QUOTE(Noa @ 2015 03 28, 13:42)
Nu tiksliai, aprašymuose yra plaukų spalvos, o jos irgi nusako kontrastą. Bet tai gal mini spalvine prasme, ne kontrasto? Tipo, raudonai ryžas arba riešuto ryžas? Nieko aš tuose jų aprašymuose nesuprantu, man pagal juos visi žmonės atitinka
Aš galvoju, gal vis tik true kontrastas kokiu milimetru didesnis, ir ten nesudėjus nesuprasi?
Tai nežinau apie maikę, būna gi visokių čiūdų ant svieto. O tai ką, visai nešiot neina? nė kokius karolius pridėjus?
Aš galvoju, gal vis tik true kontrastas kokiu milimetru didesnis, ir ten nesudėjus nesuprasi?
Tai nežinau apie maikę, būna gi visokių čiūdų ant svieto. O tai ką, visai nešiot neina? nė kokius karolius pridėjus?
Tai kartais ne tik apie spalvą rašo, bet šiaip jo - nelabai išsamūs tie aprašymai.
Jai taikyt prie veido - nelabai suprantu, normalai taip, kaip su juoda atrodau kiek pablyškūs ir tiek, ale kažkokia ta žalia man pačiai... nu per ryški prie sijono... sijonas tai mano spalvinės gamos... bet taip apsimetant, kad spalvose nelabai gaudais - gali eiti , nu pagulės dar metus tas sijonas pliažo tikriausiai nematęs... nes niekaip nerandu jam viršaus.
Aš tą maikę prie džinsų juodų kur į tūsą vasarą nunešiosiu... su makiažu ir prie dirbtinio apšvietimo.