QUOTE(bytte @ 2015 02 22, 02:16)
Aš dėl ryžumo, ne šiltumo/šaltumo. IMHO kontūravimui negali būt poryžis, nes turi būt ne tik tamsus, bet ir be ryžo, ibo tempia ryža į pirmą planą.
O va kaip bronzeris tai gal ir tinkamas būtų... mano strazdanų spalvą primena. Nors šviežus įdegis pas mane rausvesnis.
Šiaip visad įsivaizdavau kad ta mama kažkur šlapio molio spalvos, todėl taip jamama konturavimui?
O va kaip bronzeris tai gal ir tinkamas būtų... mano strazdanų spalvą primena. Nors šviežus įdegis pas mane rausvesnis.
Šiaip visad įsivaizdavau kad ta mama kažkur šlapio molio spalvos, todėl taip jamama konturavimui?
Nu jinai iš visų išvardintų į šlapią molį panašiausia...
O ryžumas, tavo galva, yra kas? Mano suvokimu, ryžumas yra oranžinė, tojest, raudona/geltona. Vat raudonos joje neįžiūriu. Truputukas pilkumo...
Aš specialiai tuos guerlain bronzerius šalia padėjau, nes kitaip nesimato, kad jis mažiausiai ryžas. Guerlain bronzeriai, kaip suvokiu, yra bronzerių klasika, jei jau sakai - bronzeris, tai įsivaizduoji vat tokias spalvas. Tai jie tikrai tokie ryžavoti...
QUOTE(inc @ 2015 02 22, 11:28)
*Nustatė ji mat ir kaip ? buvai mane gal kur susitikus ? O jei rimtai, tai aš iš soft galiu naudot tamsiausias spalvas. Mant tik netinka derint taip kaip jiems siūloma. Jei apsirengčiau niuansais kaip dauguma soft pasipuošia, tai greit prašytum persirengt. Pas mane mat kontrastas kiek didesnis
**Mane, tai bais nustebino harmony ant rankos. Jį gi Krygina siūlė kaip visoms tinkantį, ne?
**Mane, tai bais nustebino harmony ant rankos. Jį gi Krygina siūlė kaip visoms tinkantį, ne?
*Žinok, kai aš buvau neįsigilinus į tuos rudenius, tai kaip sakei, taip ir tiko. O dabar gi žiūriu žiūriu, kad tu niekaip netrauki iki to darko, nu niekaip Čia būtent ta pati klasikinė situacija, kai žmogus pats sau atrodo labai kontrastingas, bet palyginti su kitais, toks nėra Ne, aš suprantu, kad darko spalvos gražesnės ir patys deriniai gaunasi gražesni, ir tau jie labiau patinka, ir nėra taip jau tragiškai, nes vis viena giminingas tipas.
Bet tu softas
**Aha. Man jis toks šiltokas realiai, nežinau, ar labai šaltam tipui tiktų. O gal ant jo kitaip atrodytų... Šiaip gana gerai guli, šiaip naudoti paprastas, aš naudoju ir nieko... Kita vertus, gal man atrodo, kad nieko
Papildyta:
Va dar harmony ir bahama mama:
http://elenucciamake...conosciute.html