QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 21, 17:47)
inc, pražuvėle, sąžinės turėk - pagaliau atsiradai, ir ne apie spalvas, tik apie kažkokias skrybėles. Na gerai, gražios skrybėlės. O dabar įsivaizduokim jas - pavasarių spalvų palečių. Vis dar gražu?
Kažkaip pražiopsojau, kad baigės tema
Na nesakyk, gi pavasariai irgi turi gražių neutralių spalvų
QUOTE(bytte @ 2015 02 21, 20:20)
esu turėjus... man netiko visgi, ne mano silueto skrybėlė (o gal žinai kokiam tipui pagal Kibbe tinka? ). Ai dar gan greit nutampiau brylius (matyt dėl ilgio linkę deformuotis), nors kokybės atžvilgiu buvo pati kokybiškiausia iš visų turėtų skrybelių (aš kaip jų mėgėja, esu turėjus daug). Taip kad perkant atkreipk dėmesį kad fetras nebūtų skystas.
Aš vieną turiu plačiabrylę skystu besilankstančiu brylium, tai man ne pats geriausias variantas. Jau geriau standesnis. Nors vieną turiu itin tvirtą, tai ta irgi kiek nervuoja. Sunku suderint kai jos dar ir stilistiškai skiriasi
QUOTE(Mute @ 2015 02 21, 20:38)
inc
va tokia panasi stradivarijuj yra, bet tik melyna lygtai
My Webpage
Dėkui, prie progos patikrinsiu
QUOTE(Noa @ 2015 02 21, 23:45)
Inc, aš dar net ir tave nustačiau, kad jokia tu ne dark, o grynai soft
Nėr pas tave žiemos įtakos nė gramo
Gi aš gavau savo bronzerį, Bahama mama. Tikrai jame nėr raudonumo nei kiek. Štai:
fotkė
Čia tie margi yra abu guerlain, vienas crazy paris, kitas pereitos vasaros limitkė. Apvalus - MAC harmony, keturkampas - bahama mama. kažin, ar jis tikrai žiemoms netiktų? Tikrai pošaltis toks.
Nustatė ji mat
ir kaip ? buvai mane gal kur susitikus ?
O jei rimtai, tai aš iš soft galiu naudot tamsiausias spalvas. Mant tik netinka derint taip kaip jiems siūloma. Jei apsirengčiau niuansais kaip dauguma soft pasipuošia, tai greit prašytum persirengt. Pas mane mat kontrastas kiek didesnis
Mane, tai bais nustebino harmony ant rankos. Jį gi Krygina siūlė kaip visoms tinkantį, ne?