QUOTE(Juodai @ 2015 02 20, 08:30)
Ania?
... O man nepasirodė ji tokia prasta, kaip rašot
... Kaip tik visai dailiai pasirodė ta kolekcija gyvai pamačius. Iš pradžių buvau nusižiūrėjus tokį
stalą, tačiau kai pačiupinėjau, sakiau nea
... ir nupirkom dukrai
šitą. Tiesa, vienas stalčiukas kiek per daug trenkiasi uždarant, bet gal galima pareguliuoti
. Dar buvau
tokį išsirinkus, ale kad jo nėra .
kadangi komoda ne koks techninis mechanizmas, tai kas ten per daug gali sugesti ar suluzti, tokiam baldui svarbiausia apdaila, stabilumas, stalciu darinejimasis..., o jos apdaila tikrai ne auksciausios klases.
O del rasomojo stalo, kodel pirmajam pasaket "ne", ziurisi tai jis dailiau uz antraji (nesu ciupinejusi ju nei vieno). Kai i vaiku kambari, pakenciamas ir antrasis, bet is sitos serijos baldu man nera nei vieno padoriai atrodancio (knugu spintos, tv spintos, komodos ir t.t.)
. Del skonio, kaip sako nesigincijama, be to, ne visu zmoniu vienodi reikalavimai kokybei bei isvaizdai.
Dar Ikea aptikome toki dalyka, kad komodu stalciai yra zymiai trumpesni nei pacios komodos gylis. Ka tai sako, ogi, kad jie paprasciausiai neatlaikytu didesnio svorio. Pamatem mes ta triuka vienoje komodoje, ant kurios nebuvo stalvirsio, tada specialiai apziurejom kitas, esancias ekspozicijoje, ir tik vienoje kitoje radom pilno gylio stalcius.
Del Ikea baldu kokybes, jau esu rasiusi, kad ta pati Pax serijos rubu spinta, pirkta desimtmeciu anksciau (pagaminta Prancuzijoje), nepalyyyyyginamai geresnes kokybes uz veliau pirktaja
.