QUOTE(Juodai @ 2015 03 05, 00:43)
Nugi smagu girdėt/skaityt, kad Jums taip gerai sekasi pačiai sau viską . Pavydėtini gabumai
Tik išduokit paslaptį, kaip Jūs išsifiltravote tuos pačius pačiausius interjerus/exterjerus ...
Tik išduokit paslaptį, kaip Jūs išsifiltravote tuos pačius pačiausius interjerus/exterjerus ...
Manyciau, kad atsakymas gan banalus - tam reikia tureti "gera skoni", bei "gera aki", kuri sugebetu atskirti "kas yra kas".
Analizavau pirmiausia brangius, prasmatnius, pavadinkim aukstuomenes objektus, kur blogas skonis tiesiog nepriimtinas, tada "leidausi zemyn" prie paprastesniu mirtinguju objektu, domejausi TIK garsiu, pasaulyje pripazintu ir varda turinciu interjeristu darbais, analizavau nemazai rusu darbu su jiems budinga "persudyta/perlenkta prabanga", bet ir ju tarpe yra subtiliau/labiau pasaulietiskai dirbanciu kureju, ziurejau kaip gyvena pasauliniai mados kurejai (gyventi neskoningai jie tiesiog negali), sekiau apie interjerus rasancius blogus su ju jau atrinktais vertingais/gerais objektais, aplankiau Roma, Paryziu, Londona ir Barselona ir vertinau kas man ju architekturoje grazu, taip susirinkau vizija, kuria ir "sugrudau" i savo "City tipe" (miesto tipo) namuka, visiskai nepaisydama labai glaudzios kaimynines architekturos
Esu ir diskutuoju TIK sioje vienoje temoje, nes klasika, elegancija, estetika ir truputis ekstravagancijos man labai prie sirdies
P.S. Kad jau tiek prirasiau, tai kaip atviruka idedu paskutine savo lele, iskeliavusia balerinai: