QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 28, 14:12)
Ko nepadaro, pavyzdžiui, šlapio asfalto spalva - nors ji teoriškai WS turėtų netikti. Bet kaip galėtų netikti spalva (tamsi pilka su lašu mėlynos), jeigu mano pačios akys iš tų spalvų?
aš tikrai paskutinė bfas specė, bet Katia rodė, kad indv paletėj įdeda tas tavo akių/plaukų/odos spalvas plius jų priešingas spalvas, kaip kad teal akių spalvai anti yra raudona tokia, kuri labiausiai išryškina tavo akis taip gaunasi. Ir pasakojo, kad va plaukų spalvos galima imti batus rankines, bazinius daiktus ir tt., nepamenu ką imti odos spalvos, tik žinau, kad sukneles atsargiai, kad neatrodyt nuogai
Tai taip išeina tavo nuosavo kūno spalvos tinka pagal nutylėjimą
plius paletė pagal sezoną.
QUOTE(Noa @ 2015 03 28, 13:57)
Aš tai manau, kad su spalvotom linzėm kažkiek pasididinu kontrastą, aišku, ne kažką, bet gal priartėju prie Dilukai, ir todėl mes galim laikyt frontą dviese ir aprėkti visus, kas lieps atrodyt kaip kanarėlėms
nežinau ar tu čia prie manęs "priartėji", man į save žiūrint kontrasto nėr, nu nėr. Ir akys mano netamsios neryškios, ir plaukai, ir kaip tu rašei, kad į tave žiūrint atrodo antakiai ryškūs (tavo spalvyno ribose aišku) tai pas mane jie neryškūs mano ribose, juos reikia dažyt! Blakstienos mano šviesios, už plaukus šviesesnės, lūpos irgi neryškios.
Bendrai paėmus gal tavo oda šviesesnė turėtų būti, nebepamenu iš seniau keltų foto.
Tikrai gaila man tos tavo paletės, bent koordinates šalia sudėt būtų įdomu
niekaip nematau ant savęs tokio geltonumo, tik ne prie veido
Erszebeth, o aš jau sorry nepamenu kodėl pačiai bright spring buvo atmestas?
Ta moteriškė su makiažu iš feisbuko, man grynai rodosi kaip tavo atvejis