QUOTE(vida777 @ 2015 02 27, 11:42)
Jei planuojat dideli tamsu sviestuva, jis graziai susisauks su virtuves zona, bet tas balkis - ar tikrai reikalinga dar viena tamsi linija lubose? Kaip jis ziuresis is kitu erdviu?
Kaip rudas balkis
...
. Tos kitos erdvės - tai prieškambaris prie drabužinės, koridorius. Iš jų matosi didelė dalis gartraukio konstrukcijos, sala, tad tas balkis tarsi visai įsipaišytų savo tokia pačia spalva
... Keisčiau atrodytų, jei jis būtų kitos spalvos, ar išvis blogai - baltas
.
Žvelgiant toliau į valgomąjį/svetainę tas lubinis balkis išties kiek vienišas... Buvo mintis, gal prilipdyti butaforinių balkių (nes tikrų ) - dar vieną lygiagrečiai ir tarp jų kelis skersinius
, bet manau, kad tuomet labai matytųsi skirtumas - kur tikrasis, kur netikri
... juokingai atrodytų, tiesa
? Todėl, kad jam nebūtų liūdna, sugalvojau tokią draugiją - tiesiai prieš lubinį balkį yra aukšta tuščia siena, prie kurios galvoju gamintis lentyną, kurios statiniai būtų tokie pat tamsūs balkiai, arba bent jau kažkas panašaus, o lentynos... nežinau, gal baltos
... Reiks dar paieškoti dėl to minčių ar pasipiešti vizulką, nes kitaip labai daug kartono/polistiorolo reikėtų...
QUOTE(vida777 @ 2015 02 27, 11:42)
juodai, tu buvai mano gyvenimo issigelbejimas
. Kai parodziau MB tavo foto su tom popierinem liustrom, jis suprato: "moterim to reikia, vadinasi ateity viska pirmiausia statysim is kartono arba putu polistirolo..."
.
Tai kad ne moterims... bent jau mano atveju
.... aš vyrui norėjau įrodyti, kad anie mums tinka. Ir pavyko
.
Čia galima visą verslą užsukti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 27, 11:58)
Juodai, aš nebijaučiau taip stipriai tų tamsių balkių, gal dėl to, kad pati turiu tokius natūralios švietios medžio spalvos ir ta spalva mane nervina konkrečiai
supratau, kad man balkis yra balkiu tik tuomet, kai jis senos medienos spalvos, kai toks "pagyvenęs", pilkas, todėl jūsų atveju dažyčiau tamsiai, pvz. 3 spalva, kuri panašiausia į gartraukio apvado spalvą
Stipriai nebijau
, bet ačiū už padrąsinimą