QUOTE(Liolio @ 2015 02 17, 14:31)
Ir kaip isgauti tamsia medinio stalvirsio spalva? Ikejoj neradau tamsios spalvos, o kaip dar ieskot, kad spalva butu tamsi alyva ir tiktu naudoti virtuves stalvirsiui? Gal zinot koki pavadinima ar parduotuve kur ieskot?
Ir apskritai, ar tiktu mano virtuveje toks derinys - tamsiu plytu ir tamsaus stalvirsio variantas? Dar galvojau apie baltas plyteles ant sienos, bet vyras sake daryk ka nori, tik ne baltas.
Ir apskritai, ar tiktu mano virtuveje toks derinys - tamsiu plytu ir tamsaus stalvirsio variantas? Dar galvojau apie baltas plyteles ant sienos, bet vyras sake daryk ka nori, tik ne baltas.
Apie koki tamsuma eina kalba???
Pas mane tarkim azuolinis stalvirsis ir azuolines grindys... Gal kad stalvirsis dazniau sluostomas, bruzinamas ir tt.. O gal kad du kartus alyvuotas, sala ir vazkuota pora kartu.. Tai jos spalva man nerealiai patinka, nes ji tap istamsejo... Grindys tarkim irgi patamsejusios jau, bet ne tiek kiek stalvirsis... Eisku jei norit visiskai tamsios tai tada lieka beicas, bet nznz nzn... As kol durim atitaikiau norisma spalva tai isbandziau kokias 5 skirtingas bankrs ir dar ju misiniu prisidarius buvau
QUOTE(femme @ 2015 02 17, 14:39)
yra specialus impregnantas, kurio nesimato ir paviršius tampa atsparus drėgmei - draugai savo kaimo turizmo sodyboj dušinėse turi senas plytas, viskas liuks
Pas mus ir vonoj tokia siena.. Ja tiesiog nulakavom tris kartus ir viskas... Vaizdas nepaasikeite, o vanduo nubega kaip nuo zasies...
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 02 17, 15:44)
bet kazin kaip lengva tokias valyt bus? juk pavirsius nera lygus, tai sepeciu bruzint?
nznz ar rizikuociau su tokiom plytom.. Nebet det tokias o ties virykle dar ant virsaus stikla uzdet... Nes tikrai su valymu prasikeiksit