Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Cia jau zodziu zaismas - dera, pasleptas, kontrastuoja.. Visuma sukurti galima net ir ryskiom spalvom.. Yra grazu, arba negrazu, o ar pastele, ar ryskuma - skonio reikalas.

user posted image

Aisku, ryskumai tinka prie ryskios gamtos (ne ten as gimiau, oj ne ten biggrin.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 kovo 2015 - 18:10
Grazu- negrazu, patinka-nepatinka, zinoma, skonio reikalas, bet kad sviesus namo fasadas kontrastuos su gamtos zaluma, tai jau faktas. Man graziau, jei to kontrasto nera. Nebent tas namas tikrai butu kazkas labai architekturiskai vertinga. Tai va taip. mirksiukas.gif

Cia bendraja prasme. Atskirais atvejais gali buti ir kitaip.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 03 03, 20:27)
Nebent tas namas tikrai butu kazkas labai architekturiskai vertinga.

Bet cia tik jusu nuomone, aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Tolimesniems ir tikslesniems pamastymams mirksiukas.gif

user posted image

Remtis pavyzdziais su langu apvadais (tiek baltais, tiek tamsesniais), kurie yra daug maz klasikiniu namu fasaduose bei aplink klasikinius langus, nera labai teisinga, nes esamas statinys nera visai toks ir taip tikrai neatrodys. Geriau orientuotis i esama LT architektura bei "gyvus" pavyzdzius kaiminysteje smile.gif

Ko tikrai nesirinkciau, tai gelsvos fasado spalvos, remiantis trinkeliu spalva schmoll.gif

Pvz.: ar langu apvadai cia turi/-etu dideles reiksmes, kai fasadai ir langai tokie:
user posted image

O cia jau kitas reikalas:
user posted image

Reikia ziureti kas tinka esamam namui su esamais jo langu/duru/vartu dydziais bei vietomis/dislokacija fasaduose, o ne siaip tiesiog noreti "nupiesti" apvadus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 03 kovo 2015 - 20:19
QUOTE(mamagabi @ 2015 03 03, 18:52)
Ko tikrai nesirinkciau, tai gelsvos fasado spalvos, remiantis trinkeliu spalva schmoll.gif

Va va. Bet kas, tik ne gelsvas fasadas drinks_cheers.gif

O siaip, nors ir nesu baltu namu gerbeja, bet prie rudo stogo ir rudu langu man balta grazu
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 03 03, 20:27)
Grazu- negrazu, patinka-nepatinka, zinoma, skonio reikalas, bet kad sviesus namo fasadas kontrastuos su gamtos zaluma, tai jau faktas. Man graziau, jei to kontrasto nera. Nebent tas namas tikrai butu kazkas labai architekturiskai vertinga. Tai va taip. mirksiukas.gif

Cia bendraja prasme. Atskirais atvejais gali buti ir kitaip.

nepritarsiu. Man cia "noras neisiskirti is minios, is gamtos ir t.t." ir tas pilkumas schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 03 03, 21:10)
nepritarsiu. Man cia "noras neisiskirti is minios, is gamtos ir t.t." ir tas pilkumas schmoll.gif .

O man, noras, kad zmogaus statinys deretu prie aplinkos, o ne kaip sviesi spalvine deme bandytu dominuoti. Tamsus, tai nereiskia blankus.
Ir be abejo, kad tai tik mano nuomone, kaip ir viena is daugelio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 03 03, 22:39)
O man, noras, kad zmogaus statinys deretu prie aplinkos, o ne kaip sviesi spalvine deme bandytu dominuoti.  Tamsus, tai nereiskia blankus.
Ir be abejo, kad tai tik mano nuomone, kaip ir viena is daugelio. mirksiukas.gif

Bet gamtoj tikrai irgi ne viskas dera, ty bats, vidury dykumos kokia palme palinkus lotuliukas.gif Gamta laaabai ivariapusiska ax.gif O namas yra namas, jis jau 'svetimkunis'. Arba rinkimes tokius bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti

user posted image
[/quote]

Labas vakaras,
Gal galit parasyti koks jusu lango aukstis?
Atsakyti
Taip, jis svetimkunis, tad kam tai dar labiau pabrezti. O ideti pavyzdukai spalviskai labai super. drinks_cheers.gif
Kaip suprantu, cia daug kas turi sviesius namus, tai nebenervinsiu. biggrin.gif Bet kas dar tik renkasi apdaila, gal atkreips demesi ir i si pasirinkimo aspekta- mastyti ir apie namo vaizda aplinkoje.
Atsakyti
Balta deme ax.gif

user posted image

user posted image

Man tai jie klasika, kaip ir balti dvarai, rumai unsure.gif
Papildyta:
Nu ot prikibau doh.gif blush2.gif Bet tai musuose kadaise ir sniego budavo, tai ta balta mums irgi i tema tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 kovo 2015 - 22:38
Bet ziurekit, Zalia ruta, pirmoj jusu nuotraukoj gamta velgi draugauja su namu-baltas fasadas susisaukia su baltais medziu ziedais.
Rumai tai kitas reiklas, sakiau, kad isskirtines architekturos statini gal ir verta pabrezti, isryskinti.

Ai, einam miegot. biggrin.gif
Atsakyti