui tinka ar ne, hmmm. O kodel tamsios grindys ir plytu siena negrazu? Mano galva kaip tik plytu siena prie tamsesniu grindu graziau nei prie sviesesniu.
Femme, o kur draugai impregnavo plytas, ar cia kazkoks specialus impregnantas tam yra skirtas? Nepavyksta nieko rasti, gal zinot kaip vadinasi?
Femme, o kur draugai impregnavo plytas, ar cia kazkoks specialus impregnantas tam yra skirtas? Nepavyksta nieko rasti, gal zinot kaip vadinasi?
jus atveju manau labai grazu butu (butu kaip foto ,kur jus ikelet),bet kur gauti tu plytu.Pati as neradau.
Jeigu bijote dekite kokias plyteles skersai su maziukais ,retais ,tamsiais kvadrateliais.Panasiai kaip stapnuotas audinys.
Esu macius prie tokio baldo zalia ,vandens spalvos sikla ,mums patiko tas reginys.Sakmba keistai ,o atrodo graziai.Turiu foto.
Cia manes kaluset ar vitrina miegamajame?Taip ,nes vaizdas lb geras ir patinka ziureti ,ramina man nervus