Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(veveryčka @ 2015 03 10, 16:28)
Sveikos 4u.gif

Kabetoja vis dar apacioje turi klausimuka blush2.gif  Kokiame aukstyje kabinti bra, lubos 2,90m. Jau ryt turiu meistrams pasakyti auksti, bus tinkuojamos sienos. Elektrikai laidus paliko apie 2m, ryskiai per aukstai, reik leist zemyn. Tik kiek? Bra visi svieciantys i virsu.

Tiesa, holas, svetaine, virtuve pas mus viena atvira erdve, be duru, tai nesinoretu nusigrybauti. Grindu apvadai planuojami 14cm, lubu taip pat panasaus dydzio. Gal kiek aiskiau bus.

Aciu mergytes:4u:

Musu lubu aukstis 3,10m, laidai kyso 2,10m aukstyje smile.gif
Manau 2m yra normalu, o jei "jusu akiai" prasosi/norisi nuleisti, tai manau ne daugiau 10cm, nes kartais kabedami zemiau, jie atrodo "nusmuke/pasmuke".
Ar kalbama apie tokius, kuriu sviesos srautas nukreiptas i virsu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 10 kovo 2015 - 18:53
Klausimas ta pačia tema. Kokiame aukštyje turėtų būti sieniniai šviestuvai tambūre prie veidrodžio? Įsivaizduoju, kad veidrodis bus stačiakampis, viso žmogaus ūgio. Tai viršus veidrodžio 2m ? Tada šviestuvai gal truputį žemiau?
Ir vonioje panašiai, tik veidrodis ne iki žemės biggrin.gif

Mamagabi, oho kokios aukštos lubos thumbup.gif Aš pas draugus pamačiau 2,80 m ir man jau aukštai atrodo, nes savo dar aukščio neįsivaizduoju, dar nėra lubų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 10 kovo 2015 - 19:16
QUOTE((mirtise) @ 2015 03 10, 20:07)
Klausimas ta pačia tema. Kokiame aukštyje turėtų būti sieniniai šviestuvai tambūre prie veidrodžio? Įsivaizduoju, kad veidrodis bus stačiakampis, viso žmogaus ūgio. Tai viršus  veidrodžio 2m ? Tada šviestuvai gal truputį žemiau?

Auksti siek tiek itakoja ir pats sviestuvo modelis, todel sakyciau kad ~180+-5cm yra normalu.

Del musu lubu aukscio - norejau dar auksciau, bet pagal leistina statinio aukstinguma (8,50cm) nebeisejo smile.gif
LT interjeru pavyzdziai byloja, kad pagal turimas erdves/pagal plota, lubu aukstis yra per mazas, lubos tarsi "slegia". Kad liktu erdves pojutis i tai reiktu atsizvelgti is anksto mirksiukas.gif
Pirmas pasitaikes tai liudijantis pvz.:
http://www.interjera...yvenamasis-1330

Man labiau patinka taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 10 kovo 2015 - 19:24
[quote=mamagabi,2015 03 10, 20:16]
Auksti siek tiek itakoja ir pats sviestuvo modelis, todel sakyciau kad ~180+-5cm yra normalu.

Pirmas pasitaikes tai liudijantis pvz.:
http://www.interjera...yvenamasis-1330

Sviestuvai tai butu, mazdaug tokio tipo kaip Jusu pateiktame interjere su zemomis lubomis. Berods 3 nuotrauka. As kaip ir Jus pirkausi po kelis kol 14 vnt sukurpiau, juos vienija bronza tik blush2.gif Na bus ka veikt uztat doh.gif

Tai vat toj 3 nuotraukoj man jie kaip ir visai vietoj pasirode, nes dabar laidai kazkur 1,8-2m. tai per aukstai man lyg. Zalia as blush2.gif

Aciu Mamagabi 4u.gif
Atsakyti
[quote=veveryčka,2015 03 10, 21:37]
[quote=mamagabi,2015 03 10, 20:16]
Sviestuvai tai butu, mazdaug tokio tipo kaip Jusu pateiktame interjere su zemomis lubomis. Berods 3 nuotrauka. As kaip ir Jus pirkausi po kelis kol 14 vnt sukurpiau, juos vienija bronza tik blush2.gif Na bus ka veikt uztat doh.gif

Tai vat toj 3 nuotraukoj man jie kaip ir visai vietoj pasirode, nes dabar laidai kazkur 1,8-2m. tai per aukstai man lyg. Zalia as blush2.gif

Aciu Mamagabi 4u.gif[/quote]

Na, tai nera sviestuvai "svieciantys aukstyn", kaip ivardinote smile.gif
Ar rinkciausi 190cm auksti arba palikciau tuos pacius 2m, nes man graziau vos vos auksciau (bet tai nera rimtas rodiklis lotuliukas.gif siuo konkreciu atveju).
As viska megstu isaukstinta, istempta, kuo auksciau, nes vertikalios linijos yra vienas pagrindiniu klasikos bruozu.
Jei jus juos jau turite, tada teks imti kieviena atskirai ir nesiotis po "trioba", pridedant/primatuojant kiekviena individuliai, nes pagal dydi ir forma vienas gali ziuretis graziau budamas auksciau, kitas - siektiek zemiau.
Zodziu, labai individualus momentas smile.gif

Kuo interjere daugiau horizontaliu liniju (pradedant nuo langu iki zidiniu formu), tuo labiau artejama prie moderno - cia siaip sakau...bendrai... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 10 kovo 2015 - 21:59
Sveikos 4u.gif Gal kas užmatėt ART DECO stiliaus interjerų. Kokios vyrauja sienų spalvos, grindys...Kaip įrengti vonios kambariai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 03 10, 22:01)
Sveikos 4u.gif  Gal kas užmatėt ART DECO stiliaus interjerų. Kokios vyrauja sienų spalvos, grindys...Kaip įrengti vonios kambariai ax.gif

https://www.google.d...deco wohnzimmer
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 03 10, 23:01)
Sveikos 4u.gif  Gal kas užmatėt ART DECO stiliaus interjerų. Kokios vyrauja sienų spalvos, grindys...Kaip įrengti vonios kambariai ax.gif

Man susidarė įspūdis, kad ne konkrečios spalvos svarbu, o labiau kontrastai. Kažkas juodo + lakuotas išraiskingos spalvos ir raštų riešutmedis + geltona/gelsva + metalas (toks subjektyvus vaizdelis susidarė besiknisant interneto platybėse). Beje, prieš kokį mėnesį Brokantėj buvo nereali Art Deco lempa, tik vienas plafonas sudužęs.
Vidos nuoroda ir Art Nouveau užgriebia, bet su tuo googlu visada taip. Jugendstil yra Art Nouveau.
Art Deco kuisčiau amerikonus, prancūzus ir čekus (baldai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 10 kovo 2015 - 23:07
QUOTE(TuDa @ 2015 03 10, 23:01)

Sveika smile.gif As jau galvojau, kad va TuDa "sugryzo", tai dabar kad pasisakys visais klausimais... O ji stai su klausimu ir dar koookiu keistu mirksiukas.gif
Ka cia sugalvojai, aaa? bigsmile.gif

O del ART DECO va siek tiek info:
http://www.interjera...ere-40i-dalis41

Mano "supaprastinta" nuomone tai kai kiekvienas daiktas yra kaip dekoratyvinis meno kurinys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 10 kovo 2015 - 23:39
QUOTE(mamagabi @ 2015 03 10, 22:41)
Na, tai nera sviestuvai "svieciantys aukstyn", kaip ivardinote smile.gif
Ar rinkciausi 190cm auksti arba palikciau tuos pacius 2m, nes man graziau vos vos auksciau (bet tai nera rimtas rodiklis lotuliukas.gif siuo konkreciu atveju).
As viska megstu isaukstinta, istempta, kuo auksciau, nes vertikalios linijos yra vienas pagrindiniu klasikos bruozu.
Jei jus juos jau turite, tada teks imti kieviena atskirai ir nesiotis po "trioba", pridedant/primatuojant kiekviena individuliai, nes pagal dydi ir forma vienas gali ziuretis graziau budamas auksciau, kitas - siektiek zemiau.
Zodziu, labai individualus momentas smile.gif

Kuo interjere daugiau horizontaliu liniju (pradedant nuo langu iki zidiniu formu), tuo labiau artejama prie moderno - cia siaip sakau...bendrai... rolleyes.gif

Matyt, ne taip busiu issireiskusi, jie nera "svieciantys aukstyn". Teks visus trauktis is deziu ir vaiksciot po trioba, tegul grezia skyles, bendram vaizdui susidaryt.

Aciu Mamagabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2015 03 11, 12:16)
Matyt, ne taip busiu issireiskusi, jie nera "svieciantys aukstyn". Teks visus trauktis is deziu ir vaiksciot po trioba, tegul grezia skyles, bendram vaizdui susidaryt.

Aciu Mamagabi 4u.gif

Tai kad nera labai uz ka mirksiukas.gif

Kai jau turite sviestuvus, ju realus primatavimas yra viena geriausiu iseiciu - didesnese, labiau matomose erdvese rinkites stambesnius puosnesnius israiskingesnius sviestuvus, jie ir kabeti gali vos vos auksciau, o smulkesnese patalpose ar praejimuose bei ten, kur akis "mato maziau" - smulkesnius, paprastesnius, kuklesnius. Taip pat praeinamose vietose jie neturi buti labai atsikise nuo sienos ir kaboti per zemai, kad netrukdytu vaikscioti ir nekeltu nuojautos, jog galima uz ju uzkliuti...Tai yra svarbu, nes tai psichologinis komfortas smile.gif
Atsakyti
MamaGabi, o kodel nusiteikusi pries "dygliuocius"? Siaip klausiu. Mano galva, jie turi privalumu-viszaliai, nemeto lapu, yra grazus. Turi daug zalumo atspalviu. Cia grynai del badymosi?
Atsakyti