Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(aistukas @ 2015 03 11, 14:23)
MamaGabi, o kodel nusiteikusi pries "dygliuocius"? Siaip klausiu. Mano galva, jie turi privalumu-viszaliai, nemeto lapu, yra grazus. Turi daug zalumo atspalviu. Cia grynai del badymosi?

Del blogos energijos lotuliukas.gif Kai pro augala negali ramiai praeiti, jo paliesti, kad ir raveti ar lapu susemti salia...Esu genejus pora senu roziu - o dieve brangus, daugiau niekada! Bet cia daugiau kalbu apie geles - t.y. pirmiausia rozes, o kadagiai ar pvz. egles siaip priskiriamos prie blogos energijos skleideju...Juokas juokais, bet kada prie progos pabukit prie egles ir prie azuolo mirksiukas.gif

Viszalius as labai megstu, bet ju ir nedygliuotu yra pakankamai smile.gif
Musu sodas: pora egluciu likusiu po kaledu - negi mesi gyva daikta; mano numyletis "greitaeigis" pukuotukas maumedis; karaliskoji melsve (mazdaug 120cm plocio - viena pati beveik kaip alpinariumas lotuliukas.gif )
user posted image

Ir 48 rieduliai (musu rankytem "iskrapstyti" is to paties sklypo), suformuojantys atskira zona darziukui:
user posted image

Nesipleskim apie aplinka nes bus blogai poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 kovo 2015 - 14:14
mamagabi, man labai patinka jusu mintys... kad butu i tema, pokalbius galima pratesti cia http://www.supermama...;#entry68436291
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2015 03 11, 16:04)
mamagabi, man labai patinka jusu mintys... kad butu i tema, pokalbius galima pratesti cia http://www.supermama...;#entry68436291

aciuks.gif, bet nesu tokia isprususi (apie augalus) kaip ten diskutuojancios merginos smile.gif Tai ne visai "mano darzas", as tik turiu savo suoprati ir nuomone kas (MAN) grazu ir kas ne smile.gif
Atsakyti
Aisku, mamagabi. biggrin.gif Bloga energija-blogis!
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 03 11, 13:23)
MamaGabi, o kodel nusiteikusi pries "dygliuocius"? Siaip klausiu. Mano galva, jie turi privalumu-viszaliai, nemeto lapu, yra grazus. Turi daug zalumo atspalviu. Cia grynai del badymosi?

Per kazkokia laida sake kad spygliuociai ar viszaliai neturetu sudaryt daugiau kaip 30 proc gelynu, apzeldinimo ir pan... Nes tada zmogus nebejaucia metu kaitos ir tt... Pas mane maisyta labai, tai tikrai va lauki kol tas anas prades sprogt... O jei visas sklypo perimetras viszaliais augalais apsodintas tai tikrai.. Na kiek gali i ta pati per ta pati spoksot....

Musus ivaziavimas tarp dviej senu klevu.. Na koooooks kaifas rudeni tuos lapus grebt... wub.gif relaxas o ne darbas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 kovo 2015 - 19:13
QUOTE(akvilyte @ 2015 03 11, 20:12)
Musus ivaziavimas tarp dviej senu klevu.. Na koooooks kaifas rudeni tuos lapus grebt...  wub.gif  relaxas o ne darbas....

Va va, is ta turiu omenyje drinks_cheers.gif
Vietoje tu visu smulkiu gelyneliu zmogus gali imti ir pasisodinti nors pora graziu medziu, kurie augtu kartu su seima, dziugintu aki, kartu butu juntama metu laiku kaita, ir namas nebutu toks vienisas plyneje, ir pauksciai pypautu, ir pumpurai sprogtu, ir lapai po kojom siurentu, ir t.t.

Na kas gi nenoretu taip gryzti namo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 kovo 2015 - 19:48
QUOTE(aistukas @ 2015 03 11, 13:23)

mano viena kaimyne, kuri nemegsta spygliuociu, sako: "jie kaip paminklai - visa laika vienodi" smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 03 11, 21:34)
mano viena kaimyne, kuri nemegsta spygliuociu, sako: "jie kaip paminklai - visa laika vienodi"  smile.gif .

matyt jinai niekada nestebėjo augančio nuosavo pušyno wub.gif iš vienmečių sodinukų iki 4 metrų sienos per 9 metus cool.gif su vasarą šaunančiais salotinio žalumo ūgliais wub.gif
Atsakyti
kas suprantat, čia kilimas normalus, ar skarelė kokia bus g.gif
http://www.amazon.co...-...256&sr=1-29
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 11, 22:16)
kas suprantat, čia kilimas normalus, ar skarelė kokia bus g.gif
http://www.amazon.co...-...256&sr=1-29

Išmatavimai
250*250 cm, storį rašo 1,27 cm, bet nežinau ar čia su pakuote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 11 kovo 2015 - 21:22
QUOTE(femme @ 2015 03 11, 20:58)
matyt jinai niekada nestebėjo augančio nuosavo pušyno wub.gif

sunku isivaizduot pusyna 8 aru sklype su namu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 03 10, 23:11)
Sveika smile.gif As jau galvojau, kad va TuDa "sugryzo", tai dabar kad pasisakys visais klausimais... O ji stai su klausimu ir dar koookiu keistu mirksiukas.gif
Ka cia sugalvojai, aaa? bigsmile.gif

Sakai- keistu klausimu biggrin.gif
Pagal turimus baldus, kurie turi pretenziją į Art Deco stilių, reikia sukurti interjerą doh.gif o manęs neaplanko mūza lotuliukas.gif Niekaip neįsivaizduoju visumos- http://www.optimata....ndex.php?id=125 - kurioje stovės šie baldai. Kokias rinkti grindis, duris, apvadus. O kokia virtuvė derėtų.... verysad.gif žodžiu kolkas tik klausimai.

Mamagabi, o Jūs rimtai visus akmenis kieme suskaičiavot lotuliukas.gif
Atsakyti