Cia jau zodziu zaismas - dera, pasleptas, kontrastuoja.. Visuma sukurti galima net ir ryskiom spalvom.. Yra grazu, arba negrazu, o ar pastele, ar ryskuma - skonio reikalas.
Aisku, ryskumai tinka prie ryskios gamtos (ne ten as gimiau, oj ne ten )
Grazu- negrazu, patinka-nepatinka, zinoma, skonio reikalas, bet kad sviesus namo fasadas kontrastuos su gamtos zaluma, tai jau faktas. Man graziau, jei to kontrasto nera. Nebent tas namas tikrai butu kazkas labai architekturiskai vertinga. Tai va taip.
Cia bendraja prasme. Atskirais atvejais gali buti ir kitaip.
QUOTE(aistukas @ 2015 03 03, 20:27)
Nebent tas namas tikrai butu kazkas labai architekturiskai vertinga.
Bet cia tik jusu nuomone, aisku
Tolimesniems ir tikslesniems pamastymams
Remtis pavyzdziais su langu apvadais (tiek baltais, tiek tamsesniais), kurie yra daug maz klasikiniu namu fasaduose bei aplink klasikinius langus, nera labai teisinga, nes esamas statinys nera visai toks ir taip tikrai neatrodys. Geriau orientuotis i esama LT architektura bei "gyvus" pavyzdzius kaiminysteje
Ko tikrai nesirinkciau, tai gelsvos fasado spalvos, remiantis trinkeliu spalva
Pvz.: ar langu apvadai cia turi/-etu dideles reiksmes, kai fasadai ir langai tokie:
O cia jau kitas reikalas:
Reikia ziureti kas tinka esamam namui su esamais jo langu/duru/vartu dydziais bei vietomis/dislokacija fasaduose, o ne siaip tiesiog noreti "nupiesti" apvadus
Remtis pavyzdziais su langu apvadais (tiek baltais, tiek tamsesniais), kurie yra daug maz klasikiniu namu fasaduose bei aplink klasikinius langus, nera labai teisinga, nes esamas statinys nera visai toks ir taip tikrai neatrodys. Geriau orientuotis i esama LT architektura bei "gyvus" pavyzdzius kaiminysteje
Pvz.: ar langu apvadai cia turi/-etu dideles reiksmes, kai fasadai ir langai tokie:
O cia jau kitas reikalas:
Reikia ziureti kas tinka esamam namui su esamais jo langu/duru/vartu dydziais bei vietomis/dislokacija fasaduose, o ne siaip tiesiog noreti "nupiesti" apvadus
QUOTE(mamagabi @ 2015 03 03, 18:52)
Va va. Bet kas, tik ne gelsvas fasadas
O siaip, nors ir nesu baltu namu gerbeja, bet prie rudo stogo ir rudu langu man balta grazu
QUOTE(aistukas @ 2015 03 03, 20:27)
Grazu- negrazu, patinka-nepatinka, zinoma, skonio reikalas, bet kad sviesus namo fasadas kontrastuos su gamtos zaluma, tai jau faktas. Man graziau, jei to kontrasto nera. Nebent tas namas tikrai butu kazkas labai architekturiskai vertinga. Tai va taip.
nepritarsiu. Man cia "noras neisiskirti is minios, is gamtos ir t.t." ir tas pilkumas .
QUOTE(Iriska @ 2015 03 03, 21:10)
nepritarsiu. Man cia "noras neisiskirti is minios, is gamtos ir t.t." ir tas pilkumas .
O man, noras, kad zmogaus statinys deretu prie aplinkos, o ne kaip sviesi spalvine deme bandytu dominuoti. Tamsus, tai nereiskia blankus.
Ir be abejo, kad tai tik mano nuomone, kaip ir viena is daugelio.
QUOTE(aistukas @ 2015 03 03, 22:39)
O man, noras, kad zmogaus statinys deretu prie aplinkos, o ne kaip sviesi spalvine deme bandytu dominuoti. Tamsus, tai nereiskia blankus.
Bet gamtoj tikrai irgi ne viskas dera, ty bats, vidury dykumos kokia palme palinkus Gamta laaabai ivariapusiska O namas yra namas, jis jau 'svetimkunis'. Arba rinkimes tokius
Taip, jis svetimkunis, tad kam tai dar labiau pabrezti. O ideti pavyzdukai spalviskai labai super.
Kaip suprantu, cia daug kas turi sviesius namus, tai nebenervinsiu. Bet kas dar tik renkasi apdaila, gal atkreips demesi ir i si pasirinkimo aspekta- mastyti ir apie namo vaizda aplinkoje.
Kaip suprantu, cia daug kas turi sviesius namus, tai nebenervinsiu. Bet kas dar tik renkasi apdaila, gal atkreips demesi ir i si pasirinkimo aspekta- mastyti ir apie namo vaizda aplinkoje.
Balta deme
Man tai jie klasika, kaip ir balti dvarai, rumai
Papildyta:
Nu ot prikibau Bet tai musuose kadaise ir sniego budavo, tai ta balta mums irgi i tema
Man tai jie klasika, kaip ir balti dvarai, rumai
Papildyta:
Nu ot prikibau Bet tai musuose kadaise ir sniego budavo, tai ta balta mums irgi i tema
Bet ziurekit, Zalia ruta, pirmoj jusu nuotraukoj gamta velgi draugauja su namu-baltas fasadas susisaukia su baltais medziu ziedais.
Rumai tai kitas reiklas, sakiau, kad isskirtines architekturos statini gal ir verta pabrezti, isryskinti.
Ai, einam miegot.
Rumai tai kitas reiklas, sakiau, kad isskirtines architekturos statini gal ir verta pabrezti, isryskinti.
Ai, einam miegot.