QUOTE(bytte @ 2015 02 25, 13:05)
Kad man ji nelabai atrodo rūsti... gal ji kokia drama pagal kibbe ir jai reik būt dramatiškai, kad neatrodytų rūsti?
Vienus žalia/raudona derinius prisimenu, kurie buvo su tokiu "kampu" , kuris spalviniuose deriniuose neatitinka tų teorijų, ir yra tik leistinas, bet nelabai skambus. Gali būt dėl to... DA pipirinę raudoną (mačiau inc osinkoi su tokia, gražiai jai) reiktų derint su ta vasabi žalia.
O kaip yra drama pagal kibbe? Kur aplamai apie tą kibbe paskaityt, nes tada kažkaip kalbą pradėjom, bet nepasakyčiau, kad daug supratau?
O man Inc su sariu atrodo gražiausiai ir nerūsčiausiai, kiek esu mačius
Bet aišku, tas asmeninis patikimas - toks dalykas. Aš va irgi geriausiai jaučiuosi su juoda, ir tu nors ką. O laitai su juoda tampa... Tokie kažkokie perdėm dvasingi, na kur jau nesveikai, kur gatvėj baisu kreiptis - gal koks gotas narkomanas
Tokie iš paauglystės neišaugę, kietais mistikais pasirodyt bemėginą
O kokia žiema su juodu atrodo kuo normaliausiai, normali moteriškė, miela
O užtat laitai natūraliai atrodo su bonbonkinėm spalvom, su kuriom visi kiti atrodo peraugę kūdikiai
O su netinkančiom rudenių spalvom visi kiti atrodo rūstūs, nesukalbami, senmergiai ir valgantys tik ekologišką maistą, ir už produktų, neteisingų ajurvediškai, vartojimą gatavi nukąsti galvą artimui savo, jokių vėlavimų į pamokas negali būti
O su netinkančiom vasarų spalvo visi kiti atrodo kaip pašluostės
O su netinkančiom žiemos spalvom - ir pavasarių - visi kiti atrodo vulgariai, kaip mergos iš kokio papiginio provincijos baro
Žo, o aš viduj jaučiuosi komfortiškiausiai arba kaip pašluostė, arba kaip sena ragana gotė, reiktų kažką daryt
QUOTE(Dilukai @ 2015 02 25, 13:24)
Tai va ar gali būt toks winteris žaliom katino akim
gali gal
Gali. Tik jis bus būtent darkwinteris. Man atrodo, žaliom akim dar braitwinteris gali būti, bet jau tokiom ne į rudumą, o lėliškai žaliom
Papildyta:
Aha, soft autum - nerūsčiai
Bet irgi gražu.
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.