Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(dives @ 2015 03 15, 10:34)

Kai domėjausi konkrečiai ashley lempomis, tai čia salone užtikrino, kad užtenka kištuko adapterio į lizdą.
Patys sietyną amerikietiška pasikabinom, jokių perdarymų nereikėjo, tik lemputės mažais cokoliais, reik užsakinėt, nors gal jau galima rast salonuose, nesidomėjau.

Ir šiaip šiais laikais lempas manau daro universaliai, čia ne koks sudėtingas prietaisas, kad ypatingi viduriai būtų.

Kažkur buvau radusi lentelę, kada jokio sprwndimo užtenka, reik žiūrėt info prekės, kas nurodyta.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 15, 09:34)

dabar galvoju, kad 20eu galėčiau leist pridėt, kur tokio žmogaus ieškot, čia paprastas elektrikas tokį darbą padarytų?

o kaip su patronu, jos lyg kito pločio? gal turit kas perdarytą šviestuvą, labai įdomu būtų pažiūrėt 4u.gif

Dives, pries pirkdama pasikaitykit ka rekomenduoja pardavejas , gali buti viestuvai kurie jau sutvarkyti, kai as pirkau sviestuvus is ebay, buvo parasyta ''pries kabinant sviestuvus turi perziureti elektrikas''.Todel visus sviestuvus kuriuos pirkau vyras perrinko visus nuo iki - keite laidus, patronus, zodziu visus ''vidurius'', sudetingo tikrai nieko nera. Tiesa viena pirkau ir is Brocante irgi buvo netvarkingas, reikejo pakeisti viska. Ta padaryti gali ir elektrikas
Atsakyti
Ačiū, už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 15, 11:34)
vakar mat padarė išpardavimą gerą MACYS, nukainavo visas lempas -20proc. ir dar papildomai nuo tos kainos -20, jau ten tiek gražių yra, kad aš net išsirinkt negalėjau,

o kaip su patronu, jos lyg kito pločio? gal turit kas perdarytą šviestuvą, labai įdomu būtų pažiūrėt 4u.gif

As ir galvoju pora sviestuvu atsisiust bet bijjau sipuliukus gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2015 03 15, 16:52)
As ir galvoju pora sviestuvu atsisiust bet bijjau sipuliukus gaut g.gif

kiek skaičiau, tai labai gerai supakuota būna, bet aš kur žiūrėjau kelis po 300dol porcelianinius-tai tuos taip-baisoka būtų..jau šiandien brangiau Macyje, lauksiu kito sale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 03 09, 20:05)
Kaunietems gera zinia:
2015m. Vasario 24d. Kaune duris atvėrė bene didžiausią sendaikčių ir antikvaro pasiūlą turintis Jūratės Salonas.

Buvau savaitgalį, sendaikčių pasirinkimas didelis ypač šviestuvų, bet kainos tikrai per aukštos doh.gif
Atsakyti
Reikia patarimo.

Turim betoniius laptus. Klijuojam pakopas. 2aukste bus laminatas blush2.gif. Kaip virsutine aikstele uzbaigti. Pakopos ant eiksteles nedesim.

Kazkoks slenkstis dedamas? g.gif Koks? biggrin.gif

Atsakyti
Iriska, jei gerai suprantu ko klausiat, tai turbut paprasčiausias sprendimas būtų toks.
Šitoj foto matosi aiškiau koks tas slenkstis paprastai būna. Šituo adresu matosi visas procesas, kaip sujungiamos laminato grindys ir kilimu dengti laiptai. Tai panašiai turbūt būtų ir jūsų atveju nors pas jus ir ne kilimas g.gif

O aš taip užsiknisau su tom sienų spalvom, kad net nežinau, matyt reiks ekspromtu rinktis. Nes po vaikų pasinaudojimo kompu mano seniena visiškai nebepasivelka doh.gif Pusę valandos mąsto kol atidaro nuotraukas, paleidus daugiau nei vieną internetinį langą viskas dažniausiai pakimba doh.gif Akivaizdžiai yra kažkoks virusas, ryjantis visus įmanomus kompo resursus, nu bet niekaip jo neįveikiam verysad.gif Tai apie žaidimus su paintu belieka tik pasvajoti doh.gif Bet kol kompas normaliai neveikia bent prisiruošiau paturbint otomaną (gėda, bet nežinau kaip jis lietuviškai vadinamas blush2.gif ). Jei turėsiu kantrybės ryt pabandysiu įmest foto kas gavosi.
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif mes viena koja naujuos namuos smile.gif pagaliau parsivežėm kėdes..nu ir visai baltos nesiblogėja man smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 03 17, 12:49)
Reikia patarimo.

Turim betoniius laptus. Klijuojam pakopas. 2aukste bus laminatas  blush2.gif. Kaip virsutine aikstele uzbaigti. Pakopos ant eiksteles nedesim.

Kazkoks slenkstis dedamas?  g.gif Koks?  biggrin.gif

Specialiai grįžus pažiūrėjau kaip pas mus. Pas mus dėta pakopa. Prieš gaminant jas mūsų laiptininkai klausė grindų dangos storio kad sutaptų aukščiai
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 03 14, 14:07)

Niekad nemaniau, kad ši baisiakede gali buti graži. Bet pasirodo, gali bigsmile.gif Jūs tikra meistrė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 03 18, 19:40)
Labas vakarėlis smile.gif mes viena koja naujuos namuos smile.gif pagaliau parsivežėm kėdes..nu ir visai baltos nesiblogėja man smile.gif

thumbup.gif labai
Atsakyti