Va čia matosi tas šviesus balkis, miegamajame dar toks pat, tiksliau čia ne balkis, čia apsiūtas balkis, tai kuo toliau, tuo labiau man nebepatinka galvoju dažyti tamsiau
QUOTE(femme @ 2015 02 27, 12:47)
dar labai svarbu, kokiam aukštyje tie balkiai - ar aktualu nenužeminti lubų, ar kaip tik - norisi pažeminti.
Lubinis balkis >4m, gartraukį laikantis - žemiau, ~2,6m apačia. Lubų "nužeminimas" nebaisus...
QUOTE(femme @ 2015 02 27, 11:47)
dar labai svarbu, kokiam aukštyje tie balkiai - ar aktualu nenužeminti lubų, ar kaip tik - norisi pažeminti.
mūsų balkiai 7 metrų aukštyje, antrame aukšte tie patys balkiai apie 3 metrų aukštyje.
mūsų balkiai 7 metrų aukštyje, antrame aukšte tie patys balkiai apie 3 metrų aukštyje.
Jūsų atveju ir balkiai kitokie, nes stogo konstrukcija V formos, tokius tik tamsiai dažyčiau, turiu tokius kaimo sodyboj antram aukšte, tai beveik juodi gražu
O kai balkis palei lubas visai kitaip atrodo ir jo spalvos ir jo suteikiamas sunkumas kambariui.
QUOTE(femme @ 2015 02 27, 12:47)
http://i95.photobuck...zps24c4db80.jpg
tai galiu pasakyt, jei svetainėje jie būtų 3 metrai virš galvos, tai tikrai būtų ir per tamsūs ir per stambūs.
http://i95.photobuck...zps74207e7f.jpg
http://i95.photobuck...zps24c4db80.jpg
tai galiu pasakyt, jei svetainėje jie būtų 3 metrai virš galvos, tai tikrai būtų ir per tamsūs ir per stambūs.
http://i95.photobuck...zps74207e7f.jpg
Jūsų atveju labai gerai jie žiūrisi
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 27, 12:49)
Va čia matosi tas šviesus balkis, miegamajame dar toks pat, tiksliau čia ne balkis, čia apsiūtas balkis, tai kuo toliau, tuo labiau man nebepatinka galvoju dažyti tamsiau
tamsiau nebūtinai tamsiai aš ir kiek tamsinčiau bet ne tamsiai o rusvai gelsvos spalvos ale į ryžumą daryčiau.. net nežinau kaip pavadint tokią spalvą tokius pat aš ir juodai siūlyčiau .. kai balkis nėra natūralus o kaip lakuotas , ar alyvuotas.. sunku papasakot
nubegau pafotkint pas save kokybė aišku telefoninė, bet gal esmė matytis
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 27, 12:59)
tokius pat aš ir juodai siūlyčiau .. kai balkis nėra natūralus o kaip lakuotas , ar alyvuotas.. sunku papasakot
Tai tokios spalvos ir yra dabar pas mane . Natūralūs ir jau pradėję ryžėti truputį. Man nepatinka (pas mane) . Matot, pas mane bendram vaizde jie šviesūs atrodo, o Jūsų nuotraukoj jau kaip ir tamsesni , nes sienos pas Jus šviesesnės, spėju ir grindys taip pat?
Ir prie ko jie dera Jūsų atveju? Prie kitų baldų? Prie grindų?
Cererakennel,
jusu atveju as ramiai laukciau pilnos virtuves 'pabaigos ir tik tada galvociau kazka apie lango uzdengima.
Kadangi yra margos plyteles, tai gerokai keicia visa reikala. Reikia pilno vaizdo, kad butu galima spresti.
Vis tik AS linkusi manyti apie jokias O langa galima gi ir taip dengt
O cia man visai grazu
jusu atveju as ramiai laukciau pilnos virtuves 'pabaigos ir tik tada galvociau kazka apie lango uzdengima.
Kadangi yra margos plyteles, tai gerokai keicia visa reikala. Reikia pilno vaizdo, kad butu galima spresti.
O cia man visai grazu
QUOTE(Juodai @ 2015 02 27, 13:13)
Tai tokios spalvos ir yra dabar pas mane . Natūralūs ir jau pradėję ryžėti truputį. Man nepatinka (pas mane) . Matot, pas mane bendram vaizde jie šviesūs atrodo, o Jūsų nuotraukoj jau kaip ir tamsesni , nes sienos pas Jus šviesesnės, spėju ir grindys taip pat?
esmė ir yra tame kad realiai ne prie ko jie nederinti bet vaizdo negadina būtų šviesesni irgi negadintų manau.. bet tamsios spalvos daiktas viršuje ypač šviesioj erdvėj itin vizualiai traukia akį.. kai kabinti lempą tamsios spalvos , smagu kai ji traukia akį, dažnai toks tikslas ir yra tą razinką kažkokią pakabint.. bet kai erdvėje , kuri vizualiai krenta į akių lauką, atsiranda toks tamsus daikats kaip balkiai.. mano akimis tai rizika, kad balkis tą aplinką vizualiai labiau terš nei puoš.. Va pas Femme balkiai aukštai ir į tą zoną akių nepapuola. bet jei labai noris Jums tų balkių nesukit sau galvos ir darykit gi akivaizdu kad apsisprendėt o gal išties bus super
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 27, 13:14)
Cererakennel,
O cia man visai grazu
O cia man visai grazu
aš ir nenoriu niekuo dengt .. bet va sėdint prie salos dieną saulė gali akis žibint ... o tos keptuvės tai super ...
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 27, 13:24)
bet jei labai noris Jums tų balkių nesukit sau galvos ir darykit gi akivaizdu kad apsisprendėt o gal išties bus super
Kaip nesukt... kol alyva nenupirkta tai ir nieks nenuspręsta galutinai .
Suprantu, į šviesų interjerą įmesti tamsų vieną balkį būtų nekas. Sakykim, jei mano virtuvė būtų balta, sienos šviesesnės, tada net nekiltų man tokios mintys apie tamsius balkius. Bet dabar, kai tos tamsios užtenka, ir dar planuoju įvesti kitur, noriu tikėti, kad neapsunkins jie vaizdo.
Ok, turbūt reiks lipdyt popierius
QUOTE(Juodai @ 2015 02 27, 12:34)
Suprantu, į šviesų interjerą įmesti tamsų vieną balkį būtų nekas.
O kodėl man net labai kas
Ir va čia man taip tamsių norisi
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 27, 13:47)
O kodėl man net labai kas
Nu čia ne vienas tamsus balkis - ir šone atramos medinės tamsios, ir foteliukas tamsus, net terbikė prie lovos tamsiai ruda. žiūrisi . Žiūrėkit, net ir neaukštos lubos netrukdo, matyt dėl to, kad balkiai palei pat lubas .
Ir va čia man taip tamsių norisi
O vat čia irgi nekaip atrodo man... taip jau atsargu, kad net nuobodu
O man čia norisi baltų tamsūs super ryškiai suliniuotų lubas kažin, ar būtų gražu
As ne jokia eksperte, gali vertinti tik grazu/negrazu ziurisi ar nesiziuri
Tai man tas tamsus baliks pas Juodai ziurisi pasiziurejus i ta vizualizacija, galvojau kad ten taip jau ir pasidaret o i valgomaji manau visada galima inest tos tamsesnes spalvos, koks paveikslo remas ar panasiai, o virtuvej tai dera su gartraukiu.
As tai alyvyociau ir nesukciau galvos
Tai man tas tamsus baliks pas Juodai ziurisi pasiziurejus i ta vizualizacija, galvojau kad ten taip jau ir pasidaret o i valgomaji manau visada galima inest tos tamsesnes spalvos, koks paveikslo remas ar panasiai, o virtuvej tai dera su gartraukiu.
As tai alyvyociau ir nesukciau galvos