Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2015 02 25, 18:03)
nu žiūriu šitie vyrai na tokie akivaizdžiai šalti, šaltos odos labai, maniškis panašus, bet nėra akivaizdžiai šaltas, jis iš pirmo žvilgsnio neutralus toks. Tokio šaltumo gal viduržiemį prie -15 pusvalandį palaikytas gal ir pasidarytų nes natūraliai pamėltų g.gif

Žalio neturi nieko, reiks kada atvilkt pasimatuot, bet iš šitų žalių neatskirčiau kuri kurios žiemos, kaip ir su mėlynom - neakivaizdu.

Toji Lolita skaisti tokia iškart, o vyrų gi ir taip oda tamsesnė duslesnė, rask dar vyrą ant kurio galėtum pasakyt - skaisti oda, nebent prieš brendimo spuogus dar.

aaa pagūglinau Lolitą, pažėkit kokie skaistalai doh.gif

Čia gal taip atrodo, man kai kur Alainas Delonas visai ne šaltas, bet ką žinau...
Va foto nesena su DA , tai nelabai jau jis ten prūdus šaltesnis:
user posted imageuser posted image

Su mėlynom dar blogiau doh.gif , jai jau vyrui nustatinėt, tai visiškas pravalas...

Š ji skaisti, gi fotožopas su makiažu paskaistina biggrin.gif .
Ten ne skaistalai, ten mėginimas skruostikaulius ant apvalių žandų išpiešt irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2015 02 25, 17:37)
Laba diena, vis bandau nusistatyt savo tipą, man nieko nesigauna, galvojau, kad gal SoftSummer, bet kažkas vis viena ne taip, bandžiau iš čia esančių pradžioj nuorodų pagal spalvų eliminavimą kažką nusistatyt, bet kad ten klausimai tokie: man rods aš su visom spalvom, nuo baltos iki bet kokios atrodau arba baisiai arba "niekaip". Išskyrus juodą, nes su ja gerai jaučiuosi, pofig kaip atrodau. O yra pas mumi kokie profesionalai, kurie tuo būtent užsiima?  g.gif

A, ir dar, ar gali spalvos tipas keistis nuo sezono priklausomai (pvz. kai kažkiek ėdegi arba plaukai išdega) ar vis viena lieki tuo pačiu tipu, tik sezoniškai suvargęs (pavasarį) arba pailsėjęs (vasara)?

Yra profesionalai kurie pagal BFAS nustainėja Vilniuje ir Klaipėdoje. Kur tiksliai nežinau, Hiver berots turi išsisaugojus nuorodas.

Ne, negali sezonas skirtis. Net ir su amžiumi, kai atrodo nutamsėji, pražyli, nupilkėji ar paraudonuoji nuo laiko, vis vien lieka tas pats tipas. Tik vaikystėje jis kinta, kol galutinai susiformuoja.

Atsakyti
žiūriu va Deppas, nors ir DW visai neblogai su ruda...
user posted image

O Melas BW spalvose
Atsakyti
ir dar ruda kaip iš true autumn lotuliukas.gif
aš sakau, kad supaisysi tuos dark'us deep'us, bile ne bliedna o daugiau viskas tinka biggrin.gif
Atsakyti
Aš žinokitės senų diedukų, kaip ir mažų vaikų, nesupaisau biggrin.gif Bet Delonas šaltesnis, tik kad labai įdegęs.

QUOTE(Marla @ 2015 02 25, 17:37)
Laba diena, vis bandau nusistatyt savo tipą, man nieko nesigauna, galvojau, kad gal SoftSummer, bet kažkas vis viena ne taip, bandžiau iš čia esančių pradžioj nuorodų pagal spalvų eliminavimą kažką nusistatyt, bet kad ten klausimai tokie: man rods aš su visom spalvom, nuo baltos iki bet kokios atrodau arba baisiai arba "niekaip". Išskyrus juodą, nes su ja gerai jaučiuosi, pofig kaip atrodau. O yra pas mumi kokie profesionalai, kurie tuo būtent užsiima?  g.gif

A, nu tada tu esi aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Ėjau patikrint kas per skiriamoji spalva soft autumn. Na ir prastai sakyčiau. Aš šviesiai mėlynas itin sunkiai "pakeliu". Jau geriau man visas burgundines ar dar kokias žalias, bet žydros ne ne ne

Va kokia ten "atmetimui"siūloma

user posted image

user posted image

Na bet aš dar pračekinsiu dėl visa pikta wink.gif

Tiesa, o kas dėl KIBBE, tai aš laviruoju dabar tarp classic ir soft classic. Nors softui man veide kiek mažoka minkštumo sako

tuo tarpu šita keistuolė violetinė man tinka smile.gif ji siūloma kaip dark autumn testinė
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 25 vasario 2015 - 20:26
O kaip tie Kibbe klasikai turi rengtis, aš vėl susipainiojau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 02 25, 20:24)
Ėjau patikrint kas per skiriamoji spalva soft autumn. Na ir prastai sakyčiau. Aš šviesiai mėlynas itin sunkiai "pakeliu". Jau geriau man visas burgundines ar dar kokias žalias, bet žydros ne ne ne

tuo tarpu šita keistuolė violetinė man tinka smile.gif ji siūloma kaip dark autumn testinė

Ta viršutinė (mėlyna) mano mažei labai gerai. O apatinė (kur kvardrate, ne ant mergos) - diedui.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 02 25, 21:24)

Klausyk, o kas siūlo tą keistą mėlyną? Ji išvis net ne kiekvienoj Soft autumn paletėj yra. Kažkokios keistos spalvos, mano galva.
O tą violetinę ir aš paimčiau biggrin.gif O LSp nuo Soft Autum skiriasi tik viena kita dulke lotuliukas.gif

Beje, nuotraukose ten mano akimis žiūrint visai kitos spalvos. Tai jei su tokiu tikslumu matuotis, tada aš vis tik clear winter ax.gif

Aš tai sakyčiau, gal tu žiūrėk, kas bjauriau - kramtūškinė iškramtyta pastelinė ružava ar fuksija? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 vasario 2015 - 20:46
QUOTE(Noa @ 2015 02 25, 20:34)
O kaip tie Kibbe klasikai turi rengtis, aš vėl susipainiojau? biggrin.gif

čia daug tipažų kibbe

o čia konkrečiai classic

soft classic
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 02 25, 21:48)
čia daug tipažų kibbe

o čia konkrečiai classic

soft classic

Pradėjau skaityt ir labai supykau biggrin.gif Nutariau, kad kaip su spalvom, bet tik kad su modeliais biggrin.gif ne per daug į ten - ne per daug į šen, ne per ilgas, ne per trumpas, ne per ryškus, ne per bliednas biggrin.gif Paskui skaitau skaitau ir suvokiu, kad aš būtent taip ir rengiuosi.

Ir dar suvokiu, kad reikia mesti svorį, nes svoris baisiai apriboja, ir tada išvis nėra ką rengtis. Blin, kaip greit numest 15 kg sad.gif O dar geriau - 20 bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau taip - klasikai visiškas balansas biggrin.gif

O aš savęs Teatriniu romantiku vis vien nejaučiu schmoll.gif Kai ką tikrai jamčiau, ypač švarkelius ir palaidines, bet sijonai... ypač tie apačioj su žuvies uodega... nu ne man faktas kaip blynas.
ir dar kaip specialiai skrybėlių jiems neįdėjo, tas tai bent esu išsiaiškinusi kurios tinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 25, 23:14)
ir dar kaip specialiai skrybėlių jiems neįdėjo, tas tai bent esu išsiaiškinusi kurios tinka verysad.gif

O tai tipo nešiotum? biggrin.gif
Aš du kartus gyvenime turėjau skrybėlę. Eina ji peklon, kaip nepatogu. Kartą turėjau fetrinę, didi nelaimė, troleibuse laikytis neįmanoma, ranką kelt nepatogu biggrin.gif Mašinoj juo labiau, niekur neatsiremsi. Tai tą vieną kartą ir tepanešiojau biggrin.gif O kitą kartą turėjau šiaudinę, nes saugojausi Turkijoj nuo saulės. Nu tai ir šūdas, vėjelio saugokis, kad nenuneštų, arba eik ir abiem rankom skrybėlę laikyk. Žo, finale aš ją nešiojausi kaip rankinuką, o išvažiuodama palikau. Nafig man jinai reikalinga. Nebent į Derbio arklių nenktynes, ir tai tik todėl, kad be jos neįleidžia... Tikriausiai biggrin.gif

Kepurės su snapeliais, va šviesi žmonijos ateitis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 vasario 2015 - 22:26