QUOTE(Noa @ 2015 03 28, 22:21)
Kažkur buvo tie aprašymai kartu su nuotraukomis. Tada pagal aprašymus ir foto buvau suradusi, kad mane labiausiai atitinka ultramarine spring. Bet dabar galvoju, taip negali būti, kadangi ultramarine gali būti tiktai rudi plaukai. Dabar mano tokie ir yra, riešuto rudumo, gal galima pavadinti su auksiniu atspalviu. Bet, jeigu spalvinis tipas nekinta, man reikia žiūrėti į tokius, kur nurodyta tiek blond, tiek rudi plaukai. Taip pat labai šviesi oda bei pilkai mėlynos arba tamsaus plieno akys. Tokių yra keli, bet neatsirenku. Beje, ir golden yra tarp tų, kur lyg ir atitiktų mano apibūdinimą:
GOLDEN
Light brown, blonde, or rich golden blonde hair harmonizes with blue-green colors ranging from deepest gray-blue to soft aquas and turquoises. Skin tones are light and golden, ranging from apricot pinks through beiges and ivories to creamy tans.
Tai čia jau su bet kokiu kontrastingumu pirmas požymis būtų šiltumas, net jeigu pavadintų contrasting (dėl deepest gray-blue akių bei light odos derinio), vis tiek greičiausiai būtų WS.
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 28, 22:28)
kai pagalvoju apie pavasario spalvas ir ypač warm spring man pirma asociacija: krišna/hipiai žemė gaja sapnų gaudyklės dredai odinių apyrankių iki alkūnės kelnės kartūninės margos tos klynu per žemę braukiančios kanapės ir tt. Žodžiu reikia dar pagalvoti kokį įvaizdį mažiausiai norėčiau transliuot, tokį ar infantilų saldaininį
Sekančiu žingsniu dedu tą asociaciją į šoną ir bandau protingą derinį dirbančiam žmogui išgooglinti, yra tų variantų. Bet kaip buvau su light summer įdirbį pasidarius taip ir dabar teks pasidaryt
Tikrai ne taip paprasta kaip juodas švarkas balta bliuskė.
WS darbiniams deriniams labai gražu yra grybo spalvos. Taip pat nemažai rudų, ryžų (tik man su jomis prastai sekasi draugauti - arba neatitaikau, arba nesu WS. Bet kai paletėje didelis pasirinkimas, ne pavienė spalva, o visa spalvų grupė, vargu ar įmanomas variantas, kad vis taikai, taikai, ir nepataikai). Dalis chaki gerai. Šokoladinė ruda, artima juodai.
QUOTE(bytte @ 2015 03 28, 22:38)
padėliojau... viršuje iš pirmo puslapio paletės, apačioje iš tos nnaujai keltos:
bet anei mano vaikui ta triedalinė tiktų, anei tėčiui, kuris mano galva jau warmiškesnis nė negali būt... ibo ryžas+šviesus... nors kita vertus nesu tokio daikto ant jo dėjus... kiek kitokia trydalinė tiko, ta ruskių uniforma...
užtat MB tokia trydalinė visai gerai (nežinau iš kur turim... tokias maikes kaime nešioja)
, gal jį "nuskriaust" ir į WSp nutipizuot
Tokios pat nėra, bet gana artimos. Man trydalinės kaip rūbų spalvos net labai patinka, subtilios, įdomios. Garstyčios visokios, liepžiedžiai. Nežinau, kokiu laipsniu tinka, gal nepapuošia, bet baisu nėra. Aišku, ne kaip kokia raudona, kur akis iškelia į pirmą planą, o tokiam neutraliam ramiam užmaskuotam vaizdui sudaryti tinka