QUOTE(Dilukai @ 2015 02 25, 18:03)
nu žiūriu šitie vyrai na tokie akivaizdžiai šalti, šaltos odos labai, maniškis panašus, bet nėra akivaizdžiai šaltas, jis iš pirmo žvilgsnio neutralus toks. Tokio šaltumo gal viduržiemį prie -15 pusvalandį palaikytas gal ir pasidarytų nes natūraliai pamėltų
Žalio neturi nieko, reiks kada atvilkt pasimatuot, bet iš šitų žalių neatskirčiau kuri kurios žiemos, kaip ir su mėlynom - neakivaizdu.
Toji Lolita skaisti tokia iškart, o vyrų gi ir taip oda tamsesnė duslesnė, rask dar vyrą ant kurio galėtum pasakyt - skaisti oda, nebent prieš brendimo spuogus dar.
aaa pagūglinau Lolitą, pažėkit kokie skaistalai
Žalio neturi nieko, reiks kada atvilkt pasimatuot, bet iš šitų žalių neatskirčiau kuri kurios žiemos, kaip ir su mėlynom - neakivaizdu.
Toji Lolita skaisti tokia iškart, o vyrų gi ir taip oda tamsesnė duslesnė, rask dar vyrą ant kurio galėtum pasakyt - skaisti oda, nebent prieš brendimo spuogus dar.
aaa pagūglinau Lolitą, pažėkit kokie skaistalai
Čia gal taip atrodo, man kai kur Alainas Delonas visai ne šaltas, bet ką žinau...
Va foto nesena su DA , tai nelabai jau jis ten prūdus šaltesnis:
Su mėlynom dar blogiau , jai jau vyrui nustatinėt, tai visiškas pravalas...
Š ji skaisti, gi fotožopas su makiažu paskaistina .
Ten ne skaistalai, ten mėginimas skruostikaulius ant apvalių žandų išpiešt
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2015 02 25, 17:37)
Laba diena, vis bandau nusistatyt savo tipą, man nieko nesigauna, galvojau, kad gal SoftSummer, bet kažkas vis viena ne taip, bandžiau iš čia esančių pradžioj nuorodų pagal spalvų eliminavimą kažką nusistatyt, bet kad ten klausimai tokie: man rods aš su visom spalvom, nuo baltos iki bet kokios atrodau arba baisiai arba "niekaip". Išskyrus juodą, nes su ja gerai jaučiuosi, pofig kaip atrodau. O yra pas mumi kokie profesionalai, kurie tuo būtent užsiima?
A, ir dar, ar gali spalvos tipas keistis nuo sezono priklausomai (pvz. kai kažkiek ėdegi arba plaukai išdega) ar vis viena lieki tuo pačiu tipu, tik sezoniškai suvargęs (pavasarį) arba pailsėjęs (vasara)?
A, ir dar, ar gali spalvos tipas keistis nuo sezono priklausomai (pvz. kai kažkiek ėdegi arba plaukai išdega) ar vis viena lieki tuo pačiu tipu, tik sezoniškai suvargęs (pavasarį) arba pailsėjęs (vasara)?
Yra profesionalai kurie pagal BFAS nustainėja Vilniuje ir Klaipėdoje. Kur tiksliai nežinau, Hiver berots turi išsisaugojus nuorodas.
Ne, negali sezonas skirtis. Net ir su amžiumi, kai atrodo nutamsėji, pražyli, nupilkėji ar paraudonuoji nuo laiko, vis vien lieka tas pats tipas. Tik vaikystėje jis kinta, kol galutinai susiformuoja.