Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Juodai @ 2015 03 04, 11:47)
Kodėl sakot, kad totali nesamonė. Turėtų būti projekte numatyta viskas smile.gif. Juk pati sakot, kad pas nepatyrusią architektę darėtės projektą mirksiukas.gif, tai dar gerai, kad viskas pasisekė... (?)

totali nesamone sakau todel, kad zmogus raso, jog aplinkui tiek daug baisiu namu todel kad zmones aptys tai daro.... macius daug man baisiu namu, kuriuos architektai suprojektave nuo iki ir kartais net zymus ir labia brangus architektai... manau cia tiesiog yra skonio reikalas....
pasiseke viskas, nes patys viska galvojome, deliojomes ir t.t., ji tik dare projekta kad atitiktu viskas normas visokias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 04, 12:02)
Man fasado spalva ipareigoja ir namo stilius (kas savaime siejasi su interjeru), gal net labiausiai. Ir klimatas, ir esanti gamta. O gamta pas mus yra visokia, turime visus keturis metu laikus, kas dar labiau apsunkina pasirinkima. Sunku va taip atsakyti, reikia vertinti kazka konkreciai..

Tai nesuprantu, dėl ko šita diskusija unsure.gif ... Aistukas Jums tą patį vakar norėjo pasakyti biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(vida777 @ 2015 03 03, 17:36)
O man grazu, kai grazus namas matosi, gaila butu statyti nama ir pradanginti ji aplinkoje, nebent koks nevykes statinys butu  smile.gif .

na, kaip tiksliai viską įvardinot lotuliukas.gif tame ir bėda, kad konkrečiu atveju namas nėra gražus, ir, akivaizdu, nesimetriškas verysad.gif Ir viso reikalo neisgelbės net ir stoginė, kai ji bus pastatyta šalia garažo sienos (na, tik tas mažas kvadratinis langelis tada turbūt ne taip į akis kris).
Iš kitos pusės, pas vokiečius didžioji dalis namų yra balti, ir tikrai ne visi yra gražūs. Bet kad jie po vieną paprastai nestovi, net ir kaimuose jie dažniausiai sugrūsti vienas šalia kito, ir tada ne taip labai ir krenta į akis pavienio namo projekto trūkumai.

Gaila, neturiu dabar laiko ne tik atsakyti į visus komentarus, bet ir jų visų perskaityti. Bet vakare prisėdus dar grįšiu prie jų. Bet Va Vidos komentaras nusako visas namo bėdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2015 03 04, 12:11)
totali nesamone sakau todel, kad zmogus raso, jog aplinkui tiek daug baisiu namu todel kad zmones aptys tai daro.... macius daug man baisiu namu, kuriuos architektai suprojektave nuo iki ir kartais net zymus ir labia brangus architektai... manau cia tiesiog yra skonio reikalas....

O man atrodo, kad tie "brangūs" architektai tiesiog pataikavo turtingų užsakovų skoniui, nebūtinai išlavintam lotuliukas.gif.
Tačiau, neatmeskim galimybės, kad dauguma namų žmonės spalvina pagal save, nors ir būna projekte numatyta spalva mirksiukas.gif

QUOTE(Pupukas24 @ 2015 03 04, 12:11)
pasiseke viskas, nes patys viska galvojome, deliojomes ir t.t.,

Puiku tuomet thumbup.gif .
Atsakyti
man atrodo čia tema neišsemiama, nes variantų begalės - skiriasi ir namai, ir savininkų galimybės, todėl universalaus sprendimo negali būti.

Tik man asmeniškai geriau kuklesnis namukas ir graži vieta, nei iš pieno plaukusi pilaitė soduose doh.gif

Kur po to sėdi prabangioje terasoje ir kvėpuoji dūmais iš kaimyno bakūžės kamino, kuris padangom šildosi doh.gif

o kukliam namukui gražioje vietoje tinka natūralios apdailos medžiagos (medis, klinkeris) ir kuklios žemiškos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 04 kovo 2015 - 11:46
QUOTE(Juodai @ 2015 03 04, 12:13)
Tai nesuprantu, dėl ko šita diskusija unsure.gif ... Aistukas Jums tą patį vakar norėjo pasakyti  biggrin.gif

Bet esminis dalykas Aistuko pasakyme, kad derinimas prie aplinkos yra namo 'slepimas'. As derinima suprantu kitaip, man darni visuma nera namas, kuris gink D neuzgozia gamtos. O jei dar ta gamta niuri, tai man namas kaip tik papuos... Ir tikrai nebutinai tik rumai. Bet cia nesneku apie belekoki ekscentriska statini.. Tikrai cia diskusija beprasme, nes daug kintamuju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 kovo 2015 - 11:47
oho kokia diskusija biggrin.gif

mes turim namą gan gražioj aplinkoj.. nesu tos nuomonės , kad gražios aplinkoj namą reik slėpt.. jei namas gražus ir dar gražioj aplinkoj tai kaip kodėl gi ne? gražus daiktas gražaus niekada neužgoš smile.gif vienok mes namą derinom prie vietovės architektūros.. Mūsų kraštas buvęs vokiečių, daug čia išlikusių klinkerio namų, su baltais langais smile.gif dar turėdama tik sklypą jau žinojau kad tik tokio namo norėsiu smile.gif

o dėl architektų.. manau kiekvienas namo projektas yra tiek projektuotojo tiek užsakovo bendras kūrinys. todėl neįsivaizduoju jei man archotektas viską būtų suprojektavęs be mano vizijos ir norų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 03 03, 17:36)
kitaip tariant, susilieja su aplinka  rolleyes.gif .
O man grazu, kai grazus namas matosi, gaila butu statyti nama ir pradanginti ji aplinkoje, nebent koks nevykes statinys butu  smile.gif .

QUOTE(aistukas @ 2015 03 03, 18:54)
Ne pradanginti, o daryti taip, kad jis deretu toje aplinkoje, ne konkuruodamas su ja, o tapdamas jos dalimi.  smile.gif

...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 04, 12:45)
Bet esminis dalykas Aistuko pasakyme, kad derinimas prie aplinkos yra namo 'slepimas'.

Jūs eilinį kartą kažką maišote smile.gif. Net nepatingėjau parankioti citatų biggrin.gif . Būtent Aistukas nori pasakyti, kad derinimas tai nėra namo slėpimas 4u.gif .
Atsakyti
Aciu, Juodai, drinks_cheers.gif Cia vida777 pirmoji iskraipe mano zodzius, juos perfrazuodama savaip. Tuomet negalejau susilaikyti, nes to neturejau minty. Visa laika kalbejau apie DERME.

Atsakyti
As zodi dominavimas priespastaciau slepimui.

Jei derme - ok, nusiraminsiu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 03 04, 13:32)
Aciu, Juodai,  drinks_cheers.gif Cia vida777 pirmoji iskraipe mano zodzius, juos perfrazuodama savaip. Tuomet negalejau susilaikyti, nes to neturejau minty. Visa laika kalbejau apie DERME.

o del baltas namas negali dereti prie egliu ar medziu ar net lauko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2015 03 04, 14:46)
o del baltas namas negali dereti prie egliu ar medziu ar net lauko? biggrin.gif

Ir kasdieninio pilko musu dangaus.
Atsakyti