Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Va čia matosi tas šviesus balkis, miegamajame dar toks pat, tiksliau čia ne balkis, čia apsiūtas balkis, tai kuo toliau, tuo labiau man nebepatinka biggrin.gif galvoju dažyti tamsiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 27, 12:47)
dar labai svarbu, kokiam aukštyje tie balkiai - ar aktualu nenužeminti lubų, ar kaip tik - norisi pažeminti.

Lubinis balkis >4m, gartraukį laikantis - žemiau, ~2,6m apačia. Lubų "nužeminimas" nebaisus...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 27, 11:47)
dar labai svarbu, kokiam aukštyje tie balkiai - ar aktualu nenužeminti lubų, ar kaip tik - norisi pažeminti.
mūsų balkiai 7 metrų aukštyje, antrame aukšte tie patys balkiai apie 3 metrų aukštyje.

Jūsų atveju ir balkiai kitokie, nes stogo konstrukcija V formos, tokius tik tamsiai dažyčiau, turiu tokius kaimo sodyboj antram aukšte, tai beveik juodi biggrin.gif gražu ax.gif
O kai balkis palei lubas visai kitaip atrodo ir jo spalvos ir jo suteikiamas sunkumas kambariui.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 27, 12:47)
mūsų balkiai 7 metrų aukštyje, antrame aukšte tie patys balkiai apie 3 metrų aukštyje.

http://i95.photobuck...zps24c4db80.jpg

tai galiu pasakyt, jei svetainėje jie būtų 3 metrai virš galvos, tai tikrai būtų ir per tamsūs ir per stambūs.
http://i95.photobuck...zps74207e7f.jpg

Jūsų atveju labai gerai jie žiūrisi
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 27, 12:49)
Va čia matosi tas šviesus balkis, miegamajame dar toks pat, tiksliau čia ne balkis, čia apsiūtas balkis, tai kuo toliau, tuo labiau man nebepatinka biggrin.gif galvoju dažyti tamsiau  g.gif

tamsiau nebūtinai tamsiai wink.gif aš ir kiek tamsinčiau bet ne tamsiai o rusvai gelsvos spalvos ale į ryžumą daryčiau.. net nežinau kaip pavadint tokią spalvą smile.gif tokius pat aš ir juodai siūlyčiau smile.gif .. kai balkis nėra natūralus o kaip lakuotas , ar alyvuotas.. sunku papasakot smile.gif
nubegau pafotkint pas save smile.gif kokybė aišku telefoninė, bet gal esmė matytis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 27 vasario 2015 - 12:06
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 27, 12:59)
tokius pat aš ir juodai siūlyčiau  smile.gif .. kai balkis nėra natūralus o kaip lakuotas , ar alyvuotas.. sunku papasakot smile.gif

Tai tokios spalvos ir yra dabar pas mane smile.gif . Natūralūs ir jau pradėję ryžėti truputį. Man nepatinka (pas mane) schmoll.gif . Matot, pas mane bendram vaizde jie šviesūs atrodo, o Jūsų nuotraukoj jau kaip ir tamsesni biggrin.gif , nes sienos pas Jus šviesesnės, spėju ir grindys taip pat?
Ir prie ko jie dera Jūsų atveju? Prie kitų baldų? Prie grindų?
Atsakyti
Cererakennel,

jusu atveju as ramiai laukciau pilnos virtuves 'pabaigos ir tik tada galvociau kazka apie lango uzdengima.

Kadangi yra margos plyteles, tai gerokai keicia visa reikala. Reikia pilno vaizdo, kad butu galima spresti.

Vis tik AS linkusi manyti apie jokias g.gif O langa galima gi ir taip dengt biggrin.gif

user posted image

O cia man visai grazu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 27, 13:13)
Tai tokios spalvos ir yra dabar pas mane  smile.gif . Natūralūs ir jau pradėję ryžėti truputį. Man nepatinka (pas mane) schmoll.gif . Matot, pas mane bendram vaizde jie šviesūs atrodo, o Jūsų nuotraukoj jau kaip ir tamsesni  biggrin.gif , nes sienos pas Jus šviesesnės, spėju ir grindys taip pat?
Ir prie ko jie dera Jūsų atveju? Prie kitų baldų? Prie grindų?

esmė ir yra tame kad realiai ne prie ko jie nederinti smile.gif bet vaizdo negadina smile.gif būtų šviesesni irgi negadintų manau.. bet tamsios spalvos daiktas viršuje ypač šviesioj erdvėj itin vizualiai traukia akį.. kai kabinti lempą tamsios spalvos , smagu kai ji traukia akį, dažnai toks tikslas ir yra tą razinką kažkokią pakabint.. bet kai erdvėje , kuri vizualiai krenta į akių lauką, atsiranda toks tamsus daikats kaip balkiai.. mano akimis tai rizika, kad balkis tą aplinką vizualiai labiau terš nei puoš.. Va pas Femme balkiai aukštai ir į tą zoną akių nepapuola. bet jei labai noris Jums tų balkių nesukit sau galvos ir darykit smile.gif gi akivaizdu kad apsisprendėt wink.gif o gal išties bus super smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 27, 13:14)
Cererakennel,

jusu atveju as ramiai laukciau pilnos virtuves 'pabaigos ir tik tada galvociau kazka apie lango uzdengima.

Kadangi yra margos plyteles, tai gerokai keicia visa reikala. Reikia pilno vaizdo, kad butu galima spresti.

Vis tik AS linkusi manyti apie jokias g.gif O langa galima gi ir taip dengt biggrin.gif

user posted image

O cia man visai grazu

user posted image

aš ir nenoriu niekuo dengt .. bet va sėdint prie salos dieną saulė gali akis žibint unsure.gif ... o tos keptuvės tai super thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 27, 13:24)
bet jei labai noris Jums tų balkių nesukit sau galvos ir darykit smile.gif gi akivaizdu kad apsisprendėt wink.gif o gal išties bus super smile.gif

Kaip nesukt... kol alyva nenupirkta tai ir nieks nenuspręsta galutinai unsure.gif .
Suprantu, į šviesų interjerą įmesti tamsų vieną balkį būtų nekas. Sakykim, jei mano virtuvė būtų balta, sienos šviesesnės, tada net nekiltų man tokios mintys apie tamsius balkius. Bet dabar, kai tos tamsios užtenka, ir dar planuoju įvesti kitur, noriu tikėti, kad neapsunkins jie vaizdo.
Ok, turbūt reiks lipdyt popierius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 27, 12:34)
Suprantu, į šviesų interjerą įmesti tamsų vieną balkį būtų nekas.

O kodėl g.gif man net labai kas biggrin.gif
user posted image
user posted image

Ir va čia man taip tamsių norisi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 27, 13:47)
O kodėl  g.gif man net labai kas  biggrin.gif

Nu čia ne vienas tamsus balkis - ir šone atramos medinės tamsios, ir foteliukas tamsus, net terbikė prie lovos tamsiai ruda. thumbup.gif žiūrisi drinks_cheers.gif . Žiūrėkit, net ir neaukštos lubos netrukdo, matyt dėl to, kad balkiai palei pat lubas smile.gif .

O vat čia irgi nekaip atrodo man... taip jau atsargu, kad net nuobodu unsure.gif
Atsakyti

user posted image

O man čia norisi baltų biggrin.gif tamsūs super ryškiai suliniuotų lubas schmoll.gif kažin, ar būtų gražu g.gif
Atsakyti
As ne jokia eksperte, gali vertinti tik grazu/negrazu smile.gif ziurisi ar nesiziuri 4u.gif
Tai man tas tamsus baliks pas Juodai ziurisi smile.gif pasiziurejus i ta vizualizacija, galvojau kad ten taip jau ir pasidaret smile.gif o i valgomaji manau visada galima inest tos tamsesnes spalvos, koks paveikslo remas ar panasiai, o virtuvej tai dera su gartraukiu.
As tai alyvyociau ir nesukciau galvos biggrin.gif
Atsakyti