QUOTE(Juodai @ 2015 02 20, 09:30)
ir nupirkom dukrai
šitą. Tiesa, vienas stalčiukas kiek per daug trenkiasi uždarant, bet gal galima pareguliuoti
.
mes i dukros kambari nupirkom sios serijos toki pat rasoma stala + dar ant jo dedasi.tokios lentyneles...taip pat jusu mineta komoda ir spinta.
Kadangi spinta ir komoda naudojasi ir penkiametis brolis tai baldams tenka atlaikyti "kruvi"
pakolkas vienintelis minusas-rasomojo stalo stalvirsis issiduobe...gal nuo parkeriu ar kokiu smugiu bet virsus tai jau pakankamai duobetas....naudojames baldais jau apie 3.5 m.
siaip jie man grazus ir kainos bei kokybes santykis normalus bet pirkom ir pirkciau tik i vaiku kambari ir tik mergaitems ar vyresniems nes is esmes tai tas "medis"plonas.....gerai uzvirstum ir sulauzytum....maziukams vaikams netinka.....manau....
Papildyta:QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 23, 12:34)
man komodą paskaičiavo 1750 eur.. kaip tik Alante buvau, jie kaip tik ekspozicijon buvo atsivežę visai simpatiška medžio masyvo komodą už 1800 lt! varysiu pas juos jaučiu
virtuvę gražią padarė, mažu ir dėl kitų baldų sutarsim..
sveiki
jus berods is Klaipedos...pasiskaitineju vis si skyreli.kaip tas Alantas?mes paieskose kas pagamintu virtuvini....senaji bute dare ex Dalios baldai
buvom l.patenkinti...